Gott Nytt År!

Här kommer lite bilder från 2010 nyårsafton:

NY TEVE! :)

Hejsan! Idag har jag inhandlat en ny teve med tillbehör :)) Var ute efter en 40 tum LCD, var först till Media Markt där var det mesta utplockat, man såg inte till någon personal och så var priserna inte vad jag hoppats på. Vi hittade en som kostade 3 699kr och var som jag ville, men tänte att vi måste kolla vilka möjligheter som finns. Så därför gick vi över till Elgiganten i stället, där vi efter lite letande hittade samma teve som jag tittat på på Media Markt fast här kostade den 3 290kr och blev därför väldigt intresserad. Det kom en kille och frågade om vi ville ha hjälp och vi sa att vi var väldigt intresserad av denna. Då sa han att den tyvärr var slut, till och med visnings exemplaret var sålt, men att han kunde gå ut på lagret och titta för säkerhets skull. Han kom tillbaka och sa att det fanns EN som någon hade lämnat tillbaka för den var tydligen för stor, den var öppnad men plasten var kvar och det gällde fortfarande samma garantier. Tvekade inte en sekund, utan sa att den ville jag ha. Köpte den och en ställning till så den kan sitta på väggen. Så nu tänkte jag lägga mig och se en film :))
Före:
Efter:
Mycket bra? Ehh Jaa! :)
Tror det blir denna film som jag längtat så efter att få se:

Red is a beutiful colour

Sitter här och ser lite nyvaken ut, har inte gjort mycket idag vilket är så skööönt! Fast just nu i denna stund smider jag planer med Anna om kvällen bambambam. Har inte setts på hel vecka nu och känner att vi måste göra något drastiskt. Som vaddå tänker ni, jo leta fram skrillorna och sticka ner till bsk efter middagen och åka lite! Ska bli så kul att få krama isen litegrand :)

Sleep tight

Hey

Ligger och lyssnar på The Burning Heart (Takida) - skivan jag fick i julklapp, vet att det är rätt så ute med skivor och att det finns tusentals olika musiktjänster där man kan lyssna på musik via internet, men jag tycker det är skönt att bara kunna sätta igång en skiva och lyssna på musik utan att behöva starta datorn eller något annat. Man kan väl säga att jag är ett fan av Takida, älskar verkligen deras låtar som man kan lyssna på i alla lägen även om jag suger på att komma ihåg låttexter haha.
Tror jag ska titta på filmen Svinalängorna senare ikväll (fick även den i julklapp), har sedan förut läst boken som utspelar sig för mig i en annorlunda miljö med ett annorlunda val av ord. Har hört från andra som sett filmen att den är bra även om den kan vara lite svår att förstå sig på, men jag tror det blir bra. Det är ju Noomi Rapace och Ola Rapace som spelar och båda de är bra skådespelare enligt mig. Här är trailern:
Har förresten sett Pirates of the Carrabbien 4 - I Främmande Farvatten nu idag, lite efter jag vet. Tyckte att den var helt okej, men det blir lite för mycket när de gör så många uppföljare, kan tycka att det hade räckt med en triologi.
Berättade förut att jag börjat på en ny bok; Simon och Ekarna, har väl läst ungefär halva boken nu och längtar tills jag läst klar den och kan se filmen:
HARE BRÅ! :)

Annandag Jul

Hoppas ni haft en underbar jul! Det har jag haft, tänker inte dra någon sammanfattning eller så, mer än att det blir en "lilla julafton" ikväll med fina syskon m.m. :) Kanske kommer det lite mer julbilder senare, vad vet man?

Nu är det jul igen

Haft lika fullt upp idag som igår, städat mera, diskat, putsat, gjort fem satser knäck m.m. Blev även en grattningsstund imorse som nu fortsätter med gäster. Har ätit smörgåstårta för en stund sedan och tagit en alvedon brus, hoppas verkligen jag inte håller på att bli sjuk nu till jul. Funderar nu starkt på att gå upp och stjäla lite godis. Det är ju jul nu snart, så då hör det väl till att gå upp fem kilo i vikt, eller?
Ska packa lite för imrn också, för far bort på jul, och så måste jag slå in den sista julklappen. Blir förmodligen inte många inlägg i jul, så därför önskar jag er en riktigt god jul! :)

Slut som artist

Phuuu! Har hänt och gjort så mycket idag att jag inte orkar skriva mycket. Kan säga att jag varit i farten och handlat, burit ved, städat och varit med att arrangerat en övverraskningsfest med allt vad det innebär med mat osv. Så tror jag somnar nu... en dejt med sängen är ju inte helt fel liksom, bättre än ett element i alla fall.

Jullov :)

Hade en kort julavslutning idag på skolan, med lite julshow och godjul - hälsningar :) Bytte även paket med två finfina tjejor, hoppas de inte blir allför besvikna när de öppnar sina på julafton. Jag har en tendens att ändra mig när jag köpt en klapp och tycka att det var en dålig idé.. man får tänka att det är tanken som räknas!
Har även bakat knäck tillsammans med familjen och slagit in massor av paket, nämligen 8 av 10st. Tyvär tog julpapperet vi hade (typ 1 1/2 rulle) slut när jag och brorsan slog in våra klappar, så får fortsätta nån annan dag.
Undrar vad jag ska göra nu? Känner mig rätt slö, så får väl bli något avslappnade.
Bilder jag tog påväg till bussen imorse:

In your head

Ska bli skönt med julavslutning imorgon på skolan och sedan jullov! Kan inte riktigt fatta att det är julafton på lördag(?) men så är det tydligen, antar att man börjar bli vuxen. Det här med julkläder har jag fixat också, väldigt enkelt faktiskt. Köpte nämligen en röd klänning på bikbok i somras som jag inte har användt än, den blir perfekt med ett par svarta tights till, lovely!
Från det ena till det andra:
Naaaw, titta vad söt!!!!!!!! :')

Första klippet!

Mer jul, ge mig

Det har snöat massor idag. Myysigt!
Har inte hänt allt för mycket , på idrotten körde vi stationer (styrke) intesivt, jag tycker det faktiskt är kul och så känns det att man har tränat efteråt. Nackdelen är väl att mitt ansikte har en tendens att bli rödflammig ganska så snabbt, men det syns väl att jag verkligen gör mitt bästa vilket kanske kan leda till ett bra betyg.
På historian så skulle var och en ha haft med sig fika och ha utvärdering, men jag och många med mig hade glömt att ta med sig något. Fast då hade våran jätte snälla lärare hade bakat muffins till oss :) Slutade lite tidigare och skyndade iväg till bussen som naturligtvis var sen, börjar bli less på det nu.
Btw, filmen jag såg igår - var jättebra - se den!

Helg!

Denna helg har man inte kunnat lata sig, som man gärna velat med tanke på att det är 4:e advent! Men detta är vad jag gjort i stället:
I lördags gick jag och spanade efter de sista julklapparna!
Idag började dagen med att koka lite knäck! Sedan blev det rastning av hundarna och Cora fick åter igen träffa sin kära vän snön. När jag kom in igen blev det att julstäda och pynta lite, sedan pluggades det kemi! Nu på kvällen har vi flyttat över min gamla garderob till det nya rummet, snacka om att det blev ett tomt hål i rummet :'( Nu ska jag lägga mig och läsa lite mer kemi!

Proppmätt

Det är vad jag är just nu. Såhär på fjärde advent så köpte vi färdig mat från maz, jag tog en kycklingtallrik och mätt blev jag hua.
Har suttit och sorterat 2011 alla bilder idag och försökt få lite ordning, har dessutom börjat förstå på allvar att jag verkligen behöver en extern hårddisk. Är nog den enda personen i min ålder som inte har införskaffat en sådan redan. Får se hur julen slutar, måste i vilket fall ha en innan det nya året startar tror jag. Jag har även börjat på en ny bok - Simon och ekarna - ni vet den som går på bio nu? Vill gärna se filmen, så tänkte det är bäst jag läser boken först då. Nu ska jag strax ta en dusch och sedan se en film, tror det blir denna:

Armbågar

Idag har jag varit ute och användt armbågarna = vare på birsta i julrushen. Tog bussen in tillsammans med brorsan och handlade utav bara den, vilket fick ett mycket bra resultat - JAG ÄR KLAR MED ALLA JULKLAPPAR!!! :D Nu är det bara till att slå in allihopa. Blev även en middag på McDonalds med efterrätt och allt! Fick äntligen smaka McFlurry Ballerina och så var det dessutom peppparkakor i - Supergott! Kan lova att man va redigt mätt sedan.
Nu ska jag se film och dansa. Fortsatt trevlig kväll!

Fredagsfika

Heeeeeeej. Haft en störtskön dag idag, mestadels i alla fall. Var segt att kliva upp imorse, snoozade ett antal gånger, så skööönt! På tyskan hade vi ett litet glosförhör som jag inte tränat på mer en tio minuter innan, var ju så att jag tagit med mig tyskaboken hem men glosorna hade vi på ett papper kvar i skåpet på skolan -.- tror det gick tillräckligt bra ändå. Sedan hade två stycken fina tjejor som läser tyska steg fem gjort en musikquiz - det var kul :) På psykologin behövde vi inte göra mycket och till lunch fick vi soppa med creme fraiche. Sedan på mentorstiden och engelskan där vi har vår mentor som lärare, då smällde det!! Blev massor med fika och Ensam Hemma. Fredagsmyyyys.
Fikat - stal bilden från en i klassen O:-)
-----------------------------------------------------------------
När jag kom hem så låg min tidning bland posten, så nu blir det att läsa litegrand och kanske se en film. Måste nog även checka busstiderna för imorgon, ska nämligen till birsta och inhandla de sista julklapparna!

Deutsch Abend

Kommit hem från skolan för ett tag sedan, från tyska kvällen. Vi var steg 4-5 och hade det mysigt! Maten bestod korv, någon sorts potatisrätt, matpaj med skinka, sallad, mjukt bröd med smör och till sist efterrätt som var en sorts chokladtårta/kaka med ett överdrag med mörk choklad och så var det apelsin eller nått liknade inne i den - smarrigt! Så såg vi på en tysk film:
Den var lite märklig ibland, men spännande!
Efter att filmen var slut strax efter halv sju blev det till att skynda att plocka undan och så, för skolans automatiska larm går igång klockan sju. Sedan blev jag hämtad och sitter nu och förbereder mig inför morgondagens deadlines! Fick sovmorgon imorgon från tyskan så börjar inte förrän tio över elva, men blir nog till att kliva upp för att plugga matte och dess linjärafunktioner/ ekvationer.
Nu ska jag gå och se hur det går för Arga Snickaren på femman!
Trevlig Kväll :)

Skola

Sitter i skolans bibliotek och filosoferar. Nej, men ska förbereda min geografipresentation tills imorgon medan vissa grupper har sina redovisningar just nu, men så håller gapinder.com på och laggar:((
Fått reda på att min sista lektion (historia) är inställd, men jag har ju tyska kväll idag - vi ska äta tysk mat som resturangeleverna har lagat och se på tysk film, kanske hur nice som helst! Fast kommer jag ju få sitta och vänta en timme efterom historian är inställd, men då ska jag plugga - precis vad jag behövde! Måste låta som jag pluggar hela tiden, men saken är den att jag inte gör det.

KOM IGEN NURÅ!!

God Natt!

In i det sista

Känner mig så stressad! Är ju så mycket att göra klart denna vecka :( har engelskaläxa, tyska kväll, geografi redovisning, matteprov, (tyska redovisning(?)), och tyska glosor och något är säkert glömt, men gud så skönt det kommer vara på fredag! Nu ska jag fortsätta att plugga....Tur det finns musik!

Luciabilder

Idag är det Lucia på riktigt så därför får ni lite luciabilder från igår på vårat luciatåg:
Hämtade från: http://www.timra.se/gymnasium/nyheter/luciafirande-och-30-arsjubilar/

You know

Lucia

Ännu som swishat förbi! Väckarklockan ringde 06.00 och jag snoozade till 06.15. Var tvungen att kliva upp extra tidigt eftersom vi skulle vara på skolan 07.20 så då fick jag skjuts vid 07.00. Jag har ju varit aktiv inom luciafixandet på skolan i år och idag gick framträdandet av stapeln, därav den tidiga morgonen. Innan vi gymnasieelever skulle köra vårat luciatåg så var det ett litet tåg från böle som var där, såg bara skymten av det tyvärr, men de var jätte söta!
Här har ni luciatåget:
Eftersom skolan även fyller 30år så sjöng vi happy Birthday och rektorn hade ett litet tal. Också fick vi mössor av skolan, eller nja vi i tåget fick inga för vi var på scén:(( men det ska jag och Ehab fixa!
Fick även ett litet kort haha:
Sedan fick vi skynda oss att byta om och så föra att leta rätt på våra klasser för fika, var inte lätt men till sist så fann vi dem. Därefter följde vanliga lektioner, såsom psykologi där jag ska ha seminarium imorgon och har bara haft en lektion på mig att förbereda mig pga av att alla luciarep har varit just på samma lektion. Så på idrotten hade vi skridskor, skitkul!!! Kände mig nästan duktig hah ;) Sedan på historian fick jag ledigt ifrån eftersom min grupp redovisat inför helklass förra veckan och alla grupper som var idag ville redovisa enbart inför läraren. Sista timmen som var religion så hade jag värsta bra feelingen, kan ha berott på musiken som spelades på radion, den gav i alla fall mig motiviation.
Tackade nej till skjuts efter skolan och tog bussen,, som tyvärr var försenad :( men allt snöande ger ju en lite härlig känsla iaf:P 
Känner mig trött i huvudet, men måste ta tag i psykologin där jag har området "kriser", känner att det kommer ge mig en sååå positiv känsla...
Ciaoo

Just some pictures


Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

100 frågor, 100 svar

1. Hur gammal är du om fem år?
22år, 8månader och 10dagar

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Farmor

3. Hur lång är du?
170 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
På Heder och Samvete

5. Vem ringde du senast?
Klasskamrat

6. Vem ringde dig senast?
Statistiska Centralbyrån

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Okej , men det är lugnt vi kan ta det nästa helg;-)"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Båda funkar, men att smsa är billigare för mig.

9. Vart bor du?
Bergeforsen

10. Vem såg du senast?
Brorsan

11. Vilken ögonfärg har du?
Gråblå tro jag

12. När vaknade du i dag?
Först 06.15, men sedan sov jag fram till 10. 15

13. Vilken är din favoritjulsång?
"I wish you a Merry Christmas" kanskee?

14. Vilken är din favoritplats?
Kan inte välja en, har flera!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Kyrkogårdar

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Förhoppningsvis på nått bra ställe

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Var nog lite mörkrädd

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Gamla minnen!

19. Hur stor är din säng?
Liten

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar

21. Sover du med kläder på dig?
Oftast

22. Hur många kuddar har du i sängen?
När jag sover 2st, annars 8st

23. Hur många landskap har du bott i?
1

24. Vilka städer har du bott i?
Sundsvall, Njurunda, Timrå? Räknas de?

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor på vintern o barfota på sommarn ju!

26. Är du social?
Om jag vill så

27. Vilken är din favoritglass?
Choklad-, lakrits- eller kaffesmak ska det vara!

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Vad som helst med choklad <3

29. Tycker du om kinamat?
Yes!

30. Tycker du om kaffe?
Nix!

31. Vad dricker du till frukost?
Oftast ingeting, men om så är fallet - oboy, juice eller vatten

32. Sover du på någon särskild sida?
Oftast höger tror jag

33. Kan du spela poker?
Skulle nog inte säga det

34. Tycker du om att mysa/kela?
Visst

35. Är du en beroendemänniska?
Av vissa saker, så ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Japp, en kompis mamma t.e.x.

37. Vill du ha barn?
Ja

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska o tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Både och!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och choklad!

42. Äger du dyrbara smycken?
Kanske

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Vet inte, har flera jag gillar men inget riktigt favoritprogram

44. Kan du rulla med tungan?
Eh?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Kan omöjligt välja en enda person

46. Sover du med gosedjur?
Nej

47. Vad har du för ringsignal?
Waka waka

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Inte jag själv, men det finns lite undanplockat

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Har på mig röda stumpor också en röd kudde bredvid mig

50. Flirtar du mycket?
Kan jag inte påstå

51. Kan du byta olja på bilen?
Vågar inte säga ja

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nejdå

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Kommer inte ihåg, men läser en bok på engelskan just nu som heter "Tuesdays with Morrie"

54. Läser du dagstidningen?
Ibland

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej, men på en "månadstidning"

56. Dansar du i bilen?
Försöker att låta bli

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix Megapol

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Inköpningslista

59. När var du i kyrkan senast?
För en månad sen typ på studiebesök

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
kan inte välja så - min svenskalärare och min engelskalärare

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Typ 5 dagar (?) Önskar det hände oftare!

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Extra speciellt... kanske brorsan

63. Vad lyssnar du på just nu?
Hollywood Hills - Sunrise Avenue

64. Har du varit med i tidningen?
När jag var liten nån gång

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Kommer inte på något konstigt jag ätit

66. Vad gör du just nu?
Svarar på dessa frågor ju

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Har två stycken haha, den ena är grön och den andra är blå o orange

68. Hur imponerar man på dig?
När man vet vad man vill och kämpar för det

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Dålig på att ringa, gör det oftast "face to face" eller chattar i så fall

70. Har du någon piercing?
Öronen?

71. Din största vinst?
2kg marabou? Eller om man ska vara lite djup så säger jag hälsan och min familj

72. Civilstånd?
Singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Facebook, bloggar, youtube.....

74. Är du fåfäng?
Händer väldigt sällan

75. Ångrar du någonting du gjort?
Ja..

76. Vad är klockan?
18.16

77. Vilket är ditt drömjobb?
Jurist

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Många saker..

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Kanin, katt

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Jag hatar råttor och hallonsoda, jag tycker det är mysigt när det är stjärnklar himmel och önskar jag var modigare

81. Svär du ofta?
Beror på vem jag umgås med

82. Sverige när det är som bäst?
Sensommar kväll med bästa vännerna eller julafton (med snö) tillsammans med familjen

83. Kan du åka slalom?
Nepp

84. Vad har du ätit i dag?
God mat

85. Vad har du för utbildning?
Inte så mycket än går andra året på gymnsiet med inriktningen Samhälle - Juridik

86. Vilken årstid gillar du mest?
Sommaren!!!!!!

87. Vilken månad fyller du år?
Mars

88. Vilken är din bästa egenskap?
Det får andra avgöra

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Sviktande självförtroende(?)

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Martin Luther och Jane Austen

91. Saknar du någon?
Jao

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja, det tycker jag.

93. Vad gör dig ledsen?
Orkar inte skriva

94. Vad gör dig glad?
Vänner, familj och framgång

95. Har du varit gift eller förlovad?
Nej

96. Vad ska du göra i helgen?
Lördagkväll nu och väntar på männsikor

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Säger jag inte!

98. Vad har du för laster?
Hemligt

99. Vem är din förebild?
Många i familjen

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Fortsätta att vänta,, eller se på nån film kanske

Someone like you

HEllo!  Blev rätt så sent igår, gick väl och la mig strax efter ett nån gång. Blir så när man fastnar framför filmer, den här gången var det På Heder och Samvete med Tom Crusie i huvudrollen och innan det I Taket Lyser Stjärnorna.
Så imorse kändes det en aning tungt att kliva upp kvart över sex för att ge katten mat, men desto skönare att krypa ner i sängen sedan. Har städat, tagit en promenad ner till ica och handlat -halt var det- och hjälpt till med lite förberedelser inför middagen m.m.
Nu, efter att ha skrivit klart här och chekat av facebook litegrand, så tänkte jag kanske ge mig in på att göra lite knäck eftersom det idag bara är två veckor kvar till jul!

-

9 December

Fredag. Jag älskar fredagar, men vilket väder vi har usch, fy och blä! Fast hade lite tur på vägen hem från skolan, för då jag var påväg till bussen så stannade en bil och jag fick skjuts. Tro nu inte att det inte att det var en total främling, nej utan en vän och hennes mamma som nästan "tvingade" mig att åka med, snällt var det i alla fall!! :)
Efter det att jag kom hem så har det inte hänt mycket, Har lagat mat, pratat, sett på Dirty Dancing 2 och Ronja Rövardotter, haha en salig blandning!
Vill bara påminna alla där ute om att den är den 9 december idag! Vilket innebär att man ska lägga lutfisken i blöt inför jul och såklart att Anna är namnsdagsnamnet. Så eftersom Anna heter Anna och jag heter Anna i andranamn så utbringar jag ett: Hipp Hipp Hurra!
För övrigt så ska jag nog bara ta det lugnt ikväll och mysa framför teven. Här kommer även bild på mig i mitt fredagsmys esse.

Dryg

HEJ. Jag ska nu stryka mitt lucialinne och sedan försöka lära in flera tyska konjuktioner och sedan duscha och sedan äta ballerina och sedan prata och sedan öhh ja vaddå?  KanskE GörA NåtT KulT. Jag vet att jag är dryg idag och ber om ursäkt för det. HEJDÅ.

Oh yes

Haft fullt upp idag i skolan, men är ändå förvånadsvärt pigg och glá! :)) På tyskan körde vi grammatik (JippiE) och på svenskan så hade vi muntliga redovisningar om valfritt ämne - jag hade valt Venedig- kändes som ett aningen osäkert framförande, men borde vara ett plus att jag inte hade några hjälplappar. Sedan hade vi geografi - jobbade med powerpoint till min muntliga presentation, engelska - där vi "diskuterade" vår läsläxa vi haft tills idag och gjorde lite hörövningar också slutligen på historian så hade vi muntlig presentation - kändes som den gick rätt så bra faktiskt.
Nu ska jag kravla mig upp ur sängen och vika lite tvätt och sedan kravla tillbaka för att se klart filmen jag började på igår. Kan ju säga att det jag sett hithills är minst sagt annorlunda + att Leonardo DiCaprio gjorde mig en aning besviken.. Åhh jusste glömde säga att jag "invigde" vinterjackan för i år idag! Var -11,5 grader imorse så kände att det liksom inte fanns några andra alternativ ;)

Julkalendrar och Leonardo DiCaprio

Har inte sett en julkalender på många år, bara reklamen för dem, men idag såg ett avsnitt av årets julkalender och tycker (av det lilla jag såg) att den är verkar mer naturlig än de föregående verkat. Inte överspelat men ändå barnvänlig. Bra gjort säger jag till skaparna!
Nu ska jag fika lite apelsinjuice och sedan se denna här med Leonardo DiCaprio i huvudrollen:))
.

How do we sleep while our beds are burning

Har agerat teknisk idag när jag kom hem. Radion och så boxen till teven funkade verkligen inte, radion lyckades jag fixa men boxen ville inte ge med sig hur mycket jag än klappade på den... Låter säkert som om jag är väldigt oteknisk men det måste vara nått fel på själva lådan.
Eftersom jag är medveten om att det är absolut ingenting att se på teven ikväll (i mitt tycke) så kommer jag förmodligen hinna skriva ännu ett inlägg idag, men nu är det dax för viktigare saker!

What are words..

Sitter och känner att jag inte gör så mycket för tillfället på min studiedag. Hade kunnat gå hem klockan två, eftersom jag kom åtta istället för nio imorse, men eftersom jag ska ta plussis hem tsm med min bror och vi ska handla mat så sittter jag kvar i min ensamhet i ett klassrum och vaktar en datavagn ... samlar pluspoäng ni vet!
Till middag blir det i alla fall köpt fryst pizza från ica, första gånen i mitt liv jag kommer äta en fryspizza tror jag, bortsätt från nån liten billys panpizza jag åt när jag var liten. Ni får kanske höra en utvärdering sedan, haha intressant - jag vet!
Btw, Chris Medina ska spela på Birsta idag klockan sex(?) - är så glad att jag inte ska dit. Fatta hur mycket folk det kommer att vara :O Inte för att jag inte gillar han som artist, men jag kan bli folkskygg om det är för mycket trängsel.
Nu ska jag gå till mitt skåp och hämta en mandarin att smaska på och kanske lite choklad för ovanlighetens skull. Hare bra ute i mörkret.

Just some words

Hallåååå! Sitter på skolan och har studiedag, eftersom treorna har projektdag. Vilket innebär att vi får plugga med vad vi behöver helt fritt! Tog en paus och skrev det här onödiga inlägget, men ska väl försöka att göra klart inför presentationerna jag har imorgon nu. Efter pluggdagen ska jag ta plussisbussen och sedan på ica och handla mat. Hejdåå :)

-

:')

Tjohej!! Är på världens gladaste humör :)) JIHOHJIOHJIJOIKJHOHOIHOIKJOI!! :))
Hade skridskor idag på idrotten och det var jättejätte kul, även om jag var lite som bambi ibörjan. Hoppas jag hittar någon som vill åka med mig i vinter!!!!!
Mitt horoskop idag = Väduren:
En förälskelse kan ha varit under uppsegling den senaste tiden. Nu kanske det hela blir uppenbart!

Haha, så det är vad stjärnorna säger mig ;))
NEJ, nu ska jag ta och skriva lite tyska!
Auf Wiedersehn !!

morgondimma

Tog mig en promenad med pappa och hundarna i morse, då såg det ut så här för er som inte var vakna då!

Bildkväll

SÅ HÄR SER MIN KVÄLL UT I BILDER, NI FÅR VÄL GISSA!
Gått och blivit kär i nagellack!
Kanske hur skönt som helst.
Imorgon då!
Time is ticking

Sånt är livet

YEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Både datorn och internetet har varit emot mig sedan igår, men nu har jag lyckats fixa det!
Igår var jag och Anna ute på julklappsjakt ute i birsta, hjälp vad mycket folk det var där.. man blir ju nästan rädd:O men i alla fall så lyckades jag hitta en hel del :) sedan så kan jag ju inte visa bilder på det eftersom de är ju hemliga ;)
Igårkväll myste jag på med lite lösviktsgodis från ÖoB (mycket ovanligt!!) och satt och tittade på Narnia som gick på femman, kanske lite nördigt men det är sån jag är! Mysigt vare i alla fall.
Idag är det ju 2 advent och meningen var att jag skulle vara med på juskyltningen i Sörberge och medverka i luciatåg - åka häst och vagn och grejer, men så blev det inte. Så istället har jag hållit på och städat, tagit lite tvätt, bytt sängkläder ( till juligt röda) och funderat på livet. Vaknade lycklig imorse och visste att jag drömt något riktigt bra inatt, men kommer inte ihåg vad det var:((

Lovely Friday

Hej alla glada! Idag är det fredag :)) Känner mig nöjd med dagen, tror det gick bra på tyskan - pluggade ju in lite drygt 50 glosor igår kväll- trots tidsbristen så tror jag resultatet blev mycket bra. Vi jobbade på med grammatik också --> Genetiv, älskart! Pyskologin missade jag igen pga luciarep, mentorstiden babblade vi bara på och på engelskan körde vi grammatik.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Känner på mig att helgen kommer bli alldeles jätte super bra! Ikväll ska vi mysa på här hemma med lite go mat och så mmmhm. Imorgon ska jag och Anna ge oss ut i "jul rushen" och handla julklappar och lite annat smått och gott. Jag hoppas på att hitta allt jag behöver, menmen på de jag inte vet vad jag ska ge så får det väl bli impulsköps julklappar :P Sedan på söndag så ska jag kanske på julskyltning i Sörberge och göra lite grejer vi får se!
Nu ska jag ta hand om lite tvätt...Jihoo!
Återkoppling till aidsdagen:
Röda bandet                         Ett kors gjort av "pansarkulor", som pojkar i Libien har gjort.

1 December

Ja då kan man bara börja nedräkningen till julafton för idag är det ju som sagt 1 december!!
Började dagen med att kliva upp klockan 06.20 för att ge katten mat, sedan gick jag och la mig igen och sov enda till kvart över nio, så skönt! Tyskan var nämligen inställd (jobba på valfri plats utan närvaro) därav denna underbara sovmorgon. Antar att det börjar märkas att jag gillar att sova hehe ;)
Hade lite geografi och sedan började uppmärsammandet av HIV/ AIDS. Eftersom det är Internationella aidsdagen idag så hade några lärare anordnat schemabrytande aktiviteter för oss i sp2 och sp3 för att uppmärksamma det. Vi fick börja med att att lyssna på allmän information och fakta om sjukdomen och sedan se en film som FN i samarbete med MTV gjort för uppmärksamandet. Tyvärr kunde jag bara vara kvar och se ungefär halva filmen, eftersom jag skulle iväg på luciarep. Ja, jag är med i skolans lucatåg osv. för att jag tycker det är så mysigt med luciafirandet (haha, nörd). Efter repet så var jag tvungen att sticka = missade resten av HIV/ AIDS- temat, men fick i alla fall Röda Bandet och en annan symbol som verkligen var rörande.. Ni kan få ser bilder senare om hur de ser ut och vad det är.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Nu har jag nyss kommit ur duschen och tänkte försöka hitta lite motivation till att plugga, känner att den är långt borta just nu. Oh jusste har ju en massa tyskaglosor tills imorgon :O kvällen är räddad......
Ciaoooo
RSS 2.0