Weekend Photos

 

I'm så happy I'm so glad that I got you

Kan väl säga att helgen tog mig med storm, så många intryck. Blev nog både överväldigad och väldigt lycklig på samma gång. Svårt att förklara, massa känslor bara.
 
Har också med hjälp från världens bästa människa i helgen hittat en balklänning som jag verkligen älskar.
 
Lycklig.
 

Come here

Har en stor del av dagen suttit och hållit på med att göra en utrikespolitisk analys av Regeringens deklaration som framfördes av Carl Bildt vid 2013 års utrikespolitiska debatt i Riksdagen, där mina utgångspunkter är att leta reda på mål, medel och maktresurser med olika underrubriker. Spännande va?
 
Sitter nu och längtar till sommaren! Sommaren 2013 alltså, vad jag längtar!
 

Umbrella

Börjar tjugo i ett men lyckades pallra mig till skolan tidigt trots att jag vaknade fem imorse med hemsk huvudvärk. Två inlämningar som ska in och ett prov som ska skrivas idag, så är bara att göra det bästa av situationen. Hey ho let's go!.
 
 

Dresses

Igår var jag på balklänningsjakt med Reina på birsta, hittade tyvärr ingen som vi nöjde oss med. Antingen var de för långa, för korta eller bara för nej det här funkar inte. Fick med mig en studentklänning från BikBok i alla fall och lite annat! 
 
Nu ska jag fortsätta med min psykologi inlämning. Här kommer en liten sneakpeak på studentklänningen!
 

Friday

Heeeeelg! Så himla skönt! Den här fredagen har varit allt annat än perfekt, men jag har överlevt den. Ikväll blir det bara filmmys så man får vila hjärnan lite, väl behövligt. Trevlig helg på er!
 

People and Defense

Fick hem min balklänning igår, motsvarade dock tyvärr inte mina förväntningar i färg och inte satt den särskilt bra heller. Så får skicka tillbaka den och starta jakten efter balklänning på nytt. Tror dock att jag efter detta missöde kommer köpa den så jag kan testa den innan för att vara säker och verkligen veta vad jag köper.
 
Idag hade vi besök av organisationen Folk och Försvar på skolan. Vi fick agera i ett rollspel som hette Minister för en dag och som handlade om säkerhet. Vi blev indelade i olika grupper och varje grupp representerade ett land. Man skulle sedan utifrån det egna landets historik, nyheter, dagens budget osv. lösa olika problem där säkerheten stod i fokus. Det varade i nästan 4 timmar utan pauser, men kändes som typ en timme. Måste vara ett tecken på att det var intressant!

One way or another

Sitter på skolan nu, men börjar inte förrän tjugo i ett. Ringde för att boka klipptid och fick en idag klockan elva, snabba puckar. Funderat fram och tillbaka hur jag skulle vilja klippa mig, vill behålla längden men ändå göra någon förändring. Får se hur det blir, kanske bara blir en uppfräschning som det oftast slutar med. Ska ta tag i elva stycken rättskunskapsuppgifter som vi fick igår tills idag och sedan kanske ge mig in på psykologiuppgiften innan jag drar mig bort till frissan.
 
 

Hard Work

Helgen rullade på alldeles för snabbt i vanlig ordning. Lördagskvällen spenderades hemma hos Anna och hela söndagen var jag i stan för att plugga på Kulturmagasinet med Reina. Fick en hel del gjort, men ändå är denna vecka verkligen hemsk. Har ett prov och två inlämningar i tre stycken tunga ämnen plus några små läxor i tyska. Samtidigt känner man pressen för projektarbetet som ska vara klart om typ två veckor. Positivt tänkande är det som gäller. Snart är det bal och sedan student och sedan lov. På lovet hoppas jag det kommer hända mycket roliga saker, många små och stora resor. Studentresan som var tänkt till Turkiet blir inte av, utan den resan får vi göra någon annan gång. Istället lutar det åt en resa till Italien med Reina. Har en dröm att besöka Venedig, men verkar för dyrt att åka just dit, så det blir kanske nån annan del av härliga Italien istället. Hoppet lever vidare i alla fall.
 
Nej, nu ska jag försöka pluggapluggaplugga och sedan kanske unna mig lite av Ben & Jerry'sen jag köpte i fredags. Ha en fin vecka allihop!!
 

Music

 

Tasty Ice Cream

Det är fredag och helgen kan börja! Beställde hem min blivande balklänning igår och jag bara hoppas den är lika fin som på bilden och att den sitter bra! Den är svart, axelbandslös, lång och har ett rätt så enkelt utseende, men det gör inget för jag ett gnistrande halsband med tillhörande örhängen att piffa upp den med. Längtar!
 
Idag efter skolan blev det en tur med Reina till Ica Andersson innan jag tog plussisbussen hem. De hade ett litet extra erbjudande på Ben & Jerry's, så vi var ju bara tvungna att gå dit och köpa oss varsin!
 
 

You know the feeling

Råkade nyss sparka in foten i något mycket hårt och känner %@¤%#@!!!!!!!!!! Aj alltså.
 
 
 

Inspiration

Schooltime

Idag blev det skola efter ha varit hemma både måndag och tisdag p.g.a. förkylningen/ influensan jag haft sedan förra måndagen. Känner mig mycket bättre, gäller bara att få kroppen och huvudet att hänga med i skoltempot. Mycket som ska göras och alldeles för lite tid, som vanligt! Med lite musik och ett ljus i tunneln av studier om cirka två månader så är det bara att kämpa.
 

stay...

Not the best day of my life

Klev upp halv sex igår, det var hemskt. Promenaden till bussen som gick kvart i sju var dock något uppfriskande med sina -9 grader. När jag kom in till Navet så stalkade jag en kille som suttit på samma buss, eller nja vi skulle visst åt samma håll, alltså till MIUN för högskoleprov, tror inte han märkte nått...
 
För mig kändes inte själva provet som nån börda, utan det var det faktum att min hals och hosta inte kunde försvinna medan jag satt i en knäpptyst sal med ett femtiotal andra och skrev prov på tid som förstörde för mig. Kunde liksom inte riktigt koncentrera mig när det konstant kändes som jag skulle kvävas av hosta. Försökte att inte störa eller visa utåt hur sjuk jag kände mig, men vem vet om det ens var någon som brydde sig.
 
Nog om klagande på min hälsa, som sist när jag gjorde högskoleprovet så kändes det som att man efter varje uppgift visste huruvida man svarat rätt eller bara chansat. Förra gången hade jag inte så stora förväntningar på resultatet, det var första gången och jag såg det som ett test och utmaning. Då fick jag väl ganska medelmåttigt resultat, inget att skryta om men helt okej. Den här gången tror jag faktiskt att det kan ha gått sämre, men eftersom jag nu lever mitt liv som ett äventyr så spelar det inte någon jätte stor roll. Jag var där och försökte trots hälsan, om inte annat så är det en erfarenhet.
 
Det var det, nu ska jag hosta vidare.

What about second breakfast?

Hela påsklovet är i stort sätt slut nu, mitt sista påsklov. Kan inte direkt säga att jag har spenderat tiden väl eftersom jag legat sjuk sen i måndags. Känner mig dock bättre nu och hoppas på att skriva högskoleprovet imorgon. En hel del som måste göras idag, men först frukost!
RSS 2.0