Första lovdagen

Idag kan man officielt säga att det var den första lovdagen på novemberlovet. Ja, hur har man spenderat den då? Ja tyvärr har man väl inte tagit det så lugnt som man hade hoppats men dagen har definitivt haft roligare idag än vad jag skulle haft om jag slappat!
Jag och mamma bestämde oss för att ta med hundarna på promenad genom stan i morse så att Cora kunde vänja sig vid miljön litte bättre. Allt gick bra enda tills vi kom till Indiska, där började hon skälla något alldeles fruktansvört och jag fattade först inte vad det kunde vara, sedan såg jag det.. Det var de stora svarta lejona vid entrén som hade skrämt upp henne!! Sedan fortsatte vi att gå och allt gick bra igen, Cora ville hälsa på männsikor som gick förbi vilket är ett stort + i kanten. Vid fontänen träffade vi två stycker damer som ville hälsa på Cora, men då blev hon rädd igen och ville verkligen inte prata med några männsikor alls, inte ens när de lockade med godis och satt med ryggen mot henne och allt! Men resten av preomenaden gick precis lika bra som alltid, och Cora fortsatte att dra i kopplet mot nya främlingar för att hälsa, så länge det är på hennes villkor.
På eftermiddagen så bar det iväg till Mikaela för att tjuvträna lite på bandy, tror nog att hon kan hålla med mig när jag säger att jag blev bättre och bättre desto mer vi tränade.
Första skottet mot mål:
Jag har håller i Mikaelas bandyklubba, vilken är väldigt vinklad för att lätt kunna skjuta uppåt! Mikalea missar sitt första skott och springer efter bollen. Jag skjuter i väg mitt skott medan hon är påväg bakom mål eftersom jag då inte behöver gå och hämta min boll ifall jag missar. Bollen går rakt mot mål, fast ca 1,5 meter ovanför!! Oj, Micka akta! Mikaela vänder huvudet mot mig leende medan hon springer och bollen träffar henne rakt i pannan! Efter det kan jag i alla fall säga att jag blev mycket duktigare och träffade henne inge mer i huvudet! Och jag tror att hon kan hålla med.

Journey - Don't stop believing

Just a small town girl, livin' in a lonely world
She took the midnight train goin' anywhere
Just a city boy, born and raised in south Detroit
He took the midnight train goin' anywhere

A singer in a smokey room
A smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Chorus
Strangers waiting, up and down the boulevard
Their shadows searching in the night
Streetlights people, living just to find emotion
Hiding, somewhere in the night.

Working hard to get my fill, 
Everybody wants a thrill
Payin' anything to roll the dice, 
Just one more time
Some will win, some will lose
Some were born to sing the blues
Oh, the movie never ends
It goes on and on and on and on

Chorus

Don't stop believin'
Hold on to the feelin'
Streetlights people

Don't stop believin'
Hold on 
Streetlight people

Don't stop believin'
Hold on to the feelin'
Streetlights people

Söndag

Skönt med frisk luft och motion, man blir ju så mycket piggare då. Har varit ute och kört innebandy och känner att bollkänslan och träffsäkerheten börjar komma tillbaka. Sådan härlig sport! Önskar att det fanns ett lag inom räckhåll och i min ålder som jag kunde börja i, fast det funkar ju att köra hemma på amatörnivå också ;)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag insåg just att om exakt fem månader så fyller jag 18år!! Hihi:))
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nä, nu tror jag att jag ska gå ner på ica och köpa ett refilkort till mobilen, annars stängs ju mitt simkort av. Taskigt. Hejdååå!

Klockan

Hej där! Det var verkligen superduperskönt med sovmorgon imorse. Älskar att sova! Förutom att ha sovit så har jag städat och varit och fikat hos framor. Alltid lika mysigt!
Blev tacos till middag med familjen, gott och ganska nyttigt! Duschat och nu blir det biljard tror jag! OBS! Glöm inte att fixa klockan inatt!! För nu startar ju vintertiden tyvärr...

Pizza

Blev hemmagjord pizza till middag, vilket jag tycker är den godaste pizzan - så muums! Nu blir det att krypa ner under en filt i sängen och se nån film. Tror det blir "Just go with it", hur dom nu kan få det till" Min låtsas fru" på svenska. Trevlig helg & Hare bäst!

Mina planer och visioner

Eftersom jag inte har mycket att göra för tillfället, så blir det ett till inlägg.
Mina planer och versioner för novemberlovet:
  • SOVA
  • UMGÅS MED FINA VÄNNER SÅKLART
  • ÅKA TILL BADHUSET OCH SIMMA, BUBBLA & BASTA
  • HALLOWEENMYS
  • PROMENERA LÅNGA PROMENADER
  • BESÖKA NYA DOLLAR STORE
  • TRÄNA LITE INNEBANDY INFÖR TURNERINGEN PÅ SKOLAN (ja, jag tycker det är kul)
  • KANSKE plugga LITEGRAND
  • KANSKE BESÖKA MORBROR
  • GRILLA KORV OCH MARSHMALLOWS MED REINA o ALBINA = HA HÖSTMYS
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

En mycket intressant dag!

Böjade morgonen med att ha sovmorgon, tyskan var inställd så jag började inte förrän 09.20 med psykologi. Så jag klev upp vid halv åtta, gjorde mig klar osv. för att gå till bussen och anna innan det för att ha busssällskap. Så jag gick till henne i god tid, men så när vi kom från hennes hus och är påväg ner för backen till busshållplatsen, så ser vi bussen fara förbi. Kul. Klockan var då ca. 08.50 och vi visste att det gick en buss kl. 09.03 från sörberge norra, som kom från söråker. Det var bara till att skynda sig till sörberge norra, vi gick snabbt kan jag lova och vi hann med den bussen! Det var en stadsbuss full med söråkare, vi kände oss lite borta men vi hann till skolan i tid och fick en power walk på köpet.
Efter psykologin hade jag lunch --> skolans hamburgare --> ingen höjdare precis.
Sedan hade vi mentorstid med fredagsmys :) Våra supersnälla mentorer bjöd oss på kladdkaka och saft, inte illa det!
Sedan så skulle vi ha engelska och fortsätta med våra presentationer med deadline efter lovet, men eftersom det råkade vara en föreläsning (comenius projektet) samtidigt, så gick vi direkt till den för att lyssna på vad de hade gjorde på sitt besök i Rumänien. Extra kul eftersom eleverna som fått följa med, var båda från samhälle år 2.
Vi lyssnade på den, som tog typ tjugo minuter och gick sedan till engelskan och började jobba.
Slutade vid 13.20 och begav mig ut i det regniga vädret till busshållplatsen. Där träffade jag en gammal klasskompis sedan mellan- och högstadiet, så då fick jag lite pratsällsap - trevligt!
Värst var det när jag skulle kliva av bussen vid laxen och det var alldeles lerigt överallt på grund av regnet i samband på deras ombyggnationer där nere. Höll på glida omkring i leran och samtidigt försöka undvika att kliva där det var som värst, de förbipasserande bilarna måste haft roligt åt mig.
När jag äntligen kom hem så tog jag ett litet mellanmål och nu sitter jag här och känner lyckan inför att det faktiskt är NOVEMBERLOV nu!!! Så jag önskar trevligt lov till alla ni som är lediga och keep up the good work till alla er andra!! Känner på mig att det kommer blir riktigt bra vecka!

LYSSNA PÅ DETTA:)))






Min kusin som är som en bror för mig!

Älska!

Plugg!!

Sitter här på rummet och tittar igenom lite bilder som jag kan skicka ner till uppfödaren nu när ja gtar ett litet "break" från pluggandet. Svårt att tro att hon har växt så mycket på 12 veckor...lilla cora 8 veckor
Cora 9 veckor!!
Cora 20 veckor!!
cora 20 veckor, vid älven

-

Räknar ner dagarna till novemberlovet.. bara 3 dagar kvar. Skönt!!

Halebop

Fick finaste smset från halebop idag:
"Hej! Eftersom du inte har laddat ditt kontantkort på 5 månader behöver du ladda det innan 2011-11-22, annars stängs kortet. Välkommen tillbaka! Mvh Halebop"
-
Ehh jaha, kanske måste ladda mobilen då...
--------------------------------------------------------
Har inte hänt nått speciellt idag precis, vi (7/30st) spelade innebandy på idrotten, kul var det! Även om killarna inte var så seriösa alla gånger, men jag tycker ändå innebandy är jättekul!
Också fick vi sluta tidigare från religionen och göra en diskussions uppgift på valfri plats, vilket gjorde att jag kunde ta plussbussen hem för första gången i år. Vilket betyder att jag inte behövde gå den ca 1km långa promenaden från den ordinarie busshållplatsen.
-------------------------------------------------------
Nu ska jag sova eller inte. Hejdåååå

Kissemiss

Har inte blivit nått skolarbete idag... kom på att det är egentligen inte något som ska vara klart imorgon, har istället hjälpt till att städa och ordna i garaget :)
.
Förresten! Påvägen hem från bsk i förmiddags, så mötte jag en liten kattunge på en av smågatorna vid ica. Den var jättesöt och började på en gång att springa runt benen på mig. Så då satte jag mig på huk och klappade den lite, oh ja vad tror ni den gjorde då då? Jo hoppade upp i mitt knä! :') Lille kissen såg lite förvirrad ut och följde efter mig en tio meter, men som tur stannade den sedan och tittade medan jag gick min väg. Jag hoppas kissen den hittade hem till sig sedan.
Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra någonting alls, sköntt.
True story.

Hurtig

Har redan varit ute i farten idag, vilket är ovanligt för mig som brukar vara en sjusovare mestadels. Men har i alla fall varit nere på bsk med fina tjejor och hjälpt min kompis med att stå modell till hennes skolarbete. Ruligt.
Härligt väder måste jag säga och skönt att promenera, speciellt när Anna hade sin lilla söta Cora med sig. Bra söt hund dé!
Resten av dagen lär spenderas med lite skolarbete och så måste jag ut i vårt fina höstväder mera. Hejdå!

Birsta

Hallå där!! Dagen har varit utmärkt, dock har jag lite ont i fötterna. Den tillbringades nämligen på birsta med bästaste Anna! Sedan så gjorde jag en del fynd också (bilder nedan), vi hittade till och med glass för halvapriset på Blomsterlandet, lite random - jag vet. Efter mycket skratt så kom jag hem, där det vankades mat - nudlar och kycklinggryta nomnom!!
.
HM - 50:-                         GinaTricot 49:-/st
BikBok 50:-                       Skopunkten 99:-
.
Strax blir det duchen och sedan vankas det tevemys och choklad, lovely!
Ha en fortsatt trevlig helg!

I främmande farvatten

Har nyss sett pirates of the caribbeans nyaste film. Tyvärr så är det ju sant att har man haft en bra triologi som man vill fortsätta på så kommer resultatet troligen inte att uppnå samma standard som tidigare och det tyckte jag inte att den gjorde heller. Det var inget fel på filmen, men den imponerade inte speciellt mycket. Man har nog helt enkelt lärt sig vad som händer i pirates filmerna och blir därför inte överaskad av deras skämt och påfyndiga påhitt. Det kan ju förstoss vara så att jag hade mina förväntingar på filmen för högt uppsatta tack vare de föregående filmerna, men jag tycker ändå att de borde ha slutat vid tre filmer, eller kanske sett till så att den tredje slutade annorlunda, så att man kunde låtit Orlando och Keira varit med i filmen eftersom även de var med och gjorde filmerna till den sensation som de blev.

Säger dock inte att man inte ska se filmen, försöker väl bara säga att man inte behöver ha allt för höga förhoppningar inför den!

fredagsmys!

Dagen idag har bestått av en tyskalektion där halva klassen gjorde prov och den andra fick plugga, sedan blev det en timme med kemi vilket ledde till att man fick se på film i en halvtimme och sedan göra uppgifter i en kvart för att sedan gå till maten. Efter maten blev det till att göra fysikprov i skrivsalen vilket jag hoppas på att det gick någorlunda bra på, men efter att ha hört klassen diskutera alla frågorna så blir jag osäker på om jag kanske inte tänkte helt rätt på dem.

Nu har jag och pappa i alla fall varit på ica och köpt hem lite smått och gott till fredagskvällen, så nu blir det att slå sig ner framför tvn.

Tröttis

Nyss blivit klar med städningen - skönt. Ligger nu i sängen och myser medan jag känner hur tröttheten kommer smygande tillsammans med lite lätt huvudvärk - inte skönt.
Ser i alla fall ut att bli en mycket trevlig helg, så det är bäst jag vilar upp mig nu!
.

Lalala

Hej. Har nyss kommit ur duschen och ska nu gå igenom lite glosor en sista gång. Är lite orolig inför grammatiken på tyskaprovet imorgon, är så grymt mycket att ha koll på samtidigt och ändå är det mycket vi inte har kommit in på än. Längtar till den dan jag kan prata flytande tyska!
Gjorde förresten godaste lunchen idag, med tanke på vad jag hade att välja på. Hackade en gul lök och stekte den tillsammans med färdigkokt ris som blivit över från gårdagens middag, hällde på soja och rörde om. La up det på en tallrik och sedan stekte jag ett ägg och lade det ovanpå. Blev riktigt gott faktiskt, även om det kanske inte låter så imponerande.
Nej, nu måste jag göra lite nytta!
Over And Out!

HoppHopp

Sitter och bortstar tänderna, tror dem har börjat göra tandkrämstuberna barnsäkra.
Ska strax på börja mitt storplugg, kom o hjälp mig!
Blir i första hand tyska--> har stort prov imorgon med massa grammatik
och så matte -->inlämmingsuppgit till imrn.
I´m trying to keep the good work.
Sen blir det väl en liten promenad ner till ica för att posta ett brev och få lite frisk luft på samma gång.
Hejddåå

Blunda

HEJ! Idag hade ett brev från mimafota ramlat i brevlådan till mig.HEMSKTTT. Här är jag snäll och visar en av de bilderna jag har att välja på + klassfotot. Blunda...
SP2A
JAG ÄR LEDIG IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))
Okej då, det är väl "en jobba hemma dag" men det betyder lång sovmorgon och att jag får välja helt själv vad jag ska jobba med. Dock följde fyra "tunga" ämnen med hem: Naturkunskap B (kemi), Tyska steg 4 , Matte B, Historia B. Har något som ska vara klart/ prov denna vecka i samtliga ämnen, så det blir nog inte så ledigt imorgon ändå..

God Natt!

Kryper ner i sängen med en nylånad bok som sällskap - Jane Austens: Emma.
Uppstigning 06.40 imorgon!

SOV GOTT!


Googlade på sov gott och hittade denna söta bild :)

Smile

Life goes on

Måndag happyhappy! Här har ni ett gamalt men roligt klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=08o6JyvvtP8 om ni har lika knasig humor som mig vill säga!
Haft en helt okej dag, på idrotten spelade vi volleyboll, tjejerna mot killarna, och jag skulle gärna vilja säga att vi vann överlägset, men tyvärr så förlorade vi ganska stort.. life goes on!
Så idag när jag kom hem så låg det en tidning och väntade på mig här hemma, alltid lika kul att få post --> solo :)
Här kommer några få bilder, dock inte promenadbilderna som jag lovat.
HÖST
KATITZI - flörtar med mig
Jag
Måste tipsa om en serie som går just nu på 4:an - "Den som dräper" - danskt kriminaldrama, mycket spännande och lite läskigt - kl 21.00 ikväll!

Lördag helt enkelt

Sitter i Haga och bara myser tillsammans med fina familjemedlemmar som jag inte träffar så ofta. Strax vankas det kycklingsfilé, ris och currysås MUMS! Den som ska tillaga maten har ett mycket hemligt recept som alltid blir en suceé !!

Förut idag har jag varit med och inhandlat mat och tagit en promenad i det fina höstvädret tillsammans med världens sötaste hund, Katitzi <3 Kvällen ser ut att inte kunna bli annat är supermysig!

Bilder från höstpromenaden kommer senare.

Ha en fin lördagskväll!

Poesi

Kommit hem från skolan nyss. Varit på en föreläsning om poesi i skrivsalen idag. Kan säga att jag tror inte det är nått för mig, även om det var lite intressant att höra hur det funkar och hur man kan göra om man skulle vilja publicera en bok. Tycker i alla fall att hon som föreläste, var modig som vågade stå inför oss elever och berätta om sina upp- och nedgångar i livet som poet. Men som sagt inget ämne jag skulle ens överväga att ge mig in på.

Bagheera

HAHA, detta skulle ha publicerats igår kväll runt 20.00, men blev tydligen inte så..
Hej Hopp. Dagen har rullat på snabbt och utan några konstigheter. Efter en tidig middag följde jag med på Handelshuset och införskaffade mig ett par riktiga vinterkängor (märke: Bagheera) som är bra att ha om man åker pulka till exempel, eller när man ska pulsa i snön av någon anledning. Ett plus är att jag kommer säkert kunna använda dem livet ut pga av att mina fötter har slutat växa och att jag nog inte kommer använda dem så ofta, hehe.
Nu blir det strax Robinson (som den nörd jag är), så ska jag plugga tyskaglosorna till imrn och packa inför helgens bravader (är inte helt hundra på vad ordet bravader innebär, men det lät bra;)
Trevlig Kväll!

Sverige!

För det första vill jag bara säga: GRATTIS SVERIGE, TILL EM-PLATSEN I FOTBOLL (herrar)!!!
Såg inte de två första målen som gjordes --> 1-1, men sedan satt jag som klistrad framför teven. Tyckte de spelade jättebra mot Holland och det är helt otroligt att dem vann. Jag är ingen person som har sån stor koll på fotboll, men jag vet att Holland är ett grymt bra lag och att Sverige vann över dem är f###ing amazing! Okej, jag kankse överdriver lite, men kul är det i alla fall!
Hade tänkt ha nån fin bild här, men tyvärr så krånglar mitt internet..
Dagen har varit lång med mycket genomgångar, men det har inte varit speciellt krävande.
Nu ska jag i alla fall slå på radion och göra en engelskaläxa/uppgift som handlar om The Lord of the Rings, fick den pga att våran lektion utgick idag.
Hare bra!

Dagens resumé

Halooo! Riktigt bra dag måste jag säga. Klev upp halv sju för att ta en tidig buss till skolan (börjar bli isigt att åka moppe) för att plugga lite innan första lektionen som var geografi där vi hade prov. Så när jag gick upp och skulle äta frukost, så var det inte så isigt trots allt, så jag åt min frukost och gick och la mig igen. Sen klev jag upp vid åtta och fixade lite, för att sedan åka till skolan och plugga inför provet. Var lite rädd för hade hört ryktesvägen att det skulle vara ett svårt prov, men kändes som det gick rätt så bra *håller tummarna*. Sedan åt vi lunch - potatis och nån chilecorncarnegryta och massa sallad, måste säga att det ofta är salladen som gör att det blir gott att äta skollunchen.
Jaja, sen hade vi psykologi i vanlig ordning där vi håller på att studera illusioner och liknade och efter det hade vi religionskunskap. Där började vi prata om kristendomen och så hade jag (min grupp) seminarium som avslutande uppgift på judendomen, vilket jag inte tror gick så jätte bra, men jag är glad i alla fall.

Slutade tidigt idag och har inga läxor som måste göras - glad tjejjjj :))

-

09.10.11

Söndag igen och det är det bara tre veckor kvar till novemberlovet, lovely.
Trodde att jag skulle få leka modell idag åt en av mina bästa vänner som går media, men så hade dumma jag missuppfattat allt och trott att vi skulle göra det idag medan det var igår. Hoppas på att jag får en ny chans, har i alla fall lovat att gottgöra henne!
Så dagen blir lite mindre rolig än vad jag väntat, istället blir det plugg i Kartografi och om Judendomen - senare kanske en promenad med en vän.
Hoppas ni får en härlig höstdag trots det kyliga vädret!

BIO

Haft fullt upp hela dan, skoj! Vaknade vid tio, åt frukost och sedan blev det städning. Sedan tog jag och Reina tvåbussen in till stan och gick på bio --> Johnny English Reborn --> supermysigt! Riktigt rolig film för dig med lite knasig humor, rekomenderar den starkt! Efter bion gick vi på ica där jag köpte en baugett, en liten pucko och Ahlgrens bilar hehe ;) Så tog vi bussen hem och busschaffören spelade rockklassiker hela vägen, störtskönt!
Här kommer en liten bildbomb:
Senare blir det till att titta på L.A. Gigolo med Ashton Kutcher!!

I gotta feeling..

..that this going to be a fantastic weekend!! :')
Fredag idag och jag ska bara pusta ut och peppa inför vad som komma ska. Ni får höra mer vid ett senare tillfälle.
Hare bra!

It's looking great

Hej alla glada! Har skickat in min historiainlämning --> STOR LÄTTNAD! Hoppas  på det bästa även om jag inte kan säga att jag blev riktigt nöjd. Resten av kvällen har jag typ spenderat med musik och framför facebook. Har förresten kommit på hur man puffar folk sedan dem gjorde om hela alltet, duktig jag känner mig (a) Trodde de hade tagit bort den funktionen hehe.
Resten av kvällen spenderas framför Robinson och sedan ska jag gå igenom mina tyskaglosor jag har tills imorgon.
God Kväll!!

Visdomsord

Historia

Sitter och kämpar med min historiauppgift samtidigt som jag lyssnar på Adele's härliga toner och längtar till att sätta mig framför teven och slötitta på något dåligt program, men det får bli när jag fixat det här.
Haft ganska fullt upp idag på skolan med uppsatser, seminarium osv. inget jag orkar skriva om dock.
Keep up the good work everyone!

Promenad

Nu ör jag hemkommen från en promenad med Mikaela. Ganska trevligt att ta en liten promenad sådär innan man ska sätta sig och göra en massa läxor, tror nästan att det här kommer att bli min och Mikaelas nys trend nu när inte fotbollen tar över hela mitt liv!

Tänk först

Måste bara få vädra mina ilska på hur männskor använder sina bilar!! När jag skulle åka hem från skolan och fara ut från utfarten/infarten (beroende på vilket håll man kommer ifrån) från skolan, så står där två bilar i varsinn körriktning och pratar med rutorna öppna och blockerar nästan hela vägen. Om de nu måste prata med varandra så kan de väl ändå köra in på eon parkeringen, där finns det liksom hur mycket utrymme som helst! Fattar inte hur människor tänker. För mig gick det liksom ändå ganska lätt att slinka förbi med moppen, men för alla bilar som kommer måste det vara ett helvete. Så snälla tänk först!
Så nu är jag lugn.... har alla haft en bra dag och ätit massor av kanelbullar? :)
PEACE

Kanelbullensdag

Idag är det kanelbullens dag! Men tyvärr kommer inte jag att kunna vara med och dela den glädjen med folk idag eftersom vi inte har några bullar hemma, men jag får väl glädja mig för er andra som kan fira denna dag. Jag får helt enkelt nöja mig med något annat gofika ikväll i stället!

Hejhej

Jag fick en lång sovmorgon idag, mycket skönt! Har gjort mig klar och sitter nu och lyssnar på Bruno Marz - Just the way you are som går på radion.

Anmäld

Har precis anmält lilla cora till valpkurs som kommer att börja på söndag. Hoppas verkligen att det kommer att gå bra och fick veta att det även kommer att vara en till liten hoffe på kursen. Själv misstänker jag att det kan vara brodern Cesar som ska gå kursen och det hoppas jag verkligen eftersom det skulle vara kul att se hur Coras nästan identiska syskon ser ut nu. Kommer även att bli kul att se om de känner igen varandra! Och hoppas, hoppas, hoppas även att bilturen dit kommer att gå bra!
lite rädd under bilfärden.

Helt OK måndag

Hej alla måndagsbarn!! Hoppas ni haft en OK måndag:)

Psykologiredovisningen tycker jag gick bra imorse (Y) Jag har blivit mycket bekvämare med ha redovisningar inför folk på sistonde, vet inte hur det har gått till men skönt är det i alla fall. Nu mera laddar jag liksom upp inför en redovisning så jag är taggad och då går det mycket bättre - såklart har det betydelse att man är väl förberedd!
På idrotten så spelade vi fotboll, hade fyra lag på 5 pers i varje (mitt lag var ett undantag med bara 4pers) och det gick väl okej, även om jag inte var den som var mest drivande i mitt lag precis så har jag fått en positivare syn på fotboll.
Efter att ha jobbat på med historian, så fick vi sluta och ha en hemuppgift tills imorgon i religionskunskapen eftersom läraren inte var där. Var bara att läsa kapitlet i boken och sedan bestämma sig vad för sorts fördjupning man vill göra. Kanske dax att göra det nu då?

GOD MORGON

God Morgon! Tänker strax ta mitt pick och pack för att bege mig till skolan, fastän jag inte börjar förrän tjugo över nio egentligen och då tänker ni dumma flicka, varför åka tidigare till skolan? Men då är det så att vi ska ha redovisning första timmen och de flesta av oss vill gå genom det en gång innan vi kör live för klassen. Hoppas bara på att mina gruppmedlemmar kommer...
OBS! Det är freezzziiing kallt ute, knappt en plusgrad ute och jag ska åka moppe!! Så om jag fryser ihjäl så vill jag bara säga att det har varit kul att blogga här med er. Hejdåååe.

Är det så det är?

Är det verkligen så? Och är det värt det i så fall för att vara bäst?

Nystädat, nybäddat, nyduschad - skönt! Ännu en vecka gjord, tiden går bra snabbt.

Söndag som i läxsöndag

God Morgon eller God Förmiddag på er! Söndag idag och behöver ta tag i lite skolarbete, jippie!.. Måste nämligen fixa mitt historia arbete som jag ligger lite efter i och sedan kanske även gå igenom redovisningen vi ska ha i psykologi imorgon. Gillar verkligen inte när dem lägger prov eller redovisningar på en måndag. Tur det finns musik säger jag bara!!

Filmkväll

Idag var troligen årets sista grillmiddag, sorligt men sant - gott var det i alla fall.
Nu blir det på med mjukisbyxorna, fram med chokladen och försätta sig i soffläge!
Kände även att det var dax för en bild :)

Att bara vara.

Gårdagskvällen var mycket trevlig! Vi myste på med film, hennes hundar, fixade bloggen och dippade gurka och morötter som Anna hade ställt i ordning - ganska nyttigt och jätte smarrigt!:)
Dagen idag har varit ganska så lugn, fick en förfrågan av Reina om att åka in till birsta med henne och Albina men tackade nej för att spara på pengarna. Så därför har min dag ur andra ögons sett varit ganska tråkig, men jag tycker det kan vara skönt att bara vara ibland.
Ha en trevlig lördagskväll så länge!
RSS 2.0