Hello Mr. Winter

Package

Nytt i filmhyllan!!
 Effie BriestToastPussStarter wife / Hela serienThe Hills / Säsong 1The Hills / Säsong 2
 
 
 
 

James Arthur


Let Her Go

 

A bad day

Inspiration

Follow me x
Laugh like you’re 10…

Dark Blue Ball Dresses

A-linjeformat V-ringning Golvlång Chiffon  Charmeuse Balklänningar med Rufsar  Pärlbrodering (018004890)A-linjeformat V-ringning Golvlång Chiffon  Charmeuse Balklänningar med Rufsar  Pärlbrodering (018004890)
Jacka V-ringning Golvlång Charmeuse Balklänningar med Rufsar  Pärlbrodering (018002831)Jacka V-ringning Golvlång Charmeuse Balklänningar med Rufsar  Pärlbrodering (018002831)
Jacka Hållare Sweep-släp Chiffon Charmeuse Balklänningar med Rufsar Pärlbrodering (018002821)Jacka Hållare Sweep-släp Chiffon Charmeuse Balklänningar med Rufsar Pärlbrodering (018002821)
 Empire V-ringning Golvlång Chiffon Balklänningar med Rufsar Pärlbrodering (018002477)Empire V-ringning Golvlång Chiffon Balklänningar med Rufsar Pärlbrodering (018002477)
 
 

Cinema

Hemma efter en härlig fredagkväll med Anna. Har trotsat kylan och strosat runt i stan. Köpt en fyndpåse på Ur&Penn med okänt innehåll och ätit kycklingtallrik på Kebab City som liknade bacon. Flumat till det i väntan på bion och slutligen sett den nästan tre timmar långa filmen The Hobbit. Är helnöjd och hoppas alla ni på 150-dagars har det lika bra, själv väntar jag förväntansfullt in 100-dagars istället.
 
Sweet Dreams!

I miss hating the sommer heat

-26 grader är inget man hjular åt precis, 
men himlen är vacker åtminstonde.
 
 

Just a moment

Morgondagen tror jag kommer bli perfekt i många avseenden (och då tänker jag inte på matten eller filosofin), utan för det första så är det fredag - vilket alltid är skönt! Sedan så hoppas jag att med lite tur få träffa Reina som varit bortrest och äntligen har kommit hem! Och till sist så blir det utgång med Anna i form av middag på stan följt av bio!
 
    

Sova Säng Säng

Efter att haft en studiedag fylld med plugg och andra saker så är sängen mer än välkommen!
 
 
Sleep Tight!

Dagens tabbe

Skedde i matsalen. Hade slut på bestick på vår sida och jag var stressad, hade brickan i handen och staplade gaffelhållaren på den och höll knivhållaren i ena handen. Slinter med brickan och gafflarna far ut på golvet. Kul. Värt att nämnas är att en kille ganska snabbt efter min lilla tabbe, tappar hela sin bricka med mat i golvet så den landade upp och ner. Hihi.
 
 

Sunday

Hemma efter en helg med födelsedagskalas, smarriga tårtor, kärleksfullt lagad mat, kvällspromenader med skratt åt snögubbar, Cornelis Vreeswijk och svart-vit film långt in på natten! Imorgon börjar däremot en ny vecka igen, med nytt schema och massa andra saker.
 
 
 
 

Tumblr

Twinrix

Klev upp vid sex imorse för att göra mig i ordning och gå till Sörberge norra, tog sedan bussen till Söråker för att ta första sprutan för Twinrix. Blir en till om en månad och sedan är det bara att åka om vi vill, för att sedan ta en sista spruta när jag kommit hem. Känner att det är värt varenda krona, eftersom det verkar som att detta vaccin med lite tur kan räcka i många många år. Frågade hur länge, men läkaren hade inget exakt svar förutom att man har hållit på med med twinrixvaccinet i 10-15år nu och hitthills verkar det fortfarande ha en skyddande effekt på människor som tog det när det var nytt. Så med lite tur, beroende på hur vacciner och sjukdomar utvecklas, kan det räcka upp till 25år om inte längre. Sedan är det såklart också en enorm trygghet att veta att man är skyddad mot Hepatit A+B.
 

Vision board

Livet är som ett ekorrhjul som byts ut med tiden ju äldre man blir. Jag känner att det här lovet har gått alldeles för fort som vanligt, samtidigt som det skönt att rullar på utan några större hinder. Har suttit och klistrat ihop en liten vision board för 2013, med saker jag vill uppnå innan hösten. För hösten känns som att det kommer bli en stor milstolpe i mitt liv, grundskolan är klar, jag är vuxen och kan välja fritt vad jag vill ha ut av mitt liv. Målet är väl att flytta hemifrån, stå på egna ben och försöka lyckas hitta en utbildning som skapar en form av tillfredsställelse så att man längre fram i livet kan känna sig någorlunda nöjd påväg till och från det eventuella jobbet. Jag känner på mig att 2013 kommer bli ett förändringens år, vilket jag ser fram emot med spänning.
Up and Away!
 

2013

Hoppas ni alla hade trevligt igår kväll och att ni får ett härligt år!
Rakter i hamnen vid tolvslaget i Sundsvall!
 
 
 
RSS 2.0