This is the Night

Vart man än tittar så är det bilder på studenter som haft/ har bal, tänk om ett år så är det vår tur! Ett år kvar på Timrå Gymnasium och sedan blir det till att flytta ifrån lilla Bergeforsen, lär bli med skräckblandad förtjusning.

Ska slå in ett par födelsedagspresenter, duscha, försöka plugga matte så man fattar pq formeln någelunda och så avslutar jag dagen med ett avsnitt av Revenge.

Imorgon lär det bli en riktigt sooooooft dag (förutom matteprovet då vill säga).

Malta!

Denmark

Kommer sitta och lägga upp lite låtar då och då från årets esc som jag tycker var bra. Här har ni Danmarks bidrag, tycker inte om själva scen framträdandet med kläder och så, men låten är bra!

Standing Still

Ligger i sängen och chillar i väntan på att det är dags att bege sig till skolan.



Dansa Pausa

Rätt så slö dag med fika och roliga redovisningar på skolan! Var på birsta en sväng efter middagen och skulle köpa en födelsedagspresent, men kom dessutom hem med detta:

20kr

11 timmars serie för 20kr från att ha kostat 299kr

Textilkänga 199 kr

Dessutom har jag fått denna låt på hjärnan.


Plugga matte inför provet på fredag? PQ- formeln <3

Soon

Inte hänt mycket på skolan idag, svarat på några uppgifter, gjort en utvärdering och skapat fåglar av sugrör, tejp och papper! Intressant va? När jag kom hem tog jag mig ett päron och la mig ute på trappen, vilket resulterade i en power nap haha. Hade tänkt att sticka ut och springa en runda så här på kvällskvisten, men har träningsvärk sedan styrkepasset igår och så känns inte kroppen helt hundra. Blir att träna inför ännu en redovisning imorgon istället, den här gången är det musik historia närmare bestämt soul. Sedan kom jag just på att jag har uppsatsskrivande nationella i tyska imorgon bitti, hjääälp!

Lite musik och sätta sig ute i solen med ett glas hemmagjord svartvinbärssaft, så ordnar sig nog allt.

Whistle

What do you think?

Truth





I miss you even more today

Sunday

HÄRLIGT att Svergie vann eurovision igår! Duktiga Loreen!!

Idag har jag nog lyckats få lite färg på kroppen av den välsignade solen, så skönt! Gjort en del söndagsnyttiga saker och cyklat fram och tillbaka till vivsta för morsdagsfika!

Nu håller jag på och viker lite tvätt och ska strax gå igenom en bokpresentation jag ska göra imorgon. Sommarlovet närmar sig hörrni :))

Party

Varit på 60-årsfest idag och firat min ene morbror och träffat massa släkt. God smörgåstårta och god tårta blev man bjuden på! Lekt lite med kusinbarn och pratat på i många timmar för att till slut bege sig hem i lagom tid att slötitta på Eurovision Song Contest.

Barbecue with the girls



Lovely Friday

Avklarat ett muntligt nationella i tyska och ett engelskt grammatikprov idag. Solen var på topp ända till man kom hem, då molnen kom samtidigt som lite regn. Varmt är det ju i alla fall, men får se hur det blir med grillningen med tjejerna ikväll, om vädret är på vår sida eller inte!

Sunny


Testade att använda Remby! Haha inte så snyggt, men orkade inte lägga nån större tid på det!

För övrigt så har jag väl varit i skolan och jobbat på duktigt, njutit av solen, joggat lite och nu ska jag plugga lite engelska grammatik inför provet imorgon. Lär ju inte gå så bra, eftersom jag lär blanda ihop
alla 20 kapitel, men känn ingen sorg för mig Göteborg, eller hur det nu är Håkan Hellström sjunger.

Happy Face

Himla glad nu! Stipendiet har bokförts in på mitt konto och kommer snart attt sättas in!!! Flera tusen rikare av att skicka in ett papper är inte fel! :D

Nu fick jag lite energi till att göra några hemska geografi uppgifter.

Men till det behövs lite bra musik!

Words








Water

Nyduschad och nysprungen sitter jag här framför datorn och njuter av lite vatten. Börjat komma ut annonser om cirkusar som ska komma hit och visa sina föreställningar och jag skulle faktiskt vilja gå. Mysigt att uppleva lite barndomsminnen sådär och struntar om någon anser att det är töntigt eller ej. Problemet är bara att hitta någon som kan tänkas vilja följa med.. någon frivillig?


Young people

It's never come easy

http://d30opm7hsgivgh.cloudfront.net/upload/191602663_AGddqzqQ_c.jpg

Come on baby

Åkte till skolan en timme tidigare imorse än vad schemat säger och klassisarna i min "ondska"grupp jobbade på jätte bra hela dagen. Dock utbröt ett tredje världskrig vid presentationerna av ONDSKA-temat av olika anledningar, blev lite gladare när vi slutade och kom ut i korridoren där Wake me up before yo go-go spelades. For hem, åt middag och har försökt plugga lite engelsk grammatik som inte vill fastna på min näthinna. Kul måndag!



Hittade en fin lapp i Samhällsrumet också! -->



Lite omredigerad för att texten skulle synas, men ni fattar vinken.

Söndagsmusik

Ben & Jerry's

Igår hängde jag med Reina och vi åt Ben & Jerry's ! :D Mmmmmmmmm..



Idag har jag varit ute i skogen och i alla fall försökt springa, dock vill mitt knä inte riktigt hänga med så det blev mycket power walk.

Skola imorgon, två veckor kvar innan betygen sätts(?) KÄMPA!

äntligen!

Nu är nyss hem kommen med en 1-0 vinst mot Edsbyn! Känns verkligen bra att vi lyckades ännu en match. Nu blir det snart att slänga sig soffan för att se champions leage finalen!!
Gokväll gott folk!

Edsbyn!!

Om en timme bär det av till Edsbyn för match! det är bara att tagga för: ca 6 timmar bussresa och ca 4 timmar match, uppvärmning och ombyte!!

Wermland Forever

Precis skickat efter en gratis bikini hihi :) För övrigt så har jag städat, tvättat moppe och chillat i största allmänhet idag. Sett ett avsnitt av Wermland Forever, så dåligt att det är bra eller i alla fall ett bra tidsfördriv.

What happened?

Sverige förlooorade och är ute ur VM :( Dumma Tjeckien och deras kontringspel och varför spelade vi så passivt? Man kände hur hoppet steg då Jonathan Ericsson gjorde 3-3 målet och sedan hur hoppet försvann då tjeckierna fick in ett vinnar mål med endast 30sek kvar av matchen. Fy fan.


Svar på kommentar (Birsta all day long): Köpte både en gul och en svart!

Adele's own words

Birsta all day long

Blev birsta i regnet med Anna idag!! Trevligt men lite väl blött kanske, tur man är utrustad med paraply. Fick i varje fall med mig ett och annat hem, här är några saker:

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2012/G10%2099292%2009090%2066%201676%204.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large]
GUL VS. SVART






Hemma blev det sedan gómiddag och om nån timme väntas hockey: Sverige - Tjeckien!! Tänk att Slovakien lyckades slå ut Canada, vilken skräll! I varje fall hoppas vi på vinst för Sverige ikväll så vi kommer vidare till semifinal!

dröm...

Natten till idag drömde jag att det var varmt och soligt, och jag satt på altanen och njöt. Sedan på morgonen tittade jag ut genom fönstret och upptäckte att det skulle bli en solig dag idag, någorlunda varm blev den också. Men tyvärr satt jag inne på lektion hela dagen och när jag väl kom hem hade solen gått i moln! :(

I'm feeling great despite the pain

Öm i högra sidan av kroppen sedan igår och mobilen är sig inte lik. En rejäl repa på baksidan som även har gjort sitt avtryck på batteriet, glaset till kameran är krossat och sedan så vill den inte hitta någon täckning. Blir det kanske en ny mobil nu?
Vi fick sovmorgon imorse tack vare att tyskaläraren var tvungen att vakta när ettorna gjorde något nationellt prov, så började halv elva istället för klockan åtta. Inget man tackar nej till!
Nu är det lång helg och jag tror det kommer bli riktigt bra!!

Morning Sunshine

Call Me Maybe

Bad day

Var sjuk och hemma från skolan igår, låg i princip och sov hela dagen. Idag hände något mindre kul påväg till skolan för att en hetsig bilförare skulle förbi mig, vilket resulterade i att jag gjorde en vurpa med moppen. Tackar innerligt för att man tjatat på mig att använda jeans när jag kör moppe, annars skulle mina ben se mycket värre ut. Är öm i kroppen men glad att det inte är värre.

Skolan rullade på och jag har kommit till insikt att det inte är långt kvar till sommarlovet och betygsättningen, vilket gör att paniken inför allt som måste bli klart har börjat gro. Antar att det bara är till och fortsätta att kämpa de här sista veckorna.

På vägen hem fick man stå i bilkö i säkert en kvart totalt, inte så kul det heller. Har i alla fall asfalt hela vägen nu så man slipper hålla på och guppa fram.

Nu måste jag slänga ihop en utvärdering om skönlitteratur, trodde jag hade gjorde det i mina svar på de tusentals frågorna jag svarat på, men tydligen inte.

Hoppas ni har haft en bättre dag än jag!

In good times and in bad times

Katitzi

Söndag kväll igen och jag sitter och repiterar inför en muntlig presentation imorgon. Helgen har gått fint på alla sätt och vis och veckan som kommer lär väl göra det med. Tre dagars skola och sedan långledig helg pga kristihimmelsfärd. Finemang enligt mig!

Testing

Tjo! Testar att göra ett kort mobilinlägg. Snart blir det kladdkaka och ännu en hockeymatch! Synd att vi förlorade mot Ryssland igår.. Har för övrigt idag varit ute på hundpromenader, fikat på Charm oc gjort några riktiga klipp på birsta. Ha en fin kväll!

På Västfronten Intet Nytt

Var riktigt roligt och inspirerande att lyssna på treornas projetarbeten idag måste jag säga och dessutom skönt att själv inte behöva arbeta. När vi lyssnat på tre stycken vandrade jag med Reina till ica andersson och sedan vandrade jag tillbaka till skolan för att ta moppen hem.
Har jobbat stenhårt med svenskan nu, skrivit svar på alla svenska uppgifter (många vill jag lova), läst klar svenskaboken (på västfronten intet nytt) och gjort en power point till redovisningen om den. Nu ska jag plocka ihop lite på rummet, ladda mobilen och packa lite inför helgen. Sedan blir det belöning med ett avsnitt av Revenge klockan 21.00.

Duktiga Sverige vann mot Tyskland igår, bra fint det!

Imorgon blir det kursprov i tyska och sedan till att åka in till stan för att se esteternas slutproduktion av sin teater; Face It. Blir kul det, sedan vandrar väl jag och Reina runt på stan litegrand och så blir det lunch på donken!

Sedan är det helg hos Christina! Woho woho hejdå!

Rullar iväg

Ska snart rulla iväg mot skolan och ha en riktigt slapp dag. Ska lyssna på treornas projektarbeten och sedan har lärarna ATP så vi får sluta! Tycker så synd om dem med projekt som ingen har skrivit upp sig på för att lyssna.. tänkte skriva upp mig på alla just därför, men jag fick inte för Reina ;) Dessutom hade jag nog fått springa rätt mycket, eftersom de håller till i tre olika salar samtidigt.

Jag vet i varje fall vad jag ska göra ett projektarbete om nästa år, det är gudomligt gott och kan vara både brunt och vitt med olika smaker! Alla kommer vilja gå på mitt framförande hehe, speciellt om jag tar med mig smakprover!!

griniga gamla gubbar!

Bestämde mig för att se på något inspelat efter middagen, det slutade med att jag tittade på en film trån 1993, griniga gamla gubbar. Eftersom jag brukar tycka att gamla amerikanska filmer brukar vara ganska förutsägbara och innehålla överdrivna skämt, så hade jag inte allt för höga förväntingar på den, men denna film imponerade på mig! Mycket bra film om jag får säga det själv! 


Hockey VM

Det har blivit många kvällar sittandes framför teven med hockey i rutan den senaste veckan. Svergie har gjort det riktigt bra och vunnit samtliga matcher, idag är det Tyskland de möter vilket ska bli väldigt intressant!

Drip, drip, drop

Reading och listening i engelska nationella avklarat! Som vanligt så hade de förstör hela hörövningen genom att denna gång ha rinnande vatten som backgrundsljud. Hyggligt av dem! Så var det pannkaka till lunch vilket gjorde min dag lite tråkigare, kämpade på med återstående lektioner. Dvs en timmes film om människans evolution och en timme brainstorming. Glad att det inte regnade på hemvägen, men dock har det blivit väldigt djupa hål  efter bergeforsbron där det inte asfalt utan jord och grusväg. Trodde jag skulle välta alltihop när jag for ner i dem, men som tur var gjorde jag inte det och hade jag gjort det, så hade jag en ambulans alldeles bakom mig som kunde rädda mig. Hemma nu och jag tror det väntas gomat, härligt! Tror jag ska våga mig ut på en joggingtur senare om upphållet fortsätter vill säga. Känner mig faktiskt riktigt peppad på att träna just nu och någonting måste man göra inför beach 2012. 

OBS! Jag varnar er för cerisresors kundtjänst via mail, skickade en förfrågan i söndags och har inte vare sig fått nån bekräftelse eller svar än.




Where have you been

Music

Run Forrest run

Snörar på mig joggingskorna och tar en runda!
Dagen ser ut att bli fin, solen skiner och jag är på toppen humör!
Hey ho let's go!

naaaaaw!

sitter och tittar igenom gama bilder och videoklipp på externa hårddisken. Vilka fina bilder man hittar på alla och vad liten man var förut!Väcker så fina minnen dessa bilder!!

Surprise

Har idag ägnat mig åt att sova, städa och ta en skogsprommenad. Påväg ut från gatan mot skogen, kom en vän inrullande med födelsedagspresenter till mig i efterskott. Om du läser detta så tackar jag dig så himla mycket för det fina arbetet med inslagningen (helt amazing!), det jättefina armbandet och handkrämen jag inte kan slita näsan ifrån, för att det luktar sååå gott! Puss på dig gullunge!




Imorgon har vi på Timrå Gymnasuim studidag= ledigt, vilket kommer bli hur skönt som helstttt! Hoppas på lite soligare väder och lite sommarspirit!

Klänningar





Vår!

Nu kan väl snö och regn bytas ut till solsken så att vi slipper denna kalla gråa vår!
På tal om vår förresten, idag blir det vårmässa för pappa och mig, första gången jag går på vårmässan om jag ska vara riktigt ärlig.. men nån gång måste ju även vara den första!

Hockey VM

Blir att titta på Svergie- Norge ikväll, kom igen Sverige!

It's raining men

Flyttade fram geografiprovet igår tills på tisdag istället, jag som pluggat sååå hårt. Idag började jag 08.30 hade nationella writing i engelska b till 10.00, åt lunch tillsammans med Reina, Albina och Amanda och for sedan hem i regnet. Tänker mig nu en dusch med hårinpackning, scrub och så, ni vet sånt där spa-grejs som tjejer gillar i största allmänhet, sedan blir det nog ett avsnitt av Revenge.


Stupid day

Dumhet kan kosta. Mycket.

Good Morning

Rullar iväg mot skolan för lite tacosbuffé!

Någon fler som är sugen?

Some words


1 Maj Välkommen!

Heej! Varit ledig idag, vilket har varit gudomligt skönt! Tvättat av moppen noga och putsat med sämskinn så nu blänker den nästan, fattas bara att jag ska polera upp den så är den som ny, men det får jag göra någon annan dag. Har dessutom pluggat lite basbegrepp (eller snarare skrivit upp vad några av de betyder) inför geografiprovet vi har på torsdag och även tittat igenom förberedelsepapperet vi fått inför engelska, nationella writing vi har på fredag, men som vi ska gå igenom lite imorgon. Låter som jag bara har jobbat på hela dagen, men så är det ju faktiskt inte. Har ju suttit och njutit av solen och ätit fattiga riddare också hihi :)
Nu sitter jag och håller på att blåsa håret och ska väl snart dra mig bort mot teven. Här kommer lite bilder jag tog igår kväll med Anna.



God Kväll!


RSS 2.0