Valborg

Cyklade alltså till skolan idag, ritkigt skönt faktiskt! Sedan på idrotten blev det mindre skönt då benen var som spagetti efter ett hårt cyklingpass, hoppas verkligen läraren ser hur mycket jag anstränger mig och ger mig ett fint betyg. Ätit hemmagjord pizza till middag, senare blir det väl att inta chillmode tillsammans med Anna så här på valborg. Tare lugnt och ha en fin kväll allihop!

sista april!!

Ja, det hade ju inte varit helt fel att vara ledig idag som alla andra skolor i landet... Men eftersom vi inte är det så får man göra det bästa av dagen! Därför började jag dagen med att missa 609 och eftersom inte skolbussen gick så fick mamma rycka in och skjutsa mig. Nu sitter jag här på skolan och har historialektion där vi fått reda på att vi ska bli klara med arbetet nästa vecka, vilket inte kommer att hända. Efter lunch idag ska vi ha berätta om hur vi haft det på praktiken. Hoppas de andra har haft bra mycket roligare än vad jag hade. Sen får vi se vad som händer senare ikväll!!
tjao!

Sweet

Avslutar helgen med lite vaniljglass, kiwi, banan och hemmagjord chokladsås!

To do list

Filmen var helt kart sevärd igår, mer än så skriver jag inte här för att inte förstöra Annas förväntningar allt för mycket!
Söndagens to do list:
Skriva klart Jugoslavienuppsatsen
Städaaaa
Byta sängkläder
Ta fram cykeln och se till att den är på top för att kunna utföra mitt träningsschema på idrotten imorgon och ja vi på Timrå Gymnasium är typ de enda som går i skolan imorgon.
Powerwalk eller i alla fall en promenad av något slag
Börja läsa på svenska boken
........

Japp, typ det! Todeeels

Depend

Följde med mamma och pappa på en shoppingrunda idag och hittade något som jag inte tyckte var allt för dumt! :)

Avengers

Ändringar i planeringen igen! Blir tyvärr inge bio med Reina men har hittat en annan kandidat! ;) och det blir Avengers!


Satt med mobilen och ändrade designen här på bloggen igår natt, vad tycks?

You raise me up



The Woman in Black

Ohhh yees, det är helg! Efter att haft olika prov hela dan är helgen efterlängtad. Tittat runt på lite olika bios för imorgon, jag och Reina hade ju tänkt att se The Woman in black:

..men så verkar inte Sundsvalls Filmstaden visa den :( Så det får bli någon annan istället, lite impulsval kanske! Ja, det är så långt jag har planerat min helg, ikväll blir bara att sitta hemma och se på nån film tror jag. Ciaoo

Workaholic

Tuff dag trots sovmorgon. Blev uppsatsskrivande tre timmar i sträck, fast så hade ju samhällsprogrammets snälla lärare bakat kladdkakemuffins och köpt saft och mariekex till oss :)) Nu måste jag repitera inför två prov imorgon, engelsk litteraturhistoria och matte....

Fiskpinnar

Sitter och huttrar såhär efter att ha ätit fikspinnar till middag. Så när jag kommer att tänka på fiskpinnar dyker automatiskt denna video upp i huvudet. Tycker den är så bra!

För övrigt har dagen rullat på helt okej, känner att jag verkligen har gjort nått i skolan idag. Har fått tillbaka betygen i två av tre ämnen på min Afrikauppsats också= Historia B: MVG, Samhälle B: MVG, alltså svenskan vet jag inte än, men känner mig så himlans lycklig!!!!:)) Det är sådana här saker som gör att det känns värt allt slit man gjort på en uppsats! Wiie!

Do you get it?

Kom inte så långt på matten kan jag ju säga... hatar matte när jag inte fattar, vilket händer ganska ofta ups.. Detta tal till exempel: 2(x-1)^2=32 är säkert hur enkelt som helst, bara jag fattar hur jag ska göra. Tyvärr har jag ju inga mattegenier i närheten som kan förklara. Så tar en dusch och sätter mig sen med min underbara träningsvärk och läser litegrand istället, har ju lite att läsa om man säger så. Översta är en bok i svenskan som jag måste läsa, sedan är det en bok om hur man kickstartar hjärnkontoret som Anna lånat ut till mig, under det en bok jag fick när jag fyllde år och till sist en SOLO tidning som ramlade ner i brevlådan igår.

Winners

Braaaig dag! Åkte moppe till skolan imorse och den spann som en katt haha. Jobbat på duktigt i skolan och vunnit en tävling tillsammans med Reina!!! Hörde ni? Jag = Vunnit en tävling! Har bara vunnit en gång tidigare i mitt liv och det var två kilo choklad på nummret tretton;) Bibliotekarien hade alltså en tävling där man skulle gissa summan av antal sidor i en stapel med ca femton böcker och vi kom tvåa av tre vinnare. Vad var priset kanske ni undrar, jo en Gott & Blandat påse hihi duktigt.
Nu måste jag plugga lite matte inför matteprovet på fredag, har nämligen en plan. Sedan så ska man väl hjälpa til lite med middagen och så kanske det blir en promenad på det! Ciao.

Showtime

Tuff dag idag, eller? Mycket skratt blev det i alla fall. Svenskan hände inte så mycket på, det kan jag medge. Sedan på idrotten efter ha gjort mitt egengjorda kondition/benstyrkepass så är jag ganska trött i kroppen. Efter det hade jag drygt två timmar skrivande om Jugoslavien, vilket gjorde att huvudet blev lite trött. Så nu funderar jag på att ta det allmänt lugn och slå på nån film. BYE
Här har ni mitt lilla pass:
Uppvärmning: Lätt joggning ca. 5min
Kondition/benstyrka: Joggning 80% 3min --> Benböj 1min --> Powerwalk 3min  = x4
Avslutade med lite backträning 3x3 med 30sek vila mellan varje omgång och till sist stretching.

I told you


A -team

En helg bestående av trerätters middag, filmer av olika de slag och så en joggingtur, skönt! Solen tittade ju fram idag med, längtar tills man kan bli lite brun! Nu ska jag se den nya versionen av A- Team. Hare bäst!
>bild från i sommras<

Om

Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va' vinden
Men jag skulle inte va' nånting om du inte fanns

You just have to believe

Vilket väder vi fick så här till helgen, total snökaos och blåst inget som gillas! Dagen har rullat på som vanligt + att Reina var frisk och gjorde mig sällskap i skolan hihi :)  Får se hur helgen slutar, började i alla fall med monopol där jag naturligtvis förlorade och snart blir det nog att slå på nån av de nyinköpta filmerna. Todelooo.

Fredag

Har varit en okej dag idag. Började dagen idag med tyska där vi fick höra på en annorlunda låt. Fattar inte helt hur Agneta kan hitta de låtar och filmer som hon gör, men det är väl bra att hon hittar lite saker som sticker ut, för det hade ju inte varit roligt om vi redan sett och hört allt som hon visar oss.
Sedan hade jag matte och mentor där tiden bara flög iväg! Eftersom min fotboll var inställd idag så hade jag inga fler lektioner utan skynade mig iväg till bussen där jag sedan står och väntar på hållplatsen i en halvtimme utan att någon människa eller buss kommer förbi. Då ger jag upp och går hem i stället eftersom det inte var allt för varmt att stå ute i blåsten. När jag hunnit halva vägen till nästa busshållplats åker bussen förbi mig... (less)
Nu när jag väl värmt upp mig från den kalla promenaden hem blir det nog att städa rummet och göra lite nytta här hemma till lite tysk musik!

Three is a magic number

Förfrös fingrarna lite och så gillade moppen inte att stå på tomgång, annars gick det super i förmiddags! Jobbat med ett Jugoslavientema på två lektioner, sen matte och till sist geografi. Fattar verkligen inte hur majoriteten av klassen ville att vi skulle ha matteprov nästa fredag, samtidigt som när vi har ett stort engelskaprov...fy. Nu måste jag plugga in runt 20glosor engelska och drygt 20glosor tyska till imorgon! Annars är väl livet på topp... halebop. Tur det är Revenge ikväll så man har nått att se fram emot.

Sovmorgon

Sovmorgon gud så skönt! Försöker bestämma mig om jag ska ta bussen eller moppen idag, är ju inte lika kallt och verkar ju bli upphåll. Måste bestämma mig snart, för annars måste jag trippa iväg till bussen strax.. Tror det får bli moppen, även om jag lär förfrysa x antal kroppsdelar så slipper jag i vilket fall vänta på tjugo över fyra bussen som brukar vara sen och kan komma hem snabbt!  Ja, här sitter jag och för en inre monolog, ganska så knäppt men jag antar att det är sån jag är.

En dag, en dag närmare sommarlov

Jahapp, då var man hemma igen då. Naturprovet gick inte så bra, men vi slutade i alla fall tidigt pga att lärarna hade APT (?) mellan två och fyra. Jag hade tänkt att göra klar geografin nu som redan skulle ha varit klar egentligen, men eftersom vi fick en lektion på oss och jag inte är supersnabb så resulterar det i att jag måste göra det nu. Detta är en riktig pluggvecka, så mycket som har måstat bli klart -.- Räknar dagarna till sommarlov och även om jag kommer jobba ganska så mycket så har man i varje fall inga läxor vilket kommer bli fantastiskt skönt!

Några av de inköpta filmerna jao

Oh happy day

Vaknade imorse, det snöade och termometern visar nollgradigt, så fick bli bussen ännu en dag till skolan. Känner mig faktiskt rätt pepp av någon anledning just nu, känns som allt bara flyter på. Hade utvecklingssamtal idag och det gick ju snabbt, sedan efter skolan vandrade jag i snöstormen till ica andersson och hämtade ut paketet från cdon :) Vandrade sedan tillbaka till busshållplatsen och väntade på bussen i snöstormen. Kom hem, har ätit middag, betalat några räkningar och så klart öppnat paketet! Visar senare vad som inhandlats, nu väntas det hårdplugg av Genetik och senare en dusch.
Svar på kommentar: Vet inte, inget bestämt! :)

If only..

Kommit hem från skolan och ätit lite paltbröd och fläsk med vitsås, mat för en viking de. Nu skulle det ju vara bra om jag skrev klart CV, plastansökan och mitt personliga brev så jag kan skicka in det idag. Har i alla fall klarat av en muntlig redovisning, skrivit "klart" naturinlämningen och lyckats skriva tre tränings pass på en timme vardera under idrottslektionen idag. Fick ett litet sms från posten idag också, där det stod att mitt paket från CDON har kommit! Har även börjat planera helgen lite smått, än så länge har vi Ben and Jerry's och bio som förslag hehe.


MMMMMMMMMMMmmmmm.

Sunday fml

Tjo! Vaknade upp med en sprängade huvudvärk imorse fyyy. Har i allafall tagit mig en promenad ute i solen ner till ica in införskaffat kaffe till hushållet och vet ni vad jag såg på vägen dit! Jo, på ängen i närheten av min gata så satt en vacker svan helt ensam. De är så ståtliga, men den verkade så ensam så jag tycker synd om den. Kan lägga upp lite mobilbilder senare någon gång. Nu hade jag tänk att försöka få undan lite skolarbete, har ju en del som bör vara klart imorgon... Senare blir det till att ta fram moppen och kanske spola av den lite, för imorgon tar jag nog den till skolan istället för bussen. Lite sorgligt är det väl, när de en efter en börjar få körkort och kör bil till skolan och jag åker moppe haha. Till sommarn ska jag ta tag i mitt bilkörkort rejält, så hela sommaren kommer väl bestå av jobb, plugg och övningskörning. I vilket fall så har jag inte en tanke så att skaffa mig en egen bil när jag väl får körkort, eftersom jag kommer förmodligen plugga vidare efter gymnasiet och då uppe i Umeå. Känner att min ekonomi inte lär ha utrymme för en dyr bil då, utan det lär blir till och cykla! See you later!

That's what I'm saying

Sitter här och mycket mätt efter att ha ätit kycklingtacos nomnom, nu blir det lite tidsfördriv tills Anna kommer senare ikväll. Ciao

Life is rough so you gotta be tough

Idag står städning och powerwalk på agendan, låter nästan som det vore söndag. Kvällen får vi se vart den bär av, men ett är säkert att den kommer bli lugn så jag är pigg till på söndag!
Skolan börjar närma sig och jag känner att det kommer bli mycket att ta tag i, uscha vill ha sommarlov nu!! Någon snäll själ som kan tänkas skriva: ett personligt brev, ett CV, En plastsansökan, lära in sig runt 20 engelska glosor, skriva klar en inlämning om genteknik och plugga på till mitt naturkunskapsprov? Oj jusste höll på glömma min muntliga redovisning på måndagsmorgon! Någon, någon frivillig?.................... Nej trodde väl inte det.

Du lärde oss vad kärlek är

Friday the 13th

Olycksdagen var här igen då, om man nu är skrockfull vill säga. Jag har då inte märkt av nån otur, utan har haft en alldeles förträfflig dag. Har varit ute i farten hela dagen, varit på bl.a. Jula, Max och Enjoy. Mumsat i mig ett orginalmål och kommit tvåa av tre stycken på bowlingen, naturligtvis vann morbror;) Har även fått finfina saker och träffat kusin med familj. Så nu är jag ett par solglasögon, ett cykellås, ett par örhängen, en gullig påskprydnad/skål och kanske bästa av allt, filmen TITANIC rikare!!! Tackar så himla mycket för hela dagen och den goda frukttårtan:) En sak som är säker, ni behöver nog inte fundera på var ni har mig ikväll haha. Sedan när jag kom hem till B-forsen beställde familjen hämtpizza till middag, kan nog inte ha blivit en onyttigare dag alltså. Puss på er!

Hello there

Vädret blev ju kanon vilket verkligen gillas! Är verkligen nöjd med mina inköp idag, en skinnjacka från Vero Moda, en väska från Accent också nån top. Också köpte jag ju mig en plopp med saltlakrits i och en ramlösa citron, muuums. Så var ju förstås sällskapet mycket trevligt också, Anna+Mikaela+Birsta= Bra dag!, inget kan liksom gå fel då. Imorgon verkar det bli bowling, härligt! Bäst jag ringer morbror och tackar ja och betsämmer tid nu då. Detta lov verkar ingenting gå fel, jag menar allt jag har klagat på i föregående inlägg har löst sig finemang. Dock är det ju fredag den trettonde imorgon, så man kanske inte ska ropa hej än.

I'm going out

HEEJ! Vaknade halv sju imorse och kände mig klarvaken, lyckades somna om ett par gånger för att sedan kliva upp kring halv nio. Håller just nu på att göra mig klar för att åka till birsta och förhoppningsvis göra massa trevliga inköp. Hoppas ni får en fin dag i detta inte så fina väder!

My day

Rain

Dagens händelser:
-Promenad med Anna
-Upptäckt att jag kan vara lite blond
-Fixat till CDON-kontot och beställt några fina filmer

What is the problem

Allt verkar bokstavligen vara imot mig nu, vad har jag gjort liksom. Först så är cdon.com (som för övrigt inte har svarat än) och nu så får jag inte min nya hårfön att funka, antingen är jag riktigt värdelös på att skruva på munstycken eller så har fredag den trettonde som är på fredag kommit i förskott för min del. Annars så är det väl rätt okej, sovmorgon, en riktigt god frukost och lite spabehandlingar. Dock är ju inte vädret det trevligaste, men vad gör man.

Beautiful

Blommigt ska de va!

Haft mig en trevlig helg med fina människor, god mat och dessutom födelsedagspresenter. Älskar verkligen livet, men så hatar jag just nu CDON.com. Här försöker man skapa sig en ny användare och så tar de inte emot postnummret, fuck them! Hoppas på att kundservice håller vad de lovar och svarar inom 24 timmar.

Funderar på hur jag ska spendera denna helt underbara påsklovsvecka, hoppas på en del trevliga utgångar med fint folk. Nu ska jag i alla fall försöka hitta lite bra musik och kanske planera några inköp, en skinnjacka till exempel ;) Kommer kanske ett "Vill köpa" inlägg senare nån gång.
Mitt fina, underbara, perfekta påskägg jag fick av morbror :)

Sömnig?

Idag har jag, brorsan och far min varit ute och hälsat på farfar. Blev först en lång promenad i skogen och sedan satt man på altanen och kände en försmak av sommaren som förhoppningsvis snart är här. Men tittar jag ut nu så ser jag att det är långt kvar tills dess.. (snöar)
Resten av kvällen ska jag nog spendera sovandes framför tvn med familjen! 
Glad påsk allihopa!

Prosiiiiit

Sitter för mig själv och nyser hej vilt, lyckats blivit förkyld över en natt. I alla fall så är det ju PÅSK nu och påsklovet har tagit sin start, vilket gillas innerligt! Har inte gjort allt för mycket idag, lyssnat på en intressant föreläsning på skolan också hade de faktiskt lyckats med lunchen tycker jag! Sedan i väntan på bussen hem så kom det en liten hagelskur och det är ju alltid trevligt. Har precis suttit och fyllt i Rekryteringsmyndighetens formulär som de skickar till alla artonåringar och fixat lite andra saker. Blir en lugn skärtorsdag tror jag, lär väl få sitta med Nezeril och pappersnäsdukar. Jag önskar er i alla fall en riktigt:

All this way

1. Tre namn jag lyssnar till:
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
4. Detta är jag rädd för:
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
7. Detta tycker jag om att göra:
8. Detta vill jag göra just nu:
9. Bästa känslan:
10. Värsta känslan:
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
12. Är jag kär just nu?
13. Jag vill gifta mig:
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
15. Min käraste ägodel:
16. Något jag vill ha i present:
17. Detta har jag på mig just nu:
18. Favoritkläder:
19. Favorit djur:
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
21. Favoritlåt just nu:
22. Roligaste ämne i skolan:
23. Tråkigaste ämne i skolan:
24. En bok jag gillar:
25. En film jag älskar:
26. Favorit tv-program?
27. Favoritdoft:
28. Detta äter jag gärna:
29. Dricker helst:
30. Favoritgodis:
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
32. Färg på mina ögon:
33. Min längd:
34. Jag tror på:
35. Jag spelar:
36. Person jag beundrar:
37. Så här bor jag:
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
39. Det här tänder mig:
40. Det här gör mig avtänd:
41. Favoritfärg:
42. Favoritcitat:
43. En hemlighet jag vet:
44. Bästa present jag fått:
45. Senast köpta skiva:
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
48. Udda förmåga/egenskap:
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
50. Vad lyssnar du på just nu?
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
52. Var är dina föräldrar födda?
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
4. Vilken är din favoritrestaurang?
55. När badade du i en pool senast?
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
57. Hur många barn vill du ha?
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
60. Vad har du för TV-kanaler?
61. Har du åkt moped någon gång?
62. Har du busringt någon gång?
63. Har du fått felparkeringsböter?
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
66. Har du en egen trädgård?
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
68. Kan du alla orden i nationalsången?
69. Badkar eller duschkabin?
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
71. Favoritpizza?
72. Chips eller popcorn?
73. Vilken färg på läppstift använder du?
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
76. Apelsin- eller äppeljuice?
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
78. Favoritchoklad?
79. När röstade du senast?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
82. Är du bra på matlagning?
83. Klarar du att tanka själv?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på
85. Pepsi eller Coca Cola?
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
87. Vad var det senaste du handlade?
88. Har du kräkts offentligt:
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
91. Har du ringt något betalnummer:
92. Kan man vara vän med sitt ex:
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:
94. Hade du mycket hår som liten bebis:
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:
96. Vad har du i din väska:
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:
98. Vad är du tacksam för idag:
99. Var hittade du den här listan:
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
http://listfolder.com/?p=2&id=52
1. Tre namn jag lyssnar till:
Mikaela, Micka, Mickan
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
När självförtroendet är på topp
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Min klumpiga sida som smyger sig på ibland
4. Detta är jag rädd för:
Förlora nära o kära
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Mat, sömn, frisk luft
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Gå på händer, hålla mig för skratt när man verkligen skulle behöva det, skriva en snygg namnsignatur
7. Detta tycker jag om att göra:
Umgås med vänner&familj, gå på bio, promenera/jogga
8. Detta vill jag göra just nu:
Åka karusell
9. Bästa känslan:
När man vaknar upp en sommarlovs morgon, solen skiner och man vet att dagen kommer bli perfekt
10. Värsta känslan:
Väckarklockan ringer och man ska kliva upp tiiidigt
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
Ärlig
12. Är jag kär just nu?
Tror inte det..
13. Jag vill gifta mig:
Någon gång så
14. Följande  vill jag göra innan jag dör:
Leva livet fullt ut helt enkelt
15. Min käraste ägodel:
Datorn, med alla bilder och minnen
16. Något jag vill ha i present:
Extern hårddisk, välbehövligt kan jag lova
17. Detta har jag på mig just nu:
Jeans tights, vitt linne m.m.
18. Favoritkläder:
En klänning på sommaren och myskläder på vintern
19. Favorit djur:
Hund, katt, kanin
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Blandat, men det får inte bli för skrikit eller för långsamt
21. Favoritlåt just nu:
Ett fel närmare rätt - Svenska Björnstammen
22. Roligaste ämne i skolan:
Historia
23. Tråkigaste ämne i skolan:
Matte
24. En bok jag gillar:
Dear John
25. En film jag älskar:
Titanic såklart!
26. Favorit tv-program?
Revenge kanske..
27. Favoritdoft:
Tidig sommarmorgon när daggen ligger i luften
28. Detta äter jag gärna:
Tacos
29. Dricker helst:
Vatten
30. Favoritgodis:
Choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Tahiland, Venedig, Berlin, Brasilien
32. Färg på mina ögon:
Blåa
33. Min längd:
170cm
34. Jag tror på:
Ödet
35. Jag spelar:
Kort ibland
36. Person jag beundrar:
Min kusin
37. Så här bor jag:
Ett rum i källaren i familjens hus
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
De flesta lever nog
39. Det här betyder mycket för mig:
Vänskap
40. Det här gör mig glad:
Ärliga komplimanger
41. Favoritfärger:
Vitt, svart, rött, blått, beige
42. Favoritcitat:
A dream is a wish, your heart makes
43. En hemlighet jag vet:
Berättar jag inte, för då är det ju ingen hemlighet längre
44. Bästa present jag fått:
Blir glad för alla presenter jag får
45. Senast köpta skiva:
Vet inte om jag någonsin har köpt en skiva faktiskt, men fick Takidas; The Burning Heart i julklapp i julas
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina axlar
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Knäna
48. Udda förmåga/egenskap:
Någon sån har jag nog inte
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En katt med nio liv
50. Vad lyssnar du på just nu?
Rix FM - Madonna; Hung Up
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Varit i skolan
52. Var är du född?
På BB
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Nått virus program
4. Vilken är din favoritrestaurang?
Haga Kvarterskrog kanske
55. När badade du i en pool senast?
November lovet
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Haha japp
57. Hur många barn vill du ha?
2- 4
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Riktigt skrikig hårdrock
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Nej
60. Vad har du för TV-kanaler?
Jag själv har inga
61. Har du åkt moped någon gång?
Japp
62. Har du busringt någon gång?
Jao
63. Har du fått felparkeringsböter?
Nope
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Nja...vet inte jag..
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Gambia (Afrika) när jag var liten
66. Har du en egen trädgård?
Kan man nog inte säga
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
Har ingen
68. Kan du alla orden i nationalsången?
Nej inte riktigt
69. Badkar eller duschkabin?
Gärna båda, men måste jag välja så blir det en duschkabin
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Vet inte
71. Favoritpizza?
Hemmagjord
72. Chips eller popcorn?
Beror på vilket humör man är på
73. Vilken färg på läppstift använder du?
Rött i så fall
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Ehh nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Reina, Patrik, Anna - kyckling/pasta
78. Favoritchoklad?
70% med pistagenötter
79. När röstade du senast?
Har aldrig röstat
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
I sommras
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nej, är inte så mycket för att tävla
82. Är du bra på matlagning?
Ibland så
83. Klarar du att tanka själv?
Beror på vad för fordon jag ska tanka
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV?
Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nix
87. Vad var det senaste du handlade?
En tavelram
88. Har du kräkts offentligt:
Nej eller
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
Hitta den sanna kärleken
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nej
91. Har du ringt något betalnummer:
92. Kan man vara vän med sitt ex:
Jaro
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:
Kommer inte ihåg
94. Hade du mycket hår som liten bebis:
Tror det
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:
Halebops mobilsvar
96. Vad har du i din väska:
Lite allt möjligt
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:
Tar på mig sovtröjan
98. Vad är du tacksam för idag:
Att det snart är påsklov!
99. Var hittade du den här listan:
På någon okänds blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Tvingar ingen jag

You didn't have to cut me off

Haft speaking nationella i engelska b idag, var riktigt nervös innan men efter kändes det som det gick riktigt bra. Lite dåligt ordförråd kanske, men tyckte ändå vi hade ett bra flow. I övrigt så är jag lycklig över att det är skärtorsdag imorgon och sedan påsklov!!! Som alltid är det mycket jag skulle vilja göra eftersom det är lov och hoppas det blir mycket trevligt. Har en parinlämning att göra klar, men det fixar sig imorgon förmiddag, tänkte åka in lite tidigare till skolan och göra klart den.
Köpte en fin och billig liten tavelram igår när jag var ute och gjorde ett ärende! Planen är ju att börja skriva ut lite bilder och inte bara spara dem på datorn eller så, därför är det så perfekt att jag fick en engångskamera i födelsedagspresent :) Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, är lite splittrad, men nått hittar man väl på.

Life is a mystery

AprilApril

Ja då är man 18 då, myndig och allt. I fredags firades det lite med familjen och marängsviss - fast utan bananer och med hallon istället :) I lördags var jag ut med Reina, Patrik och Anna, vandrade runt på birsta lite, bowlade i, åt middag ute, åkte hem till mig och fikade, också jag fick paket hihi! Idag gjort massa nyttiga saker och blivit firad av lite släkt. Tackar så mycket för alla fina presenter och alla gratulationer från alla.
Ja det var min helg i korthet och den avslutas på bästa sätt. Nyduschad och kryper ner i en nybäddad säng och ser på en bra film. Sweet Dreams!
RSS 2.0