-

Blir jobb imorgon... så ser ni någon cykla lite vingligt runt klockan sex i morgon bitti med full ryggsäck + sovsäck osv. så är det jag!

Klar med packningen tror jag, lär väl ha glömt nått. Nu blir det kvällsfika och sedan krypa ner i den nybäddade sängen för att försöka få lite sömn trots hostan.

Ses när vi ses & hörs när vi hörs!

Hot Right Now

Tjohhhhhhhhoooooo! Fick mej en liten hjälpreda idag på jobbet när jag städade köken i servicebyggnaden imorse. Kom plötsligt fram en tjej på fyra år som hette Freja som frågade om hon fick hjälpa mig att sopa m.m. Übergullig tjej! Följde efter mig och frågade om allt möjligt och ville inte säga hejdå när hennes morfar ropade på henne och sa att de skulle gå. Försökte säga hejdå lite tröstande, men hon ville inte säga hejdå utan stod och tjurade i tysthet. Sedan när jag gått ifrån henne typ 50m så skrek hon hejdå och vinkade allt hon kunde. Åhh så söt!
 
Resten av dagen rullade väl på och jag kunde sluta i vanlig tid. Städade hemma, bytte sängkläder, åt mat, tvättade moppen, fikade, duschade och nu sitter jag här kollar runt på intranätet. Ska väl ta och börja packa inför morgondagen också, får se vad den hemliga trippen (för mig) tar mig i år. Hoho.
 
Vet ni? Jag kanske inte behöver jobba imorgon!!! Får väl se om chefen hör av sig, annars blir det att cykla till jobbet då jag börjar 06.30 - hoppas jag slipper!
 
Ciao!
 

I'm alive

Helgen passerade som en tornado snabbt och med en del felsteg. Förkylningen har bara blivit värre, halsen värker inte lika mycket men bihålorna är inte som de ska, hostar för jämnan och huvudvärken kommer och går. Hua. Jobbat förmiddag idag och ser ut att bli det imorgon också. Har fått jobba lite utanför schemat eftersom jag är den enda i städet som kan jobba för tillfället.
 
Längtar till onsdag då jag ska bort.
 
I'm alive.
 
 

Aoouch

Sov inge bra inatt som var, halsen värkte, hade svårt att andas då halsmandlarna kändes uppsvällda och somnade liksom aldrig på riktigt. Gick på repeat imorse, samma vanor som alltid rullade på utan att jag knappt vaknat och plötsligt stod jag på jobbet. Inte en enda stuga skulle åka idag och allt är uthyrt - detta mycket beroende på att Jehovas Vittne har en sammankommst i stan under hela helgen. Är ju både för och nackdelar med det, men slapp i alla fall kuta runt i några stugor och istället städa Parken lokalerna. Det är ju nämligen Mitt Nordic nästa vecka och småbarnen ska ju ha sitt disco i Parken så då måste det vara rent och fint.
 
Fick sluta enligt schema och ligger nu i sängen och slöar. Så himla skönt ska ni veta. Sedan att halsen värker så att jag tror att den ska gå sönder är en annan sak.
 
Har fått höra att det tydligen är fredag idag, vilket innebär att ännu en veckas sommarlov/jobb snart är över. Jobbar cirka två veckor till och sedan får jag en veckas lov innan skolan börjar. Hoppas på fint väder då!
 
Nej, nu ska jag samla krafter så jag håller mig vaken och får sova inatt istället. BYE.

Work Work

Jobbat på mellan halv sju och tre idag, utan någon direkt rast eller mat - dock mycket vatten. Övertid är jobbigt i stunden, men man bli desto gladare när lönen kommer. Hehe.
 
Käkat middag, catchat upp med lite släkt och till sist blev det en kort övningskörning. Har dock inte lämnat parkeringen på riktigt än, tar det säkrare före det osäkra. Vill känna mig helt säker innan jag tar några "risker" - för både passagerares och bilens skull. Gick dock riktigt bra idag höhö!
 
Trött och har ont i halsen, så inväntar att det ska bli nått bra på teven. Tjingeling!
 

Lyckligare nu

 Letat denna låt ett tag nu och som av en händelse dök jag på den nyss!
 

Leva livet.

Jag vill till birsta och köpa massor, jag vill mysa med mina vänner, jag vill se nya twilightfilmen när den kommer ut på bio i november och innan det ha ett twilightmaraton, jag vill kunna köra bil, jag vill resa, jag vill vara ledig, jag vill att sommaren varar för evigt, jag vill iväg på turen med hemlig destination som sker nästa vecka fast önskar det vore nu på en gång, jag vill ta studenten, jag vill leva livet.
 

Right Now

 

Life can be hard but still something beautiful

Tänk att saker som man inte har nämt avsiktligt, men som ändå inte är någon hemlighet ska vara så svåra att säga. Önskar verkligen att jag var en riktigt social människa, men har varken den tilliten till människor eller den personligheten. Personer jag känner väl eller något så väl har jag så lätt att prata, skratta och skojja med utan att det känns dumt (eller hur man ska uttrycka det). Det behövs det där klicket för att det ska funka, vilket både gäller vänner och familj. Jag vet inte riktig vad jag håller på att skriva eller om jag egentligen har något jag vill komma fram till. Dock vet jag att ett snällt ord, en hälsning eller den minsta antydningen till någon sorts positiv energi mellan människor gör skillnad. Ens dag kan ha varit ett helvete, men så hejar något glatt, ger en komplemang eller något liknade - och ens dag/ tillvaro ser plötsligt mycket ljusare ut.

Come a little bit closer

 

Food and other things

 
Jahapp, här är lite blandade bilder från senaste tiden. Här får ni bevittna när Anna och jag är lite random, biotime, natur från min springrunda, frukost, middag, desserter, Katitzi, årets första mjukglass och hur jag pigg jag var klockan halv sju imorse när jag precis hade kommit på jobbet.
 
Inte nog med det så blev jag överraskad med köpepizza idag, mumma.
 

Walking dead

Kom hem igår kväll efter ett mycket trevligt dygn. Fick både prata av mig, skratta, mysa, äta gott och njuta av trevligt sällskap. Jobbade förmiddag idag och har i princip gått runt och tänkt " I hate my life and I wanna die" hela dan på jobbet. Det är som sagt högsäsong nu vilket gör att jag får stressa häcken av mig, detta visar jag dock inte för mina arbetskollegor..tror jag.
Vi har cirka 31 stugor på campingen och 30 av dem var uthyrda och skulle ut idag, det säger allt. Fick jobba över som sagt, men jag har ju turen att det är söndag idag (trots att jag har gått runt och trott att det är måndag), vilket gör att man får lite OB i alla fall.
 
Nästa sommar har jag bestämt mig att vara ledig hela sommaren (tror..jag..). Ett sista sommarlov helt enkelt, där jag kan göra vad jag vill utan att ha några tider att passa. Gud så himelskt det kommer bli, längtar redan.
 
Skulle behöva ta tag i körkortet nu och plugga lite teori, så man kan börja bocka av några faser snart!
 
Kommer nått inlägg med bilder snart, orkar bara inte ladda upp dem från mibilen just nu.
 
HADE!

I'm walking on sunshine

Imorgon blir det ett eftermiddagspass och sedan sover jag borta en natt.
 
Todeledo!

Hey, what did you expect?

Tackade nej till att åka till havet för att ligga på en altan och svettas istället, what's wrong with me? Är i varje fall ledig idag och har gjort absolut ingenting...förutom att äta då. Vackert.

zZzzz

Ligger i sängen och håller på att somna, dödstrött rent ut sagt - tragiskt men sant. Dagen har väl i stort sätt bestått av jobb, mat och en tur ner till Lögdö!

Sova nu kanske?

En dag i mängden

Blev en minst sagt en stressig dag på jobbet. I stort sätt allt hade blivit uthyrt igårkväll och majoriteten av stugorna skulle ut idag. Högsäsongen är igång! Phu.
 
Slutade fem, kom hem, värmde på lite pastagryta till middag och sedan blev det en tur ner till Lögdö för ett kvällsdopp. Hihi.
 
Nu sitter jag i myskläder och ser slutet av Allsång på Skansen efter att ha tagit en dusch. Ska strax mumsa i mig en ostmacka tillsammans med ett glas apelsinjuice och zappa lite.
 
Hare bra! HEJ!

Klok som en bok

Gårdagen var väl så där ganska perfekt. Jobbade förmiddag, kom hem och åt lunch, läste SOLO's nyutkommna tidning, smakade på ny bakade bullar, åt bortgjord pizza - PAZZA- och hade film mys med bästa. Såg på En gång i Phuket och och fick mina skrattattacker på lagom nivå, dock lite lik Sommaren med Göran (undrar varför?). Somnade när jag kom hem och sov som en gud hela natten med en såå härlig dröm.
 
Nu ska jag rulla iväg mot jobbet strax och sedan får vi se vad som händer ikväll. Ciao!

Där jag hänger min hatt

Min lediga helg har rullat på allt för snabbt - imorgon vankas det jobb igen. I lördags var jag mest ute och flängde hit och dit hela dan, så blev det grillning på kvällen och till sist film o godis. Såg Remember Me för kanske 4-5 gången och blev lika tårögd som alltid på slutet hua.
Idag har det plockats på rummet, tvättats moppe och blivit en skogspromenad samt läst på lite teori. Har som mål att först läsa igenom hela teoriboken för att få en övergripande bild av allt, för att sedan fokusera djupare på de olika kapitlen var för sig. Får se om det funkar.
 
Hade förresten världens underbaraste dröm härom natten, sådär så man vaknar med ett leende på läpparna ni vet? Kom inte ihåg vad den handlade om, mer än att det var något bra.
 

Wild Ones

Hej åh hå! Sprungit mycket på jobbet där jag även fick med mig lite saker hem som kan vara bra att ha om man ska grilla ;) Några människor hade glömt fulla kylen efter ha bott i en av våra stugor och kom inte tillbaka för att hämta det, så jag fick ta lite med mig hem hahah. Väl hemma efter förmiddagspasset blev det lunch och gå igenom post, verkar som att jag får göra en till tur till Andersson, har tydligen något som ska hämtas ut. Fick även hem både ICA kort och IKEA Familykort idag också. Sedan blev det en tur på Erikshjälpen i Bosvedjan, City Gross och Dollar Store $$$. Kommit hem och tagit mig en dusch och nu sitter jag här och fördriver tiden medan jag äter lite godis från Dollar Store hihi.
 
Imorgon blir det ett till morgonpass, men sedan är jag faktiskt ledig hela helgen. OMG.
 
Ska läsa lite nu ur  Anna Janssons bok nu - Alkemins Eviga Eld - har hört att den ska vara spännande!
 
 

My Wish-List Right Now

Chillaxar

 

Körkortsteori + Dough-ble Whammy

Har kommit till insikt att jag förmodligen lär gå upp typ fem kilo den här sommaren för jag bara äter och äter, men vet ni? Jag bryr mig faktiskt inte ett skit, om inte mmöjligtvis på stranden nån enstaka gång. Jag är väl ändå inte mindre värd bara för att jag väger några kilo mer än dig, vi är alla olika men lika mycket värda.
 
Det jag ville komma fram till var att jag har varit och hämtat mitt teoripaket ihhhhhh. Så när jag vandrade runt där så funderade jag på om jag skulle köpa en Ben and Jerry's. Vilket jag tillslut bestämde mig för att göra, så jag valde en av de nyare smakerna. Det stod dock inget pris, så jag tänkte att då måste den ju kosta som de andra, 51 krona alltså. Dock när jag skulle betala sa killen i kassan 69kr och jag höll på dö inombords. Skulle jag köpa en glass för nästan sjuttio spänn, kollade bak på den långa kön och tog fram en tjuga. Sa att jag hade ett paket att hämta, vilket han inte trodde på först och hänvisade mig till postavdelningen, men jag att det inte var där och att det alldeles säkert skulle ligga bakom någon av kassorna. Vilket det även gjorde. Så vandrade ut från Ica Andersson 69kr fattigare, men med ett teoripaket och en Ben and Jerry's rikare. Så nu ska jag tjocka mig för att jag kan och vill medan jag börjar plugga körkortsteorin! Bra kombo enligt mig.

Rock of Ages

Bioooon var grym enligt mig, älskade hur alla 80's rockdängor framfördes och det bästa var ju att Journeys Don't Stop Believing toppnummret. Älskar den låten!
 
 
Ett minus var ju att det var några bakom som gillade att sparkas och att killen bredvid mig gillade att sjunga med haha.
 
Har ni inte sett den tycker jag att ni borde, om ni gillar sån musik alltså! Många bra skådisar med många bra låtar, vad kan bli fel? Dessutom är ju våran alldeles egna Malin Åkerman med.
 
Idag är jag ledig och känner mig dötrött. Vad gör man? Ska till Andersson och leta mitt paket, hade ju varit skönt med en promenad om det inte vore för vädret. Börja läsa någon av böckerna kanske? Och sedan laga ihop någon middag? Ja, kanske.
 
 

Bokpaket och lokaliserat teoripaket

Fick ett sms om att mitt paket från CDON hade kommit till Ica Andersson, så naturligtvis for jag och hämtade det efter jobbet - lite knöligt att transportera med moppen men det gick! Så nu har jag totalt sju böcker att drömma mig bort med + att en har inte kommit än (eftersom den låg på ett annat lager) men den dimper väl ner i brevlådan snart förhoppningsvis.

Ringt in till körskolan igen för att försöka lokalisera mitt försvunna teoripaket som jag betalat i förskott och som ingen verkade veta vart det tagit vägen. Fast idag, då fick jag prata med en ny tjej (4 elr 5 i ordningen) som löste mina problem 0:-) Paketet ligger tydligen i den vanliga kassan på Ica Andersson, där jag nyss varit hahahahahaha. Får väl bli en tur dit imorgon också och om de inte hittar det då vet jag inte vad jag gör, men jag är optimist, försöker i alla fall vara, så jag är säker på att det ligger där och väntar på mig!

Känner mig just nu som en dammråtta, då jag har dammat rör (vatten-, el-, luft-) som sitter i taket runt om i servicebyggmaden på jobbet och de kan jag lova er att de inte hade dammats på ett tag. Blir en dusch nu och senare bussen in till stan med Anna för en biokväll. Myyys!
 

Hard Rock Hallelujah

Tidig uppstigning imorgon för jobb men imorgon kväll vankas det bio - Rock of Ages, hallelujah! :))))
 
God Natt!

Here and now

Nyss hemkommen från mysig middag och med två böcker med hem mig också! Slog på teven och tänkte mysa med Skansen och Måns Zelmerlöv men så visade det sig att det var Lotta som gällde idag så jag stängde av.
 
Tänkte väl ta och rosta en macka eller två bara för att lyxa till det så här på en måndag också funderar jag på bio hmm...
 

Monday all week

Gårdagen var stressig på jobbet, flängde hit och dit hela passet. På kvällen kom Anna och åt grillat med mig kulkul också bjöd hon på jordgubbar mhhhmmm. Vi kollade på utlandsresor och drömde oss bort, hoppas på en ritkigt fin studentresa nästa år ja!
 
Börjar tolv idag, men hade tänkt åka och tanka innan och kanske en sväng på Ica också. Slutar vid fem och då ska jag åka och äta middag - bortbjuden - eller snarare så bjöd jag in mig själv hah.
 
Det är ju faktiskt måndag idag kom jag just på, har ju måndag hela veckan jag efter som jag inte har några riktiga helger utan jobbar och tjänar kosing.
 

Chocolate balls with cocos

Bakat lite till ja! Har man inge lördagsgotta hemma så får man väl ta och fixa lite ;)
 
I övrigt så funderar jag på att äta varma mackor till middag, hmmm? Skriver bara om mat osv hela tiden nu haha. Inte bra som Sean Banan skulle ha sagt, men blir lätt så när man ska kombonera ihop sina egna middagar och har tid och lust att baka.
 

Träffat goa och glada tanter och farbröder idag på jobbet, en del helt lyriska andra bara väldigt trevliga. Ja det var väl det, toodels!
 
 
 

Bildbomb från veckan

 
 
 
 

Ned Kelly

Gud vilket härligt väder vi fick! Fixade ihop goodiebags med reklamgrejer och sprang runt och la ut dem i stugorna större delen av mitt arbetspass idag. Haha och så råkade jag lägga i fel sorts broshyr (förra årets istället för den nya) i alla 45 väskor så fick göra om allt -.-
 

Hemma och har ätit mig mätt nu i alla fall och är sugen på att sticka ner till Lögdö igen men inge kul att åka själv ju... Sedan så är jag sugen på att gå på bio nån dag och se Rock of Ages också. Någon som är sugen?..
 
Nu:  Fimen Ned Kelly - hoppas den är sevärd!
 
 

Singing in the Rain

GOD MORGON!
 
 
En dusch och lite underbar frukost ute i solen för att senare vandra iväg till jobbet för ett eftermiddagspass!

God mat och årets första dopp

Fixade ihop en kalasmiddag till mig själv idag jag, så vill ni inte veta hur du tilllagar min goda mat så kan ni sluta läsa nu.
1. Smörj in en glas/ungsform och häll lite soja i botten
2. Skär rökt skinka i bitar och hacka lite grön och röd paprika och bryn sedan i stekpanna
3. Ta färdigkokat ris (jag hade sedan en tidigare middag) häll i det i formen och blanda ihop det med sojan
4. Tillsätt sedan skinkan och paprikan ovanpå
5. Häll sedan vitsås över alltihop med en ganska lös konsistensen för att slippa "grötigheten" (jag hade gjort den hemmagjorda såsen vid ett tidigare tillfälle)
6. På med lite allkrydda och in i ugnen på 200grader ( Man behöver inte vara någon mästerkock för att veta när det är klart)
7. Strö sedan riven ost över alltihop och låt smälta
8. Jag serverade det tillsammans med gurka och rädisor
9. MUMS!!
10. Glöm inte att ta disken...
 
Efter middagen och disken så följde jag med Anna ner till Lögde för årets första dopp. Var varmare än vad jag trodde men tog fortfarande ett tag innan jag doppade mig till halsen. Härligthärligt var det i alla fall, kom hem för en liten stund sedan, promenerande dessutom hem barfota haha.
 
Nu: Hawaii Five-0!

Gatufesten m.m.

Vilken härlig kväll det blev igår, hade kul mest hela tiden! Sockervadd, karuseller(där jag fastnade med mitt hår?!), Rix FM Festival, träffade min ena kusin och så allmänt catcha up med Anna. Alla lite för fulla människor, alla de som försökte ge ut rosor som man sedan skulle ha fått betala dyrt för och alla dem som gick runt och ville att man skulle skriva på saker behöver vi ju inte gå in på. Utan vi fokuserar på den härliga stämningen, det goda sällskapet och den härliga upplevelsen. Gratis inträde är ju inte heller fel, jag  tänker inte gå på någon av de andra dagarna för det är alldeles för dyrt + att jag jobbar och börjar oftast 06.30.  Bilder kommer senare på detta spektakel!

 Vaknade till liv vid nio imorse och upptäckte att det var skinade sol wiieee! På med solkrämen, fram med frukosten och på med bikinin säger jag bara. När klockan började närma sig halv tolv gick jag in och försökte få igång mobilen som dött på grund av batteribrist efter igår. Märkte att jag hade x antal missade samtal och sms från Anna, likaså på facebook. Hade fått en inbjudan att följa med till havet och sola och kanske bada, men som sagt jag var lite sent ute med att kolla sådant så missade den chansen, men känner jag Anna rätt så kommer det fler av dessa chanser ;)
 
Klockan slog tolv för en timme sedan och jag tänkte för första gången på länge undvika solen när den är som starkast. Så jag fixade ihop en kladdkaka istället, kanske världens godaste och enklaste bakverk! Höll nästan på att glömma den inne i ugnen för att jag sitter här och skriver mina memoarer. Sedan har jag även ringt till körskolan där Maria i stan var sjuk så blev kopplad till Lena i Härnösand istället. Hon junde dessvärre inte svara på till vilken ICA mitt teoripaket ligger och väntar på mig. Fick ett nummer till en annan person som kanske visste, vilket hon inte gjorde. Hon fattade knappt sammanhanget, men sa att hon skulle ringa upp om hon fick tag på Maria som låg hemma och var sjuk(som hade fixat med mitt teoripaket från början). Kanske ringer människan upp eller så får jag försöka igen imorgon. Börjat blivit less på denna körskola redan och har inte ens tagit några körlektioner..
 
Ska njuta lite till av det fina vädret och ta en bit kladdis nuja!
 
Hare bra och bränn er inte i solen hörrni!

Up and go!

Borstar tänderna, målar naglarna, borstar håret och på med lite mascara - fixar mig helt enkelt.  Sen är det där problemet vad man ska ha på sig..? Klänning, kjol, byxor, klänning, shorts....? En hård nöt att knäcka, men lär väl bli att man bestämmer sig i sista stund som vanligt.
 

... En timme senare..
 
Promenerar iväg mot ica för att köpa mig ett refilkort till mobilen och sedan blir det till att kliva på bussen mot stan!
 
Ciao!
 
Och det fick bli klänning ;)
 

Klagomål och ny mobil

Var tröttsamt att kliva upp imorse och det var mycket att göra på jobbet, eller jag gjorde väl så att det blev mycket. Några jobbiga människor klagade på städningen i deras stuga och sa att hela deras familj hade dammallergi och att de blivit jätte dåliga. Fast senare kom det fram att de var allergiska mot djurhår också och stugan de bodde i var till för folk som ville ha med sina älsklingar på semester. Det går liksom aldrig att få bort allt hår när man städar såvida inte sanerar då, så de borde kanske ha förvarnat oss eller något..
 
Hemma nu i alla fall, åt lunch för ett tag sedan och funderar på att ta en power nap sedan så man orkar med hela kvällen med Gatufest och allt, sömn är heligt för mig som så många andra saker.
 
Vädret verkar ha vänt och gå mot dåligt, hoppas verkligen det blir regnuppehåll hela kvällen!
 
Till sist - Ny mobil fixad hehe!!

OBS!

Min mobil är lite puckad för tillfället, så om ni vill något är det bäst om ni skriver på fejjan! hah

-SLUT.

Hello there

Fick ett sms från Stenstans körskola om att mitt teoripaket hade kommit till Ica (stod dock inte vilken Ica) igår, så for till Ica Andersson innan jobbet imorse. Kommer dit och så säger dem att vi har inga sådana här koder, hmmm det kanske är Ica Forsen?... Hmm, nej du får nog ta och ringa upp körskolan och fråga. Vi brukar få några blåa paket från körskolan ibland, men nu har vi inte fått på ett tag.
Jaha?!  Får ta och ringa dem imorgon och/ eller försöka på Ica Forsen. Fick i varje fall min ansökan om Ica kort inlämnad när jag var där, alltid nått!
 
Jobbet rullade på, var i parken och städade lite, det är faktiskt några som ska ha bröllop där i augusti, så då gäller att det är rent. Har börjat komma några campare med husvagn som även var här förra året när jag jobbade. Kul tycker jag, då måste det ju vara en uppskattad camping - vi är ju trestjärniga med femstjärning service så! Kan ju inte låta bli att tänka att jag kan ha varit med och gjort så att folk kommer tillbaka. Jag har gjort ett bra jobb som människor har uppskattat, har städat så det är fräscht och varit öppen och positiv mot folk. Lite egotänk kanske, men det måste man ju också få vara ibland.
 
Fint väder har vi haft i alla fall och imorgon börjar jag halv sju och sedan på kvällen blire Gatufesten! Woop Woop!
 
 

Morgon!

Efter att ha varit hemma och sjuk ungefär en vecka nu så var det skönt att börja denna dagen med en 1 timme och 40 minuters lång promenad med lilla Cora. Härligt varmt har det börja blivit nu så på dagarna så nu blir det bara att se vad man hittar på härnäst!

Sankt Bearnads och shopping

Jobbade på fram till tolv och for sedan till vetrinären, brände mig på het choklad och blev nästan uppäten av en grovt biffig sankt bearnad ojoj. Sedan efter om och men blev det stan och massa fynd, plånboken led lite men är det billigt så är det. Vidare till Ica Maxi för matinköp och till sist ÖoB. Rullade hemmåt för att få ett mål mat, blev ingen direkt lunch för mig idag förutom ett äpple och macka och frukosten åt jag vid sex imorse, så middagen vid sex var välkommen. Blev hemmagjord pizza med massa gotta på mhhmmm.
 
Sitter här och försöker landa efter en flygig dag, imorgon börjar jag tolv så det ska bli dödsskönt med sovmorgon!
 
Hej Hopp här kommer lite bilder från dagens inköp!
 
Vero Moda - Jeans 299kr --> 90kr
HM - Shorts  79kr --> 50kr
HM - Klänning 99kr/st --> 50kr
HM - Klänningar 129kr/st --> 50kr/st
Gina Tricot - Chinos 199kr --> 99kr
 
 
 
 
 
 
 
 

Goody

Såg någon en grönklädd människa köra moppe mellan Vivsta och Bergeforsen när det ösregnade som mest sent i eftermiddags, så ja det var jag.
 
Imorgon blir det att kliva upp 05.30, lär vara död i kroppen men så är det när man börjar jobbet halv sju. Det riktiga schemat drar nämligen igång nu, så ska försöka lägga mig tiiidigt ikväll vilket jag på förhand vet lär misslyckas. Blir så när det blev sent igår kväll och när man sov bort halva dan idag.
 
Längtar till imorgon efter jobbet och längtar till onsdag efter jobbet och längtar till torsdag då jag är ledig. Jag längtar mycket just nu, för roliga saker håller på att hända.
 
Hoppas på det!

-

Man ska inte uttrycka sig i ilska, för allt blir bara fel och sedan ångrar man det. Så därför sätter jag punkt här.
RSS 2.0