Onsdag!

Så idag har man klarat av ännu en onsdag. Ännu en dag med 200 minuter matte + 80 minuter fysik som även den innebär matte...
Men det posetiva idag är i alla fall att jag fick möjligheten att se lilla Cora se sig själv i en spegel för sörsta gången vilket jag tyckte var väldgt underhållande. Sedan hjälpte man även pappa att lasta in lite ved i släpvagnen så att man kan få lite värme i huset. Efter fika med farfar gick man ut och fick se en väldigt vacker, rosa himmel som sedan övergick i åska.. men dock rosa och fin. Nu ska man väl ta och plugga lite innan det blir att slumra in för att sedan vakna till ännu en dag med förhoppningsvis en massa nya roliga händelser.

Vart tog tiden vägen?!

Onsdag idag, gud vad tiden går snabbt alltså! Veckorna bara försvinner iväg...
Sitter just nu och kämpar med en uppgift vi har i svenska, "Att värdera webblatser själv", inte det roligaste men det går bra men formuleringarna bara jag förstår vad jag ska svara på hehe..
Den här veckan har ju Robinson börjat, vilket är ett av mina favoritprogram, så det gör ju inget att dem visar det 4 dar i rad :)) så har suttit bänkad framför tven kl åtta och insett att jag aldrig skulle kunna klara av att vara med där --> alldeles för mycket uppmärksamhet & alldeles för lite mat och choooooklad. Vad vore livet utan choklad liksom?

Effektiv

Hallå där! Idag har jag varit väldigt effektiv enligt mig själv, förutom att jag tog en rejäl sovmorgon till kl 11.00, den behövdes kan jag lova. Åt frukost och sedan stod storstädning på schemat. Sedan har jag varit och tankat moppen och tvättat den, tagit en powerwalk/joggingtur i skogen. Sån härlig känsla att bara ha skog omkring sig och kunna njuta av frisk luft. :')
Nu sitter jag nyduschad och lyssnar på Rix FM, håller på att beställa en prenumeration av tidningen SOLO för ett år och sen ska jag plocka ihop gympakläder tills imorgon + göra några situps.
Ikväll blir det förmodligen att se på film, blev ju aldrig nån igår pga att det blev oväder med massa blixtar o dunder (förmodligen Gudrun som var i farten), ville inte chansa så datorn fick stå urdragen hela kvällen.
Mikaela

SCA & lördagsmys!

Idag har man varit på SCA- dagen tillsammans med en stor del av släkten. Det blev flera tävlingar med priser, bus, korv, glass och en avslutning som bestod av en titt in i Merlo Slott där det var en man som berättade om Sundsvall/ Timrås historia! Mycket trevlig dag!
När jag kom gjorde vi grillmiddag, kanske årets sista, nomnomnom!
Ikväll blir det myslördag med film och gott tilltugg :')
Trevlig kväll allihop!
Remmar från Selångermarknad.
Mikaela

Citat

Onsdag

Hej Hopp! Kom hem från skolan för en stund sedan, började 08.10- 09.10 med tyska och nästa timme börjar inte förrän 10.50 så passade på att åka hem en sväng.
Soligt väder har vi & det älskar vi! :) Synd bara att man måste sitta inne i skolan på dagarna men men... sitter just nu och lyssnar på The Lazy Song med Bruno Mars, lite uttjatad men ändå bra. Ska strax gå och göra lite fruktsallad för att sedan njuta av solen tills jag måste tillbaka till skolan igen!
Bild på mig från Frösö djurpark sommaren 2011, bländad tjej!
Mikaela

Hej å hå!

Har haft en kanonhelg och en bra start på andra året i gymnasiet idag!
I fredags kväll blev det ett kvällsdopp i Lögdö med Anna, förmodligen årets sista om man går efter hur väderprognoserna ser ut, men det var härligt. Stranden var helt tom också och det händer inte ofta, antar att alla tycker sommaren är slut nu...
I lördags blev det en mycket slapp dag som bestod av sovmorgon och läsning (Sommardöden av Mons Kallentoft). Sen på eftermiddagen åkte jag iväg till jobbet för att vara social med en av mina arbetskamrater, vi satt och pratade och skojade och hade det bra.
Sedan igår (söndag) var jag på Selångermarknad hela dagen typ, tillsammans men Anna och Madicken. Åkte en karusell, köpte några godisremmar och ett par smågrejor. Lyckad dag!! Och ett bra avslut på sommarlovet :)
Klockan 11.30 idag så var det dags för första dagen i skolan efter sommarlovet, skönt med sovmorgon.
Nytt schema, nya klasser och ny termin. Nu är det fullt ös!
Just nu verkar regnet, åskan och mörka moln ha tagit över, så nu blire tv mys!
Mikaela

Tävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna två biobiljetter till filmen Jag Saknar dig.
Om jag vann så skulle jag bjuda mina två allra bästa vänner på en mysig bioupplevelse, för att dem har varsitt hjärta av guld & jag älskar dem så mycket!
Här kan du vara med och tävla: http://filmjagsaknardig.blogg.se/
Mikaela

Torsdag

Dagen har idag bestått av sovmorgon, birsta & donken tsm med fina tjejor! Måste säga att jag varit duktig, inte köpt någonting förutom maten och ett par klubbor, hehe x)
Just nu har jag lite tråkigt fram till att klockan blir 21.00 och Hawaii five-0 börjar så därför mina kära vänner gör jag en liten frågelista ;)
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Nöjd 
Favoritgodis: Choklad (gärna mörk)
Är det nåt du absolut inte äter: Naej, men gillar inte Hallonsoda
Kläder just nu: Svarta trekvartsbyxor och ett blått/blommig linne
Musik just nu: Takida
Vad sa du senast: Skrattade
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Framtiden
Sommarplaner: Sommarn är ju snart över men förmodligen blir det en tur till Selånger marknad
Fisk eller badkruka: Både och..
Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Solig sommar
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En scout, vatten och en kniv
Spelar du nåt instrument: Nepp
Morgon- eller nattmänniska: Oftast nattuggla
Sparare eller slösare: Sparare
Bästa film: Titanic, klassiker helt enkelt
Tror på liv på andra planeter: Man vet ju aldrig..
Tror du på mirakel: Såklart!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: För det mesta
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Bio eller promenad: Helst båda!
Är du kittlig: Jao
Snarkar du? Inte vad jag har hört
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Nej
Äckligaste insekten: Tycker dem inte är äckliga bara störande
Största svaghet: Snällhet
Bästa bok? Himmlen börjar här
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Att kunna flyga
Vad vill du jobba som? Nått åt det juridiska hållet
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare 
Skriver du dagbok? Nope
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har i öronen, men tänker inte göra någon mer
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Ordning och reda men dammigt
Gungar du på stolen? Ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Vet inte ja, tänk om repet skulle gå av..
Vilken hand håller du gaffeln i ? Vänster
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Sällan
Gillar du att sjunga? Ja, men inte när någon annan hör
Brukar du sola? Ja, men aldrig i solarium, endast i den verkliga solen
Vad gör du om du får hicka? Irriterar någon så den personen skrämmer bort den
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Kaffe, te eller inget? Te isåfall

Mikaela


Ännu en dag

Idag har varit en bra skön slappdag! Dagen börjar med att man får sovmorgon till kl. 8, vilket är ganska sällsynt nu sedan den lilla kom hem. Sedan sätter man sig i soffan med frukosten och ser på lite tv.. Sedan tar man och äter lite lunch för att orka med att gå ut med hundarna i några timmar. Det som händer efter att man lekt med hundarna är något så härligt, när man går in och sedan vänder sig om mot dörren så står min lilla trogfasta vän och väntar på att jag ska komma ut igen, man kan inte låta bli att känna skuldkänslor för att man inte hittar på mer med henne.

Har även spelat derby mot Söråker idag vilket jag med stort nöje kan medge att vi vann, inte för att jag gjorde mycket rätt på planen idag. Men har man ett starkt duktigt lag som kämpar på i alla fall så är det inga problem.
tummen upp!!

Anna

SOMMARLOV!!

Äntligen!! :') Nu har man jobbat klar för den här sommaren och har 6 dagar sommarlov innan skolan börjar, hoppas på att det blir lite finväder för jag ska njuta varje sekund av min ledighet.
Måste ändå erkänna att det kommer kännas tomt att inte gå till jobbet och jag kommer sakna alla trevliga människor jag lärt känna!..
Life is rough so you gotta be tough. / Johnny Cash
Mikaela

Happy Face!

Blev inte så mycket till slappdag ändå, utan istället en birstatur med morbror. Införskaffade mig där en ny ryggsäck (Märke: Everest, Färg: mörklila) och lite badkläder på Stadium. Allt till fyndpris, älskar rea!!
Ikväll blire film som gäller!

Mikaela



Kronjuvelerna



Helgen har bestått av god mat, trevligt sällskap och bio! Blev alltså bjuden på bio igår--> Kronjuvelerna! :)
Det är en sorlig/ kärleksfull historia som innehåller mycket mystik och många duktiga skådespelare. Den är helt klart sevärd!
Söndagen har hithills bestått av sovmorgon och en god frukost. Just nu sitter jag och ser på reprisen av Sommarkrysset och resten av dagen lär förbli en slappdag. Trevlig söndag!

Mikaela


God Morgon!

Nyvaken, nyduschad solen skiner men det är kyligt i luften. Hoppas verkligen sommaren inte är över riktigt än, vill ju ha sol och värme på min enda lediga vecka --> nästa vecka!
Strax blir det lite frukost för att senare promenera iväg till jobbet! :)
Hade! (Sånt härligt ord, älskar norska!)
Mikaela

A dream is a wish your heart makes.

:)

Ja då har jag och Anna startat en blogg, som vi troligen kommer sitta och fördriva tiden med när vi har tråkigt.
Senare idag ska jag åka och klippa mig, var ett tag sedan sist, får se hur det slutar.. :)
Mikaela


Jaha...

Då har man hamnat i bloggvärden då... lite generande detta med tanke på att man har varit så emot dem ett tag nu, men det ska nog gå bra ifall ni som läser är snälla och läser det jag har att säga för tillfället :D
Anna


Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0