Nice

Grillmiddag, svensk långfilm och popcorn blir min lördagkväll! 
 
Btw imorgon är jag LEDIG! :')

Lilabelle

Möttes av regn och grå himmel imorse när jag vaknade, inte kul! Skulle ta in tidningen innan jag for till jobbet och vad fanns mer i postlådan? Jo, bikinin som jag skickade efter gratis för typ en månad sedan hihi! Passande till regnet, man kanske skulle ta på sig den och ställa sig ute? Eller inte.
Jobbet rullade på om än lite långtråkigt. Pratade med en kvinna som varit på husvagnsemester ändå upp i nordligast delarna av Svergie och fick träffa ett tyskt par i sextioårsåldern som cyklat hit från Tyskland, snacka om hurtiga alltså. Bråkat lite med en och annan elektriskt pappersmaskin som finns på toaletterna i servicebyggnaden och några lås. Min vänstra handled är inte på topp, så fort jag ska trycka eller liknade med den så vill den inte vara med.
 
Det är lördag och jag känner mig inte ett dugg  motiverad till att göra något speciellt. Så vad gör jag, jo sitter och tuggar på en bit choklad mmmmhm hihi :)
 
Det här parfymen använder jag nästan jämt just nu. Köpte den som en present egentligen, men av olika andledningar så blev den kvar i min ägo. Inte mig emot hehe..

Trött som en...

Like a boss

Och plötsligt så var det fredag, vart tog veckan vägen? Jobbat på som vanligt och fått anställningsbeviset idag, gött att veta exakt vad man tjänar! Ätit lite lunch, chillat och beställt böcker från CDON.com fram tills nu, snart blir det att städa litegrand, byta sängkläder och kanske hjälpa till med maten. En dusch på det och sedan får vi se vart kvällen tar vägen, om det blir att sätta sig i bilen igen eller bara tevetittande...
 

Elleeeeeeeer..

Oh Boy

Sitter här och lyssnar på musik i största allmänhet. Har klickat hem ett IKEA - Familykort, så nu blire billigare mat osvosv och erbjudanden att ta del av! Typiskt mig, billigt ska det va- annars får det va.
 
 
Lite fika nu kanske?
 

Back

Halllååååå! Var ledig igår bra skönt det och vädret var på min sida också med mycket sol! Har inte gjort så mycket de senaste dagarna förutom jobbat, övningskört, träffat och gossat med jätte mysiga katter, ätit fruktsallad, solat...jao.
 

Övning ger färdighet

Övningskört för tredje gången i mitt liv så här på kvällskvisten. Gick betydligt bättre än föregående gånger och jag känner mig modigare på något sätt om än väldigt ödmjuk. Ska försöka plocka fram min målmedvetenhet som jag använder mig av hela tiden annars och göra något bra av det här. Jag ska fixa mig ett körkort!
 
...Kom nyss på att cirkusföreställning jag fått en gratisbiljett till var idag, klockan 19.00..ops..

Summer Paradise

Jordgubbar

Fick en bit jordgubbstårta levererad till mig igår kväll, mycket gott kan jag lova! Årets första jordgubbar för min del och många fler hoppas jag på.

Ringt till Stenstans och lyckats få dem att skicka teoripaket till ica så jag slipper åka in till stan för att hämta det, finemang!

I övrigt har dagen bjudit på mycket skratt på jobbet i vanlig ordning och tiden har väl i största del gått åt till att hålla på med sängkläder. Kom hem och rörde ihop en liten lunch som blev väldigt lyckad om jag får säga det själv.
 

Maaow

Vaknade mer utvilad idag än igår då jag lyckades hälla cornflakes i smörpaketet istället för i djuptallriken, haha då är man trötter.

Har haft en sån underbar slappdag idag! Hoppas ni också har kunnat ladda batterierna.
 
Ciao Bello
 
 

Lördagsmys

Nu väntas mys och imorgon kan jag sova ut, för är ledig hela dan. Härligt!

Midsommar

Hej! Tydligen så försvann mitt inlägg jag gjorde igår, så nu lär det bli ett extra långt!
 
Ja, igår så klippte jag björkris in i det oändliga, jag och min jobbarkompis lyckades fixa hela midsommarstången i stort sätt själva. Duktiga vi! Sedan så blev det ju så klart en del vattning och städning också, blev ett pass på 08-16. Fick en gratis coca cola och vi hade våra skrattanfall vilket jag älskar med mitt jobb- har ju så fina arbetskamrater som gör jobbet så mycket roligare. Sedan så lyckades jag ju "falla" från ett träd också, hoppade för att nå en stor syrengren men lyckades inte riktigt.. fick tag med ena handen och hängde i luften, men han inte få dit den andra handen så jag föll, slog axeln och fick ett skrattanfall.
 
Idag har det varit full fart hela dagen fram tills nu typ. Började åtta imorse, gick igenom servicebyggnaden, vattnade lite och sedan ställde vi i ordning för firandet på parken. Sprungit fram och tillbaka för att hämta, godsaker, läskbackar osv. eftersom vi hade firandet på baksidan och alla kylvaror fanns i receptionen. Har kanske lyckat få lite armmuskler i alla fall. Firandet höll på mellan tolv och tre, när jag inte sprang fram och tillbaka var det jag som hade ansvar för att grilla hamburgarna. Vi sålde slut och blev tvugna att åka och köpa in mer på ica - det var kollossalt mycket folk, vilket gjorde det stressigare men även så mycket roligare. Lyckades bränna ena fingret, på stekfettet vilket jag kan lova inte var skönt, kändes som att hela fingret kokade.
 
Träffade en liten dvärgpudel vid namn Viktor när jag stod vid försäljningen, han var jätte söt och de äldre paret som ägde honom var verkligen fina människor. Den bästa händelsen på hela dan och då jag kände mig som allra mest uppskattad var när det var dax för gratis glass till alla barnen och jag skulle bära fram kartongen. Alla rusade emot mig med sina tindrade ögon, så gulliga!
 
Vid tre då allt började nå sitt slut packade vi ihop allt och kånkade med oss allt tillbaka. Några snälla människor hjälpte oss att bära bland annat gasoltuben som vägde alldeles för mycket tillbaka. Sådant är verkligen uppskattat ska ni veta, när tar tar egna intiativ och hjälper till! Med ett bra samarbete gick det på cirka en timme, så jag fick sluta vid fyra.
 
När jag kom hem kollade jag mobilen och upptäckte att det hade ramlat in hel del sms under dagen. Det tråkigaste var väl att Anna ställde in våran lilla grillmiddag som jag fixat och som vi skulle fira Midsommar med. Hade tackat nej till andra erbjudanden, men så ramlade det in en till inbjudan till en spontan grillfest, dock avböjde jag eftersom jag är kattvakt, trött efter dagen och så jobbar jag förmiddag imorgon.
 
Så min midsommar tillbringar jag med en katt och massa onyttigheter! Känns som det är så mycket mer jag vill berätta om dagen, men det får vara och så lägger jag upp några bilder istället!
Trevlig Midsommar!

Dear John

Dagen har rullat på i vanlig ordning. Fick börja med att åka och fixa rikligt med björkar till midsommar för att göra en midsommarstång till firandet. Så fick ju ta fram mina gamla sågkunskaper haha, hade ju fint väder så det gick bra. Sedan gick man igenom servicebyggnaden för att se att det var rent och fräscht till våra gäster. Kollade några stugor, vattnade blommor, rensade ogräs och sopade. Efter jobbet rullade jag vidare mot Stenstans Trafikskola i Sörberge och naturligtvis var det ingen där som de förgående två gångerna. Vandrade då in på Ica Andersson och köpte en liten men god present till min ena morbror som fyller år idag. Grattis Kalle!
Åkte hem och har inte gjort så mycket förutom att tvätta moppen, (tvätta, köra avfettning och gnugga med lite sämskskinn), lagat lite mat och läst. Har dessutom försökt att ringa till trafikskolan, men kommer bara till televonsvararen buhu.
 
Börjat på en "ny" bok, denna vecka har haft den liggande ett tag, men bara inte orkat börja läsa. Förra veckan läste jag "Hundar, hus och hjärtans längtan" och vips nu har jag läst halva "Dear John" - nu går det undan.

Har förresten fått lite fina saker på sistone. Av Christina fick jag en grå kofta och en svart sportbehå, allid bra att ha + att jag länge har velat ha just en grå kofta. Av Kalle fick jag en biobiljett och av chefen fick jag en cirkusbiljett (Cirkus Maximum) till nu på måndag.

Ja, har inte så mycket mer att dela med mig av nu, men ni får ha en trevlig kväll i solen!

Time

Sova bör man, annars dör man.

Fast är det egentligen någon som någon gång har dött av sömnbrist? Får googla det.

Järnspikar

Och där försvann mitt goda humör...

Torn apart by fate. Bound together by hope

Bra tungt att kliva upp tjugo över fem igår morse, speciellt när jag sedan fick veta att jag inte hade behövt vara där förrän åtta. Idag började jag i alla fall åtta - sovmorgon<3  Jag har idag till största del brottas med ogräs, tur man är i gott sällskap!

Skulle behövt varit förbi körskolan och köpa teoripaketet nu snart så jag kommer igång nån gång. Trodde det skulle bli så lätt att börja plugga den nu när skolan var över och läxorna likaså, men är nog tröttare mentalt efter denna termin än vad jag har trott. Det plus att jag har börjat jobba har gjort att jag tappat lusten och orken att plugga, men snart så!



Home

Packar upp efter helgens bravader, kommer bilder sedan!

Hoppas ni haft en härlig helg!

Random pics

Vandrade bort till jobbet förut och hämtade mina nycklar och pratade strunt! Börjar på måndag klockan 06.30! Tagggggga.

Svenskt





Skavsår och annat intressant

Ojojoj, här är man bara borta en dag och hela blogg.se design har förändrats! Ser rätt coolt ut, men måste bara fatta funktionerna hah.

Igår var jag på stan som sagt och det hände väl en del saker. Kom fram en kille när jag var på banken (han måste ha varit gay) och frågade vad jag hade för ärende, slutade med att han inte kunde hjälpa mig och han undrade vad jag hade för könummer. Jag visade min lapp - 137- och i då läget hade kön hunnit till 123 och han sa; vi får hoppas det går snabbt. Läskig kille, med läskig frisyr och läskig röst.
Efter det hade jag cirka två timmar på mig till bussen jag hade tänkt ta skulle avgå från navet, så jag började strosa runt i affärer. Jag hittade verkligen massor av både fina och billiga grejer, men köpte jag något? Nej. Snål i dessa tider haha, unnade mig en baguette till lunch/middag vid två och lite vatten. Satt sedan en stor del bara ute i solen och iakttog människor, låter som värsta stalkern fast så är det inte. Tycker bara det är intressant helt enkelt att se andras liv levas. Det låter säkert helt knäppt så jag ska sluta att parata om det nu.
Tog tillslut bussen vid tre till Sörberge och vandrade sedan vidare till jobbet för information och schemaläggning, mötet skulle börja fyra så jag lyckades faktiskt tajma rätt så bra med bussen. Träffade såväl nya som gamla jobbkamrater och bossen såklart. Babblade på och gick en rundvandring för att först och främst visa de nya runt, men även för att få renoveringar och nyinstallationer som gjorts under vintern. Schemaläggningen för städet gick supersnabbt jämfört med i fjol då ingen av oss egentligen vågade ta något större initiativ. Dock så blev det lite strul med hur alla tre olika scheman skulle passa ihop för att lappa ihop vissa luckor där vi är lediga. Efter fyra timmar på Bergeforsens Camping så vandrade jag hem med blödande hälar. Hatar skavsår, inte nådigt. Sedan höll jag på ihjälskrämd av en viss kamrat som nyligen tagit körkort och la sig på tutan när jag vandrade över bron, vaknade till liv i alla fall! Väl hemma vid halv nio fixade jag mig lite havregrynsgröt för att fylla ut den tunna middagen och tittade på en film - Safe Harbour! Det var min gårdag i mer detalj.

Idag har jag inte hunnit med mycket, ätit lite frukost ute i solen bara. Ska väl ut och vandra lite senare!

Wednesday

Sitter här och överväger vilken buss ska jag ta, den som går halv elva eller den som går tio över elva. Jobbigt att börja skynda iväg till bussen nu ju, skönare att stitta här och skriva.

Igår lagade jag en god middag om jag får säga det själv, dock smakar det aldrig lika gott som när någon har lagat den till den. I alla fall så gjorde jag kyckling i ugnen och kryddade och öste den rejält för att få en god fond till såsen. Sedan så hackade jag lök och morötter som jag sedan stekte lite lätt, för att sedan blanda ihop med lättcreme fraishe, fonden och lite soja till en sås. Till detta kokade jag nudlar, stekte  på wookgrönsaker och hackade lite vanlig isbergssallad. Gott!

Kvällen spenderades med en rätt så lång promenad med Anna och hennes Cora för att sedan ta en dusch när jag kom hem, checka lite busstider och kolla ett par avsnitt av The Big Bang Theory. De är för roliga de där grabbarna!


Vaknade faktiskt jättepigg strax innan sju imorse och önskar jag hade klivit upp då istället för att ligga och dra sig till nio. Fixat frukost osvosv och nu sitter jag här, redo att borsta gaddarna för att sedan ta 11.10 bussen mot stan! Ciao

Tudeluu

Åt lite havregrynsgröt med lingonsylt, ett glas oboy och en limpmacka till frukost, älskar frukost! Tråkigt väder ute så här sitter jag och lyssnar på Nickelbacks alla hits och väntar på vad dagen har att erbjuda.

The grass is greener on the other side

Vet inte hur era grannar är, men många i mitt område tvångsklipper sina gräsmattor. Ni vet när en börjar klipper sin gräsmatta och sen så måste alla andra göra likadant. Det verkar ske på automatik dessutom, det hela handlar väl i grund i botten om att vi hela tiden vill tävla eller kanske hellre vårda om hur andra människor uppfattar oss. Vi ska ha bästa arbetet, ha finaste uteplatsen, coola bilar och grönaste gräsmattan, trots att i slutändan så ser vi det ändå som att gräset är grönare på andra sidan staketet.



Vill rikta ett farväl till OKQ8 macken i Sörberge som nu försvinner för alltid, du har varit mig trogen i ur & skur. Ska man nu måsta börja tanka på Shell...

snart??!

Nu får värmen komma och värma upp vattnet så att man kan bada lite själv och inte bara hundarna!

Säg omelett!

Blev en omelett med hackad morot i till lunch - mumma! Lär leva på olika sorters omeletter när jag flyttar hemmifrån, lätt att göra och supergott!

SOMMARLOV!

Hej allesammans! Vet ni en sak? Nu är det sommarlooov! Och jag är inte en tvåa längre, utan en ny trea. Helt sjukt!
Fick se på lite folk som sjöng på skolan, höra rektorn hålla ett litet tal och sedan blev det fika med klassen och mentorerna + betygsutdelning! Riktigt nöjd med mina betyg trots att jag fick mitt första G, har totalt nu: 1G, 10VG:n & 8MVG:n!



Funderar på om jag ska laga till en liten lunch till mig själv nu, ta fram mina kocktalanger nu när skolan är över ett par månader framåt. Ska i alla fall njuta riktigt av att inte ha några jobbiga måsten den närmsta veckan!

Flytta på dig!

tidslös

Idag har jag varit ute i solen hela dagen! Måste verkligen säga att det ska bli skönt med lov. Idag gick jag runt hela dagen utan att tänka på vad klockan var, kan inte komma ihåg jag hade en sådan dag sist!
Idag lät vi även hundarna bada för första gången i år!

Flowerpower





Varma Mackor Chips

Man hade spått molnighet och regn, men det blev sol! (Y) Sov enda till halv ett imorse, blev rätt så sent igår, och frukost ute i solen. Haft en så himlans slapp dag så det är inte sant, förutom en cykeltur till ica och lite städning så har jag bara njutit av solen. Var tänkt att vi skulle ha klassfest ikväll, men tror inte blev någonting av med den idén - jag stannade hemma i alla fall och grillade.
Tänkte ha mig en riktig forever alone kväll med massa gotta! Köpte Estrellas "varma mackor chips", synd bara att jag lessnar och tycker det blir för mycket efter bara en handfull med chips. Väldigt udda chipssmak i vilket fall, liknar baconchips lite i smaken, men man få ändå känsla av vara mackor, random.



Kommer strax lite bilder från idag!

Guldkotten

Soooooooommar! Kollat på Guldkotten hela dagen ute i det fina vädet och avslutat med att stå i en alldeles för lång kö för att äta skolans hamburgare.

Väl hemma har jag typ bara läst och legat och stekt i solen, skönt!

The Social Network

Inte hänt mycket på skolan idag, sett The Social Network och fått fika av geografiläraren. Rekomenderar filmen om ni inte redan har sett den!



Sedan så har jag pratat med min boss och planerat in ett möte nästa vecka för planering av sommaren. Har sommarlov i sex dagar innan jobbet drar igång - Cash is King!



Sjätte Juni

Grymt härlig dag med fint väder som en bonus! Blev stan större delen av dagen med Anna för att "fira" våran nationaldag. Njöt av musik, sol, glass och lite shopping - två nya halsband fick följa med mig hem!
När vi väl tagit bussen hem hämtade jag ett newbody paket hemma hos Anna som jag beställt och sedan vandrade jag hem. Grillade med familjen större delen av kvällen och njöt i största allmänhet.

Snart blir det det ett par avsnitt av Alcatraz. Ciao!

What a day

Tog moppen till skolan imorse i det taskiga vädret, när jag hade kommit fram och lagt i hjälmen under sitsen för att låsa, så låste jag in moppenycklarna också-.- Kunde därmed inte ta moppen hem när jag slutade, så fick ta bussen hem, hämta reservnycklarna, ta bussen tillbaka och åka med moppen hem. Roligare kan man ha.
För övrigt så hände det inte speciellt mycket på skolan och imorgon är vi ju lediga för att det är våran nationaldag. Vädret har i alla fall blivit bättre, hoppas det håller i sig tills imorgon då jag ska in till stan!

Kommer inte ihåg när, var, hur eller med vem jag pratade om gamla klassiska barnfilmer, men är inte Dunderklumpen för söt? Han var i alla fall en av mina favoriter när jag var liten.



Btw Black Swan var enligt mig magnifik! Lite psyko men väldigt välgjord!

Black Swan

Ska kika på Black Swan, vissa säger att den är förskräcklig medan andra säger att den är magnifik.
Upp till bevis!







Fire

Sitter i vårt älskade samhällsrum och fördriver tiden som vanligt. Svenskan imorse gick på ett par minuter och lunchen var fingemang! När vi vandrat bort till sporthallen i regnet för att ha idrott så möttes vi av brandkår och polisbilar, visade sig att det varit nån som tänt på en av de där stora, orange madrasserna. Idiot. Detta hade lett till att väldigt giftig gas bildats, så blev ingen idrott för oss. Nu väntar vi på en föreläsning om godhet som börjar tio i två och jag hoppas verkligen att den är bra, för annars har den här dagen varit toltalt värdelös.

Space Jam

Kommer ni ihåg den här figuren?

Fått mig en gammal sov/slit&slängtröja med honom på haha.

Hello there

Denna söndag känns inte lika vemodig som andra söndagar, för veckan som kommer lär bli lätt som en plätt. Betygen är satta, alla skolarbeten är klara för denna termin och sommarlovet börjar om en vecka - gudomligt skönt!

Har inte hänt alltför mycket idag, blev det en lååång sovmorgon och födelsedagsfika med allt som hör till! Tårta är alltid gott också gillar jag att ge bort saker, känns bra i hjärtat även om inte plånboken håller med.




städdag!

Idag vaknade jag av att regnet smattrade mot rutan, det var precis vad jag behövde höra eftersom jag då visste att jag kunde koncentrera mig på städning hela dagen! Den tanken började ju ganska bra, men slutade med att jag tappade intresset för städning och mest tittade på när pappa hittade på saker under dagen. Det blev i alla fall 2 korta turer med Cora idag, bland annat en till ica där pappa köpte den nya magnum glassen i serien "senses", blev choklad varianten för oss båda och måste säga att glassen helt klart blev godkänd, tyvärr så antar jag att den kan njutas mer av människor som gillar att dricka kaffe till sin glass. Sedan vud middagstid bestämde jag mig slutligen för att baka lite matbröd (första gången jag gjort det hemma) och tror faktiskt att jag kan ha lyckats med det, även om jag fick improvisera eftersom de olika mjölsorterna som jag skulle ha tog slut!

Exactly

We are the heroes

Idag vankas det grillning!



Yesterday

Gårdagen (fredagen) var mycket lyckad! På morgonens tyska lektion bjöd läraren på glasstårta och nektariner, alltid lika trevligt! Sedan hade vi matteprov, vilket jag hoppas jag fick ett vg på. Lunch, hål och sedan såg vi Harry Potter (sista delen) på engelskan. Efter skolan tog jag bussen tillsammans med Reina in till Timrå och klippte mig på stället alldeles bredvid Ica Supermarkt - Frisör House. Har hör båda dåligt och gott om den frisörsalongen och min uppfattning är väl att de klipper nog killar bättre, men att jag ändå är nöjd med min toppning. Varje hårstrå kanske inte blev helt rakt, med det gick snabbt och klippningen endast kostade mig 160kronor! Kan ju erkänna att jag blev lite rädd när kvinnan tog fram rakapparaten haha..
Efter klippningen så bar det av till Kebab House för lite middag, där vi åt och satt och pratade i nån timme. Kollade på snygga bilar som for förbi och konstaterade att många männsikor kastar verkligen bort både pengar och mat. En kvinna köpte en pizza till sig själv och åt endast upp en slizebit som mest, medan två killar i fjortonårsåldern bakom oss lämnade sina två pizzor endast halft uppätna. Fattar verkligen inte.
Efter maten begav vi oss till bussen där den stora besvilkelsen blev att det inte var "Ashton Kutcher" som körde bussen och att vi inte såg skymten av "Ryan Gosling" heller;)


RSS 2.0