Remember

It's my life

This ain't a song for the broken-hearted
No silent prayer for the faith-departed
I ain't gonna be just a face in the crowd
You're gonna hear my voice
When I shout it out loud

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
It's my life

This is for the ones who stood their ground
For Tommy and Gina who never backed down
Tomorrow's getting harder, make no mistake
Luck ain't even lucky
Got to make your own breaks

It's my life
And it's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life

Better stand tall when they're calling you out
Don't bend, don't break, baby, don't back down

It's my life
And it's now or never
'Cause I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
And it's now or never
'Cause I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life

.

Hemma

Är hemma från skolan idag. Vaknade upp med migrän och kände att jag var tvungen att stanna hemma, även om jag verkligen inte ville! Vi skulle nämligen åka till Mittuniversitetet idag och få gå på föreläsningar m.m. vilket jag tycker lät både kul och intressant! Egentligen var detta först och främst för dem som går tredje året på gymnasiet, men vi i tvåan fick också åka om vi hade intresse. Så nu får jag väl vänta ett år då.
---------------------------------------------------------------------------------------
Så vad har jag gjort idag? Jo sovit, sovit, ätit en köttbullemacka och vilat... Får se om det blir skola imorgon, men jag tror det eftersom migränen är borta och jag beöver verkligen lektionerna vi har imorgon. Så nu ska jag väl fortsätta att göra det jag gör bäst. Hejdåå

Första advent

Innan jag berättar om dagen som varit idag, så kan jag kanske dra en kort sume av vad jag gjorde igår.
Jag vaknade, satte in julgardiner i kök och vardagsrum, målade fönsterbräda och var ute och gick med Cora.
Så, idag fixade pappa och jag till julkänslan med att ta fram alla adventsstakar, äta gröt, julvörtsmacka m skinka och ett ägg till lunch. Tyckte även att det var väldigt roligt att första snön kom idag lagom till fösta advent och allt. Idag blev alltså den första dagen som Cora fick träffa på snö. Och hur tog hon det då? Jo hon åt snön och slickade på den, och sprang runt och var galen och glad som vanligt vilket känns som en lättnad, eftersom jag då vet att hon inte har något emot att vara ute hela dagen i morgon i den! Idag var det även valpkurs! Vi gick inne i stan idag, mitt bland folkmängden som var inne på skyltsöndagen. Men Cora klarade av folkmassorna bra, vilket gjorde mig väldans glad, tyvärr så funkade hon inge bra med hästen som drog runt alla barnen där inne idag, men det antar jag är något vi får träna vidare på!första dagen i snön

Why?..

Första, första..

Första advent och första snön på en och samma gång = Julkänslan infinner sig i allra högsta grad! :))
Har redan tänt adventljusstakens första ljus, men för att göra det hela lite annorlunda använde vi oss av ljusgula ljus (eller så kanske det var för att vi inte hade några röda hemma).. fint i vilket fall.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Senare blir det adventfika med lussekatter och pepparkakor, men först måste jag plugga på om kristendomen eftersom vi har prov på religionskunskapen imorgon.
.

Kattelusser

Fina va?

Fullt upp :))

Hej alla glada! Känner att detta kommer bli ett rätt långt inlägg, vill bara förvarna er liksom.
Igår morse (fredag) klev jag upp lite extra tidigt (06.20) för att ta 609 in till stan, för att sedan ta buss nr. 2 till Nacksta. Måste avslöja att det var faktiskt första gången jag åkte stadtsbuss i stan, lite efter kanske.. men i alla fall kom hela min klass slutligen fram till Rättspsykiatriska Regionskliniken efter att ha bestigit en lååång backe.
Där fick vi sedan gå in i en separat byggnad till själva rättspsyk, där vi fick sitta i ett konferensrum för att lyssna på föreläsningen. Killen som föreläste var duktig och berättade så att det blev intressant. Vi fick höra om allt från historik till hur det fungerar idag, mycket intressant!
När allt var klart så tog vi bussen till navet och slutligen bussen tillbaka till skolan där vi fick skynda att äta lite lunch innan engelskan började. Under engelskan så hade vi mest gramatik och lite mentorstid eftersom vi missat den pga studiebesöket. Jag åkte senare hem tog det lugnt och hjälpte till litegrand med maten. Vi fick planka, mumsigt!! För er som inte vet vad det är, här kommer en bild från google:
Efter middagen så gjorde jag mig iordning för att gå på en riktig hockeymatch för första gången i mitt liv. För att bo i Timrå låter det nog hemskt att aldrig varit och sett Timrå IK spela live, men så är det. Vi hade nämligen fått gratis biljetter från skolan, eftersom den firar 30år nästa vecka. Så jag gick tillsammans med Reina och Ehab och det var riktigt kul måste jag säga! Det började 19.00 och vi hade fått sittplatser - rad 2 - så man såg väldigt bra, men måste medge att jag blev lite rädd för vissa männsikor som verkligen tog matchen/ spelet på allvar haha. Jag hann tyvärr inte se klart hela matchen, utan bra typ två perioder detta pga av mycket tufft spel med fula tacklingar osv. så första perioden tog 50 minuter med alla avbrott. När jag gick stod det 2-2 och var riktigt spännande, var tvungen att hinna med bussen vid nio hem, men Reina smsade hur det slutade när matchen var slut: 5-3 till Timrå!! :) Ja, det var min gårdag det, härlig fredag!
Idag (lördag) har jag hållt på och städat (när jag skriver städar så menar jag inte bara mitt rum, utan jag och brorsan tar nedervåningen en gång i veckan) och julpyntat på rummet litegrand - här kommer bildbevis:
Min lilla julgran :)
Tomte
Kanske inte så mycket, men det räcker för mig. Nu ska jag duscha, fixa med middag och sedan blir det lusskattsbak :)) Det är ju så himla gottt med lussekatter, ni får se resultatet sen!

...

I morse funderade jag på om jag skulle ligga kvar i sängen och ta en sovmorgon (pga sen träning kvällen innan) men beslutade sedan för att kliva upp och åka till fotbollsgym. När jag kommer till fotbollen är det ingen förutom tränaren där och tio över 8 är det jag och en till där. Efter ca 20 minuter beslutar vi att det inte blir någon fotboll den dagen. Vad ska man göra då? Första bussen hem gick inte förrän 1 tim och 50 min. Jag beslutar mig för att jag kanske ska gå på tyskan i stället och få någonting gjort där i stället, men kommer på att jag har böckerna hemma så då känns det ganska onödigt att gå dit. Sitter i stället på skolan och väntar tills min nästa lektion börjar (11.10)
Sedan gick dagen ganska så snabbt och sista lektionen körde vi muntlig redovisning där det bara blev ett par saker fel för mig.
Efter skolan åkte pappa och jag till bista och köppte målarfärg så nu blir det snart att sätta igång att måla! Fick även en chokladkalender av pappa, så nu känner jag att julen snart är här trots snöbristen!

So true

Pepparkakor ♥

Tjeniixennn! Jag har en väldigt konstig känsla över över mitt "stora" kemiprov imorgon och det är att det känns som jag kan och förstår i stort sätt allt. Läskigt att kunna känna sig så lugn över ett prov, brukar liksom alltid finnas en liten känsla av oro, men inte nu. Kan bero på att jag själv tycker det är ganska lätt med kemi och rätt så logiskt bara man förstår. I alla fall så ska jag nog gå igenom det en gång nu med hjälp av lite peppande musik och sedan hoppas på att jag har flyt imorgon.
----------------------------------------------------------------------------------------
Dagens höjdpunkt var på engelskatimmen, då kom nämligen vår mattelärare in och bjöd oss på pepparkakor! Det gjorde min dag :))


I will..

...

Funny dogs

Vaknade upp med såndär härlig träningsvärk imorse efter gympasset på idrotten igår, då man vet att man har ansträngt sig och stretchat bra.
Dagen har väl rullat på hade bara två lektioner, därav en av dem var en liten väckarklocka, vi har nämligen religionprov på måndag vilket jag hade förträngt. Så ni vet vart ni har mig på första advent!
_________________________________________________________
Har suttit och bläddrat i solo (som hade ramlat ner i brevlådan igår) och pluggat liiitegrand. Har ni lite små tråkigt och är lättroade som jag, chek this out:
http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw
_________________________________________________________

Täcke!

Idag har skoldagen varit ganska bra för att vara en Måndag. Vi började dagen lite enkelt med historia, sedan väntade vi på att fysiken skulle börja. Vi skulle ha Torgny idag i stället för Anders. När vi sitter där och väntar precis innan lektionen går Torgny iväg från sitt arbetsrum med en pärm under armen, säger hej till oss och fortsätter sedan att gå igen. VI väntar på att han ska komma tillbaka, vilket han inte gör.. så fysiken uteblev. På eftermiddagen blev det sedan även biologi och engelska.
Efter skolan åkte jag och pappa in till birsta en snabbis (två butiker) där jag köpte ett täcke till lilla Cora så att hon slipper frysa!

Monday, sweet monday

Sitter och lyssnar på Sunrise Avenue "nyaste" skiva Out of Style, mycket bra tycker jag! Försöker samtidigt skriva på två svenska inlämningar. Ja jusste, vi har två samtidigt! En argumenterande uppsats och en insändare, tur de inte behöver vara så långa. Förutom svenska den här veckan så har jag även ett ganska så stort och viktigt naturkunskaps prov o så kanske en tyska muntlig presentation, sedan så är det väl bara att jobba på i de andra ämnena. På fredag ska min klass på studiebesök (YeY) till rättspsykiatriska kliniken i Nacksta (HjälP). Ska bli intressant, men ändå lite läskigt måste jag säga.
Jag tror veckan kommer bli helt okej! Så simma lugnt! :))

Yo

Yo! Haft en finfin helg! Myst på med middag ute, möbelköp på ikea och massor av onyttiga saker, går inte in närmare på det. Sitter och har skrivit en liten önskelista nyss och målat naglarna röda och fina :P Även fast man inte kan tro det så är det inte långt kvar till julen. Ingen snö har vi fått än heller, lika bra tycker jag!
---------------------------------------------------------------------
Nu ska jag gå och titta på Allt för Sverige, tror dessutom att jag ska åka tidigare till skolan än vad jag behöver imorgon = ta skolbussen och kanske göra lite skolarbeten i förebyggande syfte, vi får se! Over and Out!

lördag

Idag har inte mycket blivit gjort. Började dagen med att gå en sväng med lilla Cora, lite senare på dagen följde man även med mamma på en promenad. På eftermiddagen tog man en liten sväng in till birsta där man tittade in djurmagasinets nya butik, där det fanns en MASSA saker! När man kom hem sedan blev det att sitta framför tvn och äta räkmiddag med familjen.

En liten uppdatering på Cora! Idag har jag fått reda på att hon mycket hellre äter en gurkbit än att ta en benbit som matte försöker locka henne med!!

Sundsvall frågar chans på Timrå

Det här med om man ska lägga ihop Timrå och Sundsvall tycker jag inte låter bra av många andledningar och isåfall vad skulle vi heta? Sundrå/Råsund? Timvall/Valltim? Sundtim/Timsund? Vallrå/Råvall? Ja, ni hör ju själva...
------------------------------------------------------------------------------------
Dagen har passerat rätt snabbt, men måste ändå påpeka att vi fick en mycket märklig lunch. Strips - som bara var lite lätt uppvärmda, men utan någon som helst "färg" - och så var det som två små hamburgare som låg ihop med en liten skiva salami(?) och ost emellan. Har aldrig sett något liknade.
------------------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag packa litegrand för ska tillbringa helgen i Sundsvall, trevlig helg!

ME LIKE

No, this is not the time or the place for a broken hearted
Cause this is the end of the rainbow
Where no one can be too sad
No, I don't wanna leave but I must keep moving ahead
Cause my life belongs to the other side
Behind the great ocean's waves.

Chorus:
Bye, bye Hollywood Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Bye, bye Hollywood Hills forever .

Thank you for the morning walks on the sweet sunset
And for the hot night moments
For the fantasy in my bed
I take a part of you with me now and you won't get it back
And a part of me will stay here, you can keep it forever, dear
Wooaoo...

Chorus:
Bye, bye Hollywood Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Remember that we had fun together.

Bye, bye rodeo girls I'm gonna
Love you wherever I go I'm gonna
Come back so we can play together
Bye, bye Hollywood Hills forever.


Long distance love, does it work?
All the miles in between get in your head
No, I don't wanna go
I don't wanna go.

Chorus:
Bye, bye Hollywood Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Bye, bye

Chorus:
Bye, bye Hollywood Hills I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Remember that we had fun together.

Bye, bye rodeo girls I'm gonna
Love you wherever I go I'm gonna
Come back so we can play together
Bye, bye Hollywood Hills forever.

Hollywood Hills forever, yeah, Hollywood Hills forever.

Yesbox

HEJ! Sitter och pluggar tyska glosor med rix fm som sällskap, jätte kül.  Dagen har passerat som en stormvind och jag känner mig som carola - fångad av en stormvind. Fick skjuts till skolan imorse där första lektionen var tyska, vilket innebar intensiv översättning av text. Sedan hade jag min älskade två timmar och tjugo minuters naturkunskap, viket avbröts av ett litet möte/ föreläsning om skolans comenius projekt och vilka möjligheter man har att få medverka på olika sätt. Sedan skulle vi ha haft matte, men som jag förstod var den inställd så jag tog bussen hem. Ja och bussen var förstås försenad och inte nog med det, nej det var även två biljettkontrollanter på bussen. Så det var bara att plocka fram leg och busskort för att bli granskad.
Nu ska jag fortsätta gå igenom mina glosor och sedan blir det en dusch. Ciaooo.
.

I believe that..

Vaknade..

..upp imorse med världens träningsvärk. Kul va?! Får ta och lära mig att komma ihåg att stretcha troja. Har inte så mycket att skriva om, fick sluta tidigare = kl. 15.00 för att lärarna skulle ha möte, så då kunde jag ta plusisen hem :)
-------------------------------------------------------------------------------------
Åh jusste, kan säga at jag blev väldigt paff på tyskan idag när vi fick tillbaka delar av vårt prov. Brukar oftast ligga på VG och VG+, brukar liksom aldrig nå upp de där sista poängen tyvärr...men på hörförståelsen fick jag ett solklart MVG - glad jag blev!! :))
--------------------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag gå och ta lite saft och kanske en pepparkaka, hejddå!

Life

Inte så illa ändå!

Tjarå! Har haft en ganska intressant dag idag. Som jag nämde tidigare så hade vi alltså innebandyturnering på skolan idag där mitt lag hette typ "Luddes lärljungar"? Aja, men i alla fall så gick det väl ganska så bra, vi tjejer höll nollan hela tiden och lyckades få till ett par mål. Alltså varje lag bestod av visst många tjejer/ killar och tjejerna mötte tjejerna och virse versa, men man räknade ihop målen till en slutgiltig summa för varje lag. Vårat lag slutade som trea av totalt tio lag. Tyvärr tog vi inga bilder haha, men kanske lika bra de!
-
Efter vi spelat klart för dagen runt klockan två så tog jag och Anna bussen hem, hon lämnade sina grejer hemma och tog en prommis med sin hund tillsammans med mig (upp till mig) så jag fick sällskap! :))
-
Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig för att orka kliva upp och ha tyska imrn bitti kl 08.10. God Natt!

Life is a roller coaster

Like a shadow flows in the rain

Hejhej, var ett tag sedan nu, så ett liten kort reumé av mitt liv kan ni få:
I lördags så bestod dagen av städande och så hade jag en mycket trevlig kväll med Anna!
I söndags blev det en del motion, dels bandy men också löpning i skogen - härliigt!
Idag så började det med att min väckarklocka spelade mig ett litet spratt och inte ringde och på psykologin började vi prata om kroppspråk osv. mycket intressant!  Lunchen bestod av chicken nuggets - gott vill jag säga. På idrotten spelade vi innebandy - roligt, så på historian jobbade vi i våra basgrupper för det nuvarande arbetsområdet och till sist på religionen så såg vi på film.
Ganska skönt att denna vecka är helt fri från prov och inlämingar som ska vara klara!!
Imorgon har vi hälsodag på skolan och jag ska delta i innebandyturneringen, hoppas på det bästa :)

-

Hatar bussar

Haft det fullt upp men ändå inte idag -->
Tyska - check,
Psykologiinlämning - check,
Engelskaredovisning - check,
Väntat på buss i nästan två timmar - check,
Död telefon - check,
Börjat med middagen - check.
------------------------------------------------------------------
Ja, som ni ser har jag haft väldigt fullt upp. Vill tillägga att jag hatar din tur och att jag är så beroende av bussarna för att ta mig någonstans. För idag slutade jag tjugo över ett - perfekt att ta tjugo i två bussen tänkte jag. Klockan blev tio i två, två och så kom bussen som skulle in till stan, sedan insåg jag att bussen inte skulle komma. Men då var klockan typ fem över två när jag tappat hoppet, så jag väntade på tjugo i tre bussen istället. Klockan blev tjugo i tre, kvart i tre, tio i tre, fem i tre, tre, men det kom ingen buss nu heller och det började bli lite kallt efter att ha stått och väntat på bussen i en och en halv timme. Så kom jag på att med lite tur så borde plussbussen gå igenom sörberge vid kvart över tre. Så jag traskade dit med mitt sista hopp och med en mobil som hade näst in till slut på batteri och den kom! Tredje gången gillt!
När jag kom hem blev det en kopp varm oboy och sedan började jag lite smått med middagen. Nu sitter jag här och väntar på att kycklingen ska bli klar i ugnen. Får se vad som händer senare :)

11-11-11

Trött tjej idag! pluggade först 3 timmar när jag kom hem igår, sedan åkte man på träning, kom hem och pluggade i yttligare en timme..
Idag på morgonen hade man tyskaprov direkt på morgonen, direkt efter det gick man till nästa prov, vilket var biologi. Nu sitter man här på skolan och väntar på att fotbollen ska börja, vilket är om ca 3.5 timmar. Snart börjar man väl dra några stockar. Tur att man har människor runt omkring en som kan underhålla och att det är den 11-11-11, vilket kan ses som något lite smått roligt.
Snart är det helg!!

-

THE ONLY WAY TO MAKE YOUR DREAMS COME TRUE IS TO WAKE UP.

Helt OK

Haft en helt okej dag måste jag säga. Började med tyska 09.20, jag var helt själv med läraren nästan hela lektionen, alla andra hade tydligen viktigare saker för sig. Fick bra feedback och mycket hjälp. Min tyska lärare är bäst! Efter tyskan så blev det lunch --> kycklingsoppa - riktigt gott faktiskt. Sedan naturkunskap som gick bra den med, fastän den är över två timmar lång. Vi håller på med kemi där och jag tycker det är rätt så kul och enkelt. Ja, åh sedan hade vi matte inte så kul, men det rullade på. Till sist tog jag plusbussen hem, fixade disken och lagade mat. Nu sitter jag här och gruvar mig för att plugga. Både psykologin och engelskan (som jag måste göra om) är tills imorgon, så det är bara att sätta fart!
Snart helg......

detta är jag

tog en liten paus från pluggandet och gjorde ett personlighets test. Detta blev resultatet!

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.


tycker ni att det stämmer?

-

Det som gick så bra...

Dagen har rullat på och jag har fått mycket gjort tills det gick åt helvete på engelskan... Vi ska ha en presentation och jämföra traditioner i olika länder också hade jag suttit och skrivit på mitt manus och var helt klar. När vi skulle sluta så sparade jag det, MEN när jag skulle skicka det till mig själv på first class, ja då fanns det inte i mappen när jag skulle bifoga. Spårlöst borta. Vi ska ha redovisning på fredag yey.
Tur man har trevliga människor runt omkring en som gör att livet känns lite enklare.
Btw det är fullmåne idag. Mysigt:))

Vackert

Hej! Känner mig happy happy :)) men orkar ändå inte skriva något omfattande inlägg, så det blir två höstbilder istället:
.
Igår eftermiddag.
I förmiddags

En lista

1. Hur gammal är du om fem år? 22år
2. Vem var den sista du träffade? Katten
3. Hur lång är du? ca. 170 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? The Box
5. Vem ringde du senast? Röstbrevlådan haha..
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? -
7. Vad är dagens planer? Kväll nu, men se en film kanske
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms - billigare
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Komplicerat
10. När såg du senast din mamma? -
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? Halv elva
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? Ähum, ja?
14. Vilken är din favoritplats? Bland nära och kära
15. Vilken plats föredrar du minst? Kyrkogårdar
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Svårt... Har ett jobb som jag trivs med, en man som älskar mig och kanske ett barn påväg, haha? (+ en hund)
17. Vad skrämde dig som barn? Att vara utomhus när det var kolsvart och samtidigt vara nära en skog med massa läskiga ljud
18. Vem fick dig att skratta senast? Katten
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sov du ensam inatt? Ja
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota om det är sommar, annars strumpor
26. Är du social? Beror på vilket sammanhang
27. Vilken är din favoritglass? Finns så många, men choklad är väl klassikern (gärna mörk)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara för framtiden
29. Tycker du om Kinamat? Jorå
30. Tycker du om kaffe? Nej, men kaffeglass
31. Vad dricker du till frukost? Brukar oftast inte dricka något till frukost, oboy eller juice ibland
32. Sover du på någon särskild sida? Somnar lättast på höger sida
33. Kan du spela poker? Nej, inte direkt
34. Tycker du om att mysa? Ja absolut!
35. Är du en beroendemänniska? Av vissa saker
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Tror inte det
37. Vill du ha barn? Ja, nån gång så
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, inte vad jag kan minnas
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder kanske..
42. Äger du några smycken? Ja
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Sallad
45. Vem är den roligaste människan du känner? Säger jag inte!
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett på ena ögonbrynet - halkade utomlands när jag var liten
47. Vad har du för ringsignal? Waka waka - tror jag
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Vet inte
49. Flirtar du mycket? Nej.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har inga profilbilder på bloggen
51. Kan du byta olja på bilen? Kanske..
52. Har du fått fortkörningsböter? Nepp
53. Vilken var den senaste bok du läste? Den jag läser nu heter - Emma
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Öhh nej ?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix Megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kommer inte ihåg
59. När var du i kyrkan senast? Drygt ett år sedan på ett bröllop
60. Vilka personer utmanar du? Oftast mig själv

Kanske ett långt inlägg, vi får se..

Hej på er! Tänkte jag skulle dra en liten resumé av helgen:
I fredags var jag som sagt på Dollar Store, men köpte inte en enda sak. Var faktiskt lite besviken på dem, men det kanske beror på att det var hemskt mycket människor och alla var som galna eller besatta kanske är rätt ord? Hatar när det är för mycket folk, då tappar jag helt lusten för att ens intressera mig för något i en butik och vill bara ut därifrån. Efter besöket där gjorde vi några små ärenden på city gross och sedan åkte vi till birsta. Gick omkring och tittade litegrand och sedan gick vi till ikea för att äta middag. Sedan skjutsade de hem mig till en lugn fredagskväll.
Lördagen blev väl inte riktigt som tänkt men så är det ibland. Såg i alla fall en riktigt skum film på fyran - The Box. Blev inte riktigt klok på den, men det var nog lika bra det. Ingen film jag rekommenerar, om ni inte är ute efter riktigt crazy film förstås.
Idag, söndag så blev det en rejäl sovmorgon. Har inte gjort så mycket idag än, sitter och dunkar musik på radion och funderar på om jag ska plugga lite litegrand idag eller istället köra hårt i veckan som kommer, det lutar åt det senare alternativet. Lov är ju faktiskt lov och då ska man ju vara ledig. Får se vart dagen leder mig, är i alla fall grymt sugen på att sticka ut och göra något ansträngande.
Känner faktiskt att det ska bli skönt att skolan börjar imorgon. Nog är det riktigt skönt med lov - missuppfatta mig inte - men det bra skönt med vardag också. Jaja, hejdå på ett tag!

Allhelgona helg

Du finns inom mig,
i mitt hjärta och själ,
tänker ofta på dig,
önskar du skulle vara här,
här hos mig ♥

Fredag

Hallå, vilket tråkigt väder vi har. Dimma och regn, men tackar för att de varma graderna.

Har inte hänt så mycket kul idag, tagit det allmänt lugnt. Ska strax åka bort från fina Krånge och iväg på Erikshjälpen och nya Dollar Store, får se om man gör några fynd! Sedan bär det av hem till B-forsen.

Btw, nu har min kusins singel kommit ut på Spotify --> Sök på Robert Nyman! :)

Rubrik

Heeeej... Har inte hänt allt för mycket idag, hjälpt till med att röja träd/ buskar och plockat ner häststängsel. Kul att få leka lite Rambo, hehe.
Så har min bror lagt beslag på min mobil, så jag funderar på att baka en kladdkaka. Är inte det minsta sugen själv, men det kan ju alltid glädja andra.

Vi får se vad som händer ikväll, antagligen blir det en tidig dejt med sängen.
Hare bra!

Härligt!

Haft fullt upp idag, men nu verkar det lugna ner sig. Klev upp vid nio och åkte sedan till badhuset med Anna och en del av min familj. Vi simmade, bubblade, ångbastade och bastade vanligt, hade det riktigt härligt helt enkelt! Efter vi tillbringat ex antal timmar på badhuset och gjort oss klar, så blev vi bjudna på sibylla. Tycker dem borde ha mindre potioner, antar att jag får ta en "Fun Box" nästa gång haha ;)
Efter att ha ätit oss mätta så for vi hem och då var det cirka tre kvart kvar till min morbror skulle komma och hämta mig och min lillebror, så då gällde det att göra klart packningen. Sedan kom han och hämtade oss efter jobbet och vi åkte till birsta för att handla och äta på ikea. Dock var vi alldeles för mätta för mer mat, så han bjöd oss på fika istället. Efter att ha sprungit runt på willys och så, så åkte vi "hem" (till morbror) uppe i skogen. Nej, inte skogen kanske, men naturnära är det och heter Krånge, tror inte det är många som vet vart det ligger :P

Har fått sett vackra bilder från Paris (morbror har varit där på semster för ett tag sedan), ni kanske får se några fina bilder på Eiffeltornet senare.

Nu ska jag hacka lite paprika, morötter och gurka som vi ska smaska på med lite dipp till! Kanske blir det en bond film senare också.

Ha en fin kväll!

-

"Skinny är bara en jeansmodell,
inte en livsstil."

Kim Kardashian

01.11.2011

Haft en mycket trevlig dag, precis som igår. Dock utan några headshots ;)
Följde med Anna, hennes mamma och hundarna ut till deltat (eller hur man skriver det) och hade det mysigt! Tror hundarna gillar mig lite i alla fall, åtminstonde när man har hundgodis åt dem. Om ni har tur så kanske Anna lägger ut några fina bilder på vovvarna senare :)) Sedan har jag ju såklart spelat ännu mer innebandy, det är ju så kul!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu sitter jag och tänkte planera morgondagens agenda, ser ut att bli bra! Over and Out!
RSS 2.0