Happy New Year!

24 Hours Left Of 2012

             

Good Continuation!

Juldagarna har svischat förbi som stålmannen själv. Har haft det väldigt trevlans med nära och kära och fått många fina paket. Jag önskar Er läsare (lite i efterskott) en riktig God Jul & såklart en god fortsättning!
 

Little Christmas

Igår firade jag lilla julafton i Krånge. Blev hemgång på kvällen, för att sova och idag har det mest blivit julstök. Jag har främst stått för knäcken som tog lååång tid, men gott blev det!
Imorgon är det självaste julafton, det är inte klokt. Även fast jag har tjuvfirat redan så kan jag inte fatta det. Ett nytt år tar liksom sin början om lite drygt en vecka. Helt obegripligt.

 

I will wait

 

Christmas is all around

Blev ingen julavslutning för mig på skolan idag, istället blev det en sovmorgon uppe i norr. Hörde därimot att det varit någonting alldeles extra.
 
Har hunnit med att äta frukost och klä en gran idag. Snart blir det nog till att göra julgodis i form av knäck och ischoklad, firar lilla julafton på lördag och sedan vanliga på rätta dagen.
 
 
 

Mhmmm Aladdin

Hej allesammans! Efter att ha avklarat några lektioner på skolan innehållande fika, läxförhör och ett mvg på en inläming idag, så blev det en tur till birsta för middag och matinköp. Sitter nu i Krånge och har sett Ernst och tjuvöppnat Aladdinasken. Lite mysigt sådär. Kram på er!
 

nostalgi

Packing

Packa, packa, packa! Finns det nått tråkigare? Jo, att packa upp.
 
 

Pass på

Dagen har rullat på i svindlande fart och mycket har blivit gjort. Att fixa pass imorse gick super snabbt och enkelt! Tror kortet blev bra, medan underskriften blev desto sämre. Trevlig personal är alltid ett plus! Nu är det bara att fixa Twinrixsprutorna och sedan ta första bästa sistaminuten resa till nått varmt ställe. Gud så härligt!
 
 Denna kväll består dock av tyskaglosor som ska pluggas och julklappar som ska slås in!
 

Keep on walking

Har ett stort hemskt prov i matte, en svenska presentation och en genomgång av läxa i samhällen imorgon. Så det är bara att börja plugga ser det ut som. En dusch måste det också bli, så man är ren och fin när man ska till polisen imorgon förmiddag!
 
Snart jullov!
 

Riskettan

Sitter på skolan efter att ha tillbringat förmiddagen på körskolan med riskettan. Tur att körskoleläraren var glad och positiv, annars skulle jag nog ha somnat ibörjan. Ganska läskigt med fyllegalsögonen man fick prova haha. Vandrade sedan till skolan medan snön föll återigen, julbord till lunch och nu lite lektioner. Adios.
 
 
 
 
 
 
 
 

Let's go!

Trötthet. Vilken ord. Vilken känsla. Är trött dag som natt just nu, vilket är konstigt med alla mina sovmorgnar. Ska i alla fall försöka göra någonting bra av denna måndag, denna sista måndag innan jullovet. Det gäller ju att få ihop alla presentationer, inlämningar och läxförhör denna vecka. Så vad gör vi? Nu kör vi!
 

Watchable

Jag måste hålla med alla ni som sagt att årets julkalender är bra. Satt uppe halva natten igår och kollade igenom från avsnitt ett till femton och tycker att den är normal och bra, inte som alla konstiga serier som varit de senaste åren. Det behövdes en lite mer gammeldags julkalender och då kunde det ju inte bli bättre än att göra en fortsättning av Mysteriet på Greveholm.
 
Något annat som är sevärt, är filmen Wild Target med Bill Nighy, Rubert Grint, Emily Blunt och Martin Freeman. En actionkomedi från 2010 som är dåligt bra!

Pics

Har blivit lördagsmiddag i form av enchiladas och monopolspelande. För övrigt hade jag väl tänkt att under kvällen ta mig ner till Anna för lite lördagsmys, med snöstormen stoppad idén och mig. Har för övrigt varit lite tomt på egna bilder här på sistonde, så det ska vi nog ordna. Amatörbilder på G!

Tacobar middag deluxe!
Katizi <3
Snökaos
Julshopping middag
Våra älskade, vackra bussar!

Nadjas Dress

Birsta var helt smock igår, enligt mig! Samtidigt hade jag beslutsångest över vad jag skulle köpa för julklappar, vandrade in och ut i affärena tills jag blev tvungen att bestämma mig för något.
 
Bestämde mig för skicka efter klänningen jag visade er häromdan igår kväll (eftersom jag inte hittat nån på birsta), men den var ju som väntat slutsåld. Istället så skickade jag efter en annan svart klänning, inte lika snygg men som kan piffas upp! Hoppas bara på att den kommer vara bra i storleken.
 

Tell me someting I don't know

Att det redan är fredag! Vart tar veckorna i vägen egentligen, ut i cyberrymden? Har två lektioner idag och sedan bär det av till birsta för julklappshandling. Bävar lite innför hur mycket folk det lär vara, blir till att vässa armbågarna.
 

Dress

Titta vilken enkel och fin klänning jag hittade på bubbleroom.se! För endast 49kr dessutom!
Sisters Point Gazzo Dress Black Bubbleroom.se

School Time

Rubrik

Tjabba! Helgen passerade med raketfart och snart är det jul också. Har inte köpt några julklappar än..! Får nog bli lite julklappsshopping till helgen om det här ska gå ihop. För övrigt så tog jag farväl av Reina igår som har åkt utomlands för en månad framåt. Jag kommer sakna henne, men vetskapen om hur kul hon kommer få det gör mig lycklig.
 
Känner inte för att göra nått, så får väl bli en film.
 
Over and out.

Smile

Tog skolbussen vid halv åtta till skolan för ovanlighetens skull, men vad gör man inte för hälsofrukost med klassen liksom. Så vet inte riktigt vad jag ska gör nu tills min enda lektion börjar klockan halv ett. Tacolunch på skolan i alla fall, denna dag går i matens tecken!
 
För övrigt så ska jag sova i stan i helgen, så lär inte hänga här med er så mycket.
 
Ciao!
 
 

I won!

Var in på mailen nyss och blev så glad! Var med i en tävling för ett tag sedan om biljetter till en musikal och jag vann!!! Har aldrig vunnit något sånt i hela mitt liv, det enda jag har vunnit var choklad på Gatufesten en gång när jag var typ elva. Återstår bara ett litet problem med dessa vunna biljetter, att musikalen utspelar sig på Göta Lejon (Stockholm) på söndag kl: 15.00. Lite problematiskt/kort varsel för att ta sig ner till huvudstaden och gå på gratis teater för att sedan åka hem, så var tyvärr tvungen att meddela dem att jag inte kunde gå. Lyckan över att ha vunnit kvarstår dock!
 

Cold

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder brukar man säga och det är nog helt korrekt i de flesta fall, förutom vid naturkatastrofer och liknande förstås. Tog på mig trippla lager kläder + jackan + riktiga vinterkängor idag när det var -19 och frös inte det minsta. Skönt att kunna strunta i alla och klä sig som man vill, även om man ser ut som en valross. Är i vilket fall glad så länge bussarna inte krånglar, keep on going!
 
Mina mål med kvällen är att skriva vidare på ett debattinlägg i Syrienkonflikten (fick en lektions skrivtid) och förbereda mig lite lätt inför morgondagens deltidsseminarium för projektarbetet. Efter det blir det lussekattsfika och att fortsätta på boken!
 
 

Dotter önskas

Livet som förkyld är ingen hit, som nog de flesta av er redan vet. Var hemma från skolan igår och idag har jag faktiskt en studiedag att ta igen mig på. Imorgon blir det nog skola, jag måste.
 
Har varit utan läslust länge nu, men eftersom jag är sjuk så kom intresset tillbaka. Så har börjat på en ny bok som heter Dotter önskas, inte min typ av bok riktigt men den är faktiskt riktigt bra. Problemet är bara att boken hindrar mig lite från plugget med projektarbetet. Fast det är egentligen bara en prioritetsfråga, där man såklart vill välja nöje framför jobb. Ska sluta pladdra på här nu och försöka samla in alla datum osv då jag faktiskt jobbat med projektarbetet, så jag kan skicka in min loggbok till min handledare för november månad. För att sedan kanske gör klar historiedelen av arbetet, eftersom vi faktiskt har deltids-seminarium för våra projektarbeten nu på torsdag.
 
Ni får en bild från 200dagars, eftersom jag vet att ni inte vill se en förkyld Mikaela.
KRAM
 

juleljus

härligt med folk som går in för julkänsla!


Trevlig Första Advent!

Vilken helg, inge bra i hälsans teckan för min del. Halsont, snuva och migrän är inte kul, speciellt inte klockan fyra på morgonen. Fy säger jag bara.
 
Vi har under helgen gått in i december och julen närmar sig, känns konstigt eftersom jag har inte fått några som helst julkänslor än. Kommer kanske senare med lite tur, eller så är jag dömd till att inte se på julen med samma ögon som alla andra.
 
Det är nu -12grader ute och jag har fått mig en chokladkalender, vilket är helt okej så länge jag slipper gå ut. Tycker synd om alla er som står ute på olika julskyltningar idag, så skickar ute en värmekram till er medan jag själv ligger kvar i sängen hoho.
 
Ha en bra söndag!
RSS 2.0