Let's have an adventure

Hade en bra födelsedag igår! Fick många fina presenter och mycket påskgodis! Tänk att jag nu är 19 bast, hur gick det till liksom?
 
Har för övrigt precis skickat in min ansökan för fortsatta studier och tillslut kommit till insikt att det inte är hela världen om allt inte går som planerat. Acceptera dig själv, både framgångar och nederlag, så kommer du snart påbörja ditt livs äventyr. Jag är redo för mitt äventyr, är du?
 
let's have an adventure / got inspiration? tumblr

Cake

Me like

Anna kom förbi ock firade mig! Vi bakade ihop en kladdkaka och såg på reprisen av Let´s Dance. Mysigt! Finfina presenter fick jag också! Har så fina vänner! Tack!
 
 
 
 

Look what I found!

:')))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

Yesterdays Pics

 
Tack min fina vän!!

The Host

Hemma efter en biokväll på stan med Reina. Vi såg the Host, lite händelselös i mitten men annars var den bra!! Fick presenter i förskott också; ett jättefint halsband, min favoritchoklad och ett väldigt unikt och roligt födelsedagskort. Bilder kommer förmodligen imorgon! Sedan så blev nästan en Harlem Shake på bussen påväg hem haha. Nej, nu ska jag sova. Är ju en dag imorgon också - stavad födelsedag.
Go Natt!

Books

Nytt i bokhyllan:
 
Från Adlibris:
Fått i present:
Fick i julas, håller på läser den just nu:

PÅSKLOV

Gjorde Nationella Muntligt i Svenska B idag, vilken upplevelse..
Fick ett -MVG, minuset stör mig lite men jag är ändå nööjd!
Nu är det påsklov som gäller!!!!!
Glad Påsk på Er alla!
 

Flower Power

 
 

26 Mars

Varit och hälsat på hos Anna under förmiddagen för att fira att hon fyller 19 år idag!! Grattisgrattis! Alltid lika kul att se andra öppna paket, dock tycker jag själv inte om att bli iakttagen när jag öppnar paket haha. Fikade och pratade litegrand innan det blev dax att ta bussen till skolan för mig.
 
 
Sitter nu här och väntar på att ha seminarium om en timme eftersom planerna ändrats lite, därefter blir det muntligt prov i rättskunskap...inte så kul. Solen skiner i alla fall för fullt! Härligt!
 
 

Våffeldagen

Helgen i stan var fantastisk på alla sätt och vis! Blev väckt på lördagen av blöta pussar (av en viss Katitizi), åt gratis tårta på birsta, åt middag på tacobar, förfirade min födelsedag, åt lite mer tårta, fick finfina presenter, umgicks och höll slutligen på att somna till en gammal goding på teven! Söndagen bestod av en mysig sovmorgon följt av en fräsch frukost och därefter blev det en tur till norra berget för att promenera och njuta av solen. Härligt!
 
Nu har en ny vecka startat som består av endast tre skoldagar(!) och sedan är det påsklov!! Dock är det mycket som ska hinnas klart på dessa dagar; inlämingar, seminarium och kanske läskigast av allt - Muntliga delen i Svenska B Nationella!
 
Börjar skolan om en timme, men är här tidigare för att försöka få undan lite - gäller bara att hitta fokus. Efter skolan blir det en snabb tur till birsta för lite nödvändiga inköp. Kommer lite bilder från helgen senare nån dag!
 
Hare bra!

Keep going

Panik. Ja, det är dagens ord, eller kanske veckans, eller till och med månadens? Miljontalssaker som ska göras, inte minst i skolan. Önskar jag kunde ta studenten nu och sedan ta ett långt och härligt sommarlov..
 

Bracelet

Fick ett jättefint armband idag av Reina som varit i Turkiet. Tråkigt att mobilkameran ska svika mig, men ni ser ju vilka härliga färger och berlocker det är! Tack så hemskt mycket!!!
 

Plugg!!

Idag fick man storfrämmande av Mikaela som tillbringade denna fina soliga lördag med mig för att plugga. Inte det man först kan tänka sig att göra på en lördag kanske men så blev det! Vi fick ju i alla fall lite gjort vilket är bättre än ingenting. Nu blir det att ta en promenad med hunden för att sedan ha lite kvällsmys framför tvn!

Happiness

Fredag älskade vän, bara en och en halv vecka tills påsklov och min födelsedag!
Är 100-dagars ikväll, vilket jag inte kommer att gå på. Funderade fram och tillbaka men slutade med ett nej, trots att jag hade trevliga människor att gå med. Har andra planer istället, Anna kommer hit för att se film och äta fruktsallad med mig - ett mycket nyttigare och billigare alternativ än att dra på Stadts.
Trevlig helg!

Good & Bad

You´ll focus in when you know what you want

 
Even if the path is a little blurry,
keep walking.
 
Just don't ever give up,
& don't ever stop walking.
 
 
 
 

Magnificent

Måste säga att sportlovet har rullat på i ganska så lagom takt. I måndags blev det en del gjort på projektarbetesfronten och såklart en hel del chill. Tisdagen bjöd på en tur till birsta med Anna, där jag fick med mig jeans och smink hem och i onsdags blev det långpromenad i blåsten och därefter varm choklad. På torsdagen åkte jag till ena morbrorn och hälsade på där det blev en bowlingtur där jag stolt vann. Sov över till fredagen som till en början bjöd på skoteråkning och pimpling i den härliga solen och som avslutades med att sitta barnvakt till mina kusinbarn.
 
Idag lördag har det varit slappt och kommer så förbli. Vem tror ni vinner Mellon ikväll då? Jag har inte ens lyssnat på alla bidrag, men får känslan av att Yohio kan ha en bra chans.
 
 
 

Ice Show

Hemkommen från en form av öppningsfirande av sportlovet tillsammans med Reina - nämligen isshow på EON. En härligt show där alla delaktiga gjorde det till ett festligt framträdande!
 
 
RSS 2.0