Off to school

Nu ska jag strax iväg till bussen och därmed skolan! Todelo!
 

Dancing

Dansar runt i mina balskor medan jag packar och plockar inför lördag, men nu blir det Tonårsbossen. Verkar vara en härlig kille ikväll av reklamen att döma, för vem går inte ut och skjuter ett rådjur om maten tar slut liksom?
 
 

Home again

Åhh har hänt så mycket det senaste dygnet! Kan börja med att säga att Lögdöturen var väldigt uppskattad, så fint ställe! God mat/ fika och härliga personer som medverkade och gjorde det "historiska dygnet" till ett fint minne. När hälften hade kört våra minilektioner och vi avverkat en sorts trekamp, samt tryckt i oss massor med mat och fika så var klockan plötsligt efter elva på kvällen. Stannade dock uppe ett par timmar till och spelade spel och umgicks innan vi tillslut gick och la oss i vårt spökrum. Har nämligen fått höra att just det rummet som vi tre tjejer valde, har tidigare haft besök av spöken. Träffade dock inte på några spöken den här gången, såvida det inte var dem som lät en mobil falla till golvet mitt i natten. På morgonen blev det en liten variant av en hotellfrukost, lite fler minilektioner, fika och städning innan vi for tillbaka till skolan. På skolan fick jag veta att jag fått MVG i Affärsjuridikkursen och kände glädjen flöda. Städade ut det mesta ur skåpet och vandrade iväg till bussen med en mindre sprotbag samt ett kubbspel - tungt och varmt i solen. Något som jag märkte när jag väntade på bussen var att cirka 400 av mina 450 bilder på mobilen är borta!! Kanske var det spökena eller så är det dags för en ny mobil. I vilket fall så är jag lättad över att skolan arbetsmässigt är över, nu händer det bara roliga saker fram till studenten! På lördag är det ju bal med fina vänner och limousine! Måste köpa lite tilltugg inför förfesten på lördag imorgon. Tagga!  Detta fick blir en kortfattad sammanfattning av det senaste dygnet, har egentligen ännu mer att berätta men känner att detta får räcka för idag. Nu lite bilder!
 
 
 
 

Sleepover

Vilken härlig dag! Solen skiner och efter skolan ska vi som läser Historia C åka till Lögdöbruk och sova över där! Kommer bli mysigt, speciellt med detta väder! Ska hålla i små minilektioner för varandra om arkeologi, äta god mat(pajbuffé och efterrättsbuffé:)), samt leka lite lekar, jag har med mig kubb i alla fall. Min lilla grupp ska prata lite om Påskön och sedan blir det en tävling med lite priser. Får se om det blir lite fina bilder att lägga ut här imorgon eller så. Ha en fin dag allesammans!
 

Amazing

Skickade in vad jag tror var min allra sista inlämning i gymnasiet i lördags! Amazing!! Förutom det har tiden tillbringats ute i solen största delen av helgen. Det har blivit morsdagsfika, vanligt fika och gud vet vad. Alldeles för mycket fika i alla fall, men vad gör det om hundra år. Idag är vi lediga från skolan och då blev det en tur till birsta med Anna för lite lätt shopping och naturligtvis fika haha!
 
Imorgon är det studentfotografering på skolan! Spännande!
 

Sweet

Solen har levererat idag! Så härligt!  
Testade denna goding! Fem stjärnor av fem möjliga!
 
 

Todelo

Soon!

Avklarat nationella i Matte C nu på morgonen, skönt men är orolig för resultatet!.. Måste göra klar ett par frågor i ett hemprov i filosofi nu och sedan fixa med några inlämningsuppgifter i Affärsjuridiken i helgen! Sedan har jag bara ett par muntliga presentationer till veckan, men inget att oroa sig för! Snart så!
 

Hello

Var full fart på torget igår under mösspåtagningen! Kul att få en anledning att få bära sin dyra mössa, men kändes ändå som lite överdrivet. Det kommer en bal, det kommer en studentfest och sedan har vi hela sommaren framför oss! Som ni nog förstår var jag inte på festen på stadts på kvällen, känner att jag vill vara på topp den här veckan ut, då det är nu alla inlämningar ska in och alla prov ska skrivas. Hoppas dock på att alla ni som var ut igår hade det trevligt! 
 
Idag efter skolan ska jag in till stan och sy upp min balklänning, wiee det närmar sig! Fast innan dess ska ett prov skrivas och matte pluggas, mindre kul. 
 
 

Mösspåtagning 2013!


-.-

Misslyckades med att ta en sovmorgon.
 
Inte bra.
 
Ska skriva ut och lämna in RK:n och sedan försöka mig på filosofin, svenskan och kanske lite psyyykologi.
 
Kul.
 
Hejdå.
 

Go for it

Först vill jag bara ge cred till esteterna för deras dansshow, hur bra som helst! Sedan vill jag säga att migrän är inget som gillas på en måndag och ingen annan dag heller för den delen, usch och fy! Tar mig igenom den med alvedon och sömn och liite glass..
 
"Börjar" 13.00 imorgon, det är då bilen går mot Norra berget får för ett studiebesök! Så funderar på att ta en liten sovmorgon, men bara en liten det är mycket som behöver göras. Tycker jag är värd det efter att ha klivit upp och åkt till skolan till klockan åtta de senaste två månaderna fastän jag egentligen bara börjar då en enda morgon i veckan.
 
 
 

Emotions

Efter att ha sett Sverige tagit VMguld, efter att sovit sex timmar, efter att ha kravlat mig upp ur sängen och sedan vidare ut i regnet så sitter jag nu på skolan. Om en timme blir det bussen till stan för att se Emotions!

Up and Away

Helloo! Vilket härligt väder vi har! Gårdagen spenderades ute i solen för lite fysiskt arbete följt av en tur till dollarstore. På eftermiddagen var det semifinalen mellan Finland- Sverige som gällde och vi vann!! På kvällen blev det Eurovision Song Contest, tyckte att Danmark var en värdig vinnare! Fin låt helt enkelt!
 
Idag blev det uppstigning för en tur till stan med Reina. Satt oss på Kulturmagasinet och pluggade nån timme för att sedan njuta av finvädret ute. Blev att jag köpte en Glossy Eyeliner från IsaDora, främst för balens skull och Reina köpte ett par superfina guldiga balskor! Nu är jag i alla fall hemma och om en timme är det VM finalen mellan Sverige och Schwiez! Kom igen nurå Sverige!!
 
För övrigt så startar imorgon den sista riktigt jobbiga veckan i skolan. Allt ska in nu och då menar jag allt. Förutom skolarbeten så ska jag på estetshow, studiebesök på Norra berget, Mösspåtagning på torget och sist men inte minst sy upp balklänningen! Let's do this!
 

Let's win this!

Åhhh vilken rysare Sverige- Kanada matchen var igår!!! Nu vidare mot semifinal mot Finland!!
 

Tomorrow!

Todo El Mundo

 Kan detta bli en av årets sommarplågor mån tro?
 

One month

Om exakt en månad tar jag studenten.
Om exakt en månad.
Det är en obeskrivlig känsla.
Så långt bort, men ändå så nära.
Längtar.

PW

Då går ännu en helg mot sitt slut. Att spendera helgen i kyrkan för ett konfirmationstagande har varit mysigt, inte för jag är nå vidare religös men stämningen är så härlig! Kommer väl kanske lite bilder på det sen!
 
Annars har jag väl inte gjort så mycket, lagat enchiladas och sett film/hockey.
Avslutade helgen med powerwalk i solen!
 

DFTBA

Blev en kort skolvecka den här veckan pga av Kristi himelfärdsdag, inget jag har emot! De tre senaste dagarna har väl bestått mest av plugg, hockey och så en jättegod fikastund på skolan! Igår efter skolan blev det en tur till birsta också, en middag på donatello och på jakt efter avslutnings- och balskor + en aftonväska till balen. Kom hem med alltihop faktiskt, men är lite fundersam över balskorna. Vi får se, jag har ju öppet köp i två veckor på dem!
 
Idag när det är så dåligt väder så blir det lite mer plugg, har lite allt möjligt som behöver göras. Imorgon blir det en tur till stan och hela helgen blir jag i kyrkan för att gå på ett konfirmationstagande! Jahapp det var väl det, hare bra allesammans och ta hand om varandra!
 

Happy

ÄR KLAR MED PROJEKTARBETET!!! LYCKA!!!
 
Bara att skriva ut och lämna in imorgon och sedan fixa iordning en Prezi till den muntliga redovisningen som är nästa vecka!
 

My day

Sovit, städat, promenerat, premiärgrillat och nu blir det ett missat avsnitt av Revenge. Skönt.
 
 

If You Could See Me Now

 

Hockey

Är nöjd med dagen! Avklarat en inlämning och ett prov, samt fått tillbaka ett rättat prov i matten där resultatet var välkomnat. Hatar matte bara så ni vet.
 
Om en timme blir det hockey VM - Sverige möter Schweiz. Trevligt, trevligt!
 

Headline

Visst är det bra typiskt att när man för en gångs skull vinner en tävling, så missar man vinsten. Bara för att man inte går in på hotmailen just den dagen, eller för att det är så mycket reklam i inkorgen så att man inte ser det där vinnarmailet. Better luck next time.
 

Limousine

En månad tills betygen sätts och kalendern är full av deadlines in i det sista. Kämpa.
 
Har jag förresten nämt att jag ska åka vit limousine? Det ska jag i alla fall - till balen! :'))))

Instagram

Sov bort hela Valborg, ganska skönt ändå. Nu blir det en promenad ut i solen!
 
Snodde Reinas Instagram bild!!
 
På tal om Instagram så har jag faktiskt skaffat det, trots att min mobil inte gillar det!
 
 
RSS 2.0