ojojoj...

Idag så lärde jag mig att alla inom fotbollen inte har så mycket innanför pannbenet.. Jag och tre till står en bra bit från målet när vi har vattenpaus. En av killarna som står på mitten av planen drar iväg ett skott som åker rakt mot oss, träffar en av oss i ansiktet. personen som träffas får lämna planen med en halv framtand. 
Varför inte:
sjuta på det andra målet, vilket det är lika långt avstånd till..
inse att det står männiksor ivägen som man kan träffa..
att man inte behöver ta i allt man har för att träffa mål...


Grattis Mikaela! Hoppas du får en toppendag idag, men massor av presenter och annat skoj! :)

We're going to rule this world some day

Ett fel närmare rätt

Bara bra här! Igår var jag hos Anna och firade henne och blev bjuden på gofika som hon bakat, mums! Vi hade det allmänt soft med en liten promenad och musik.
Idag slutade jag tidigare från skolan och tog plussis hem och så har jag ringt och bokat bowling till på lördag! Nu skulle jag verkligen behöva göra tyska...typ 35 glosor att lära in + några frågor till en text. Fast tror jag tar en dusch först och en hårinpackning kanske. Toddeledo

Deep sleeper

Försov mig idag så jag missa bussen = svenskan och mitt i stessen för att hinna med nästa buss kom jag på att min nästa"lektion" inte börjar förrän klockan ett - specialdag. Så sitter hemma och väntar på bättre tider kan man säga, men så fyller ju Anna år idag, vilket gör dagen så mycket bättre. GRATTIS ANNA PÅ 18-ÅRSDAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))

Jajjemän

Hade en mycket trevlig kväll igår minsann med bio och så. Såg på The Hunger Games och jag tyckte den var riktigt bra, viss delar var man väl lite besviken på men i set stora hela kan jag verkligen rekomendera den. Så fick jag ju köpa min älskade marabou BLACK, mumsigit för dig som gillar lakrits och älskar choklad!
Idag har jag mest sovit, tagit mig en långpromenad ute i solen + blåsten och så upptäckte jag att jag köpt en bok som jag redan har läst. Big Fail!

Hoppas alla har kommit ihåg att ställa om klockorna till sommartid, det är så härligt eftersom vi kommer ett steg närmare sommar. Själv ställde jag om den vid två på natten som var och kände hur jag förlorade en timmes sömn.
Har suttit och gjort klar en presentation om afrikauppsatsen som jag troligen måste göra imorgon, orkade nämlgen inte kolla i fredags vilken halva av klassen som ska göra den här måndagen och vilka som ska göra den ännu nästa.
Sedan så har jag ju även suttit och klurat på hur jag ska fira min 18-årsdag, men tror jag får snacka med Reina imorgon eftersom hon är väldigt bra på att planera sånt och har längtat tills jag fyller arton så vi kan gå på krogen. Kan inte sitta här och drömma längre, utan får ta och hoppa in i duschen. CiaoBellooo!

Silence Calls

Haft en rätt så bra fredag ändå. Tyska, matte (utan våran lärare), lunch, lyssnat på en presentation om några som gjort en studieresa till Uganda, engelska, buss hem. Vandrade från busshållplatsen, gjorde mig ett litet mellanmål, kokade ägg och pasta för att förbereda inför middag. Läste lite i min nya tidning som låg i postlådan och väntade, skrivit lite på facebook, duschat, skrivit på lite paket och kollat bio. Typ min dag, inte speciellt intressant men ändå. Gillar att berätta ointressanta saker ni vet.
Ska äta kycklingsallad ikväll och se på nån film, är faktiskt så att gillar att bara fredagsmysa. Så det så, men idag är det bara en vecka kvar tills det smäller och imorgon blir det förfirade! Tjoheej!

Remember

Why start a fire?

Haft en väldigt intressant dag med mycket information. På skolan hade vi lite religion, där vi fick leta fakta på frågor gruppvis och sedan redovisa inför klassen. Sedan så blev det Skogsindustrier- temadag. Det hölls några typer av föreläsningar, frågeställningar, workshops och en avslutande tävling där jag fick vara "chef" för Forskningsteam Syd. Alltid lika kul att prata i mikrofon inför människor, tur man inte behövde säga allt för mycket höhh. Om nu någon mot förmodan vill se bilderna från våran dag, så har gänget som var och hälsade på oss lagt ut dem här på deras hemsida:  http://www.skogsindustrierna.org/web/Dagbok.aspx
Efter skolan blev det ett besök på banken och sedan hem för att äta middag bestående av grillkorv och pommes frites. Nu hade jag tänk försöka lära in alla de engelska- och tyskaglosorna jag har tills imorgon.

Hotter than fire

Opponeringen gick riktigt bra dag, nu är bara att vänta på att få vara respondent och göra den muntliga redovisningen av uppsatsen så är det så gott som över sedan. Skulle väl kanske behöva göra tyskaglosorna + engelskaglosorna idag, men skjuter lite på det. Brukar ha rätt så lätt att lära in glosor snabbt, vilket inte alltid så bra kan jag säga.
Efter igår, då jag verkligen trodde att jag hade åkt dit på influensan, så är jag riktigt glad att jag bara har lite lätt huvudvärk. Imorgon så har jag sovmorgon, men tänkte åka in tidigare bara för att äta i lugn och ro av potatisgratäng och något till som jag inte kommer ihåg. Sedan har vi inga riktiga lektioner på hela dan, men det kan jag berätta mer om imorgon. Hejdå alla glada.

Not my day

ELLER???

Vart tog tiden vägen?

Sammhällsrummet

Tänkte bara säga att jag sitter här i Samhällsrummet och diggar musik tillsammans med Reina! Helt tomt är det också, kan ju bero på attt alla elever slutade två på grund av att lärarna har konfferans hela eftermiddagen... och här sitter vi, har ju fixat klar ännu en inlämning i alla fall. Ska strax vandra iväg till plussisbussen för att ta mig hem. Ciao!

Life´s hard, get used to it

Nyss kommitt ur duschen och tänkte väl nu fixa naglarna. Helgen har varit helt okej måste jag säga, har lagat en hel del mat och var på birsta igår, köpte födelsedagspresenter till två goa personer och en bok till mig. Städat- hjälpt till allmänt här hemma och slagit in presenter är vad jag har gjort idag. Har inte tid att sitta här längre nu, så hejdå!

somebody that i used to know

Welcome to my life

I will be

Inte hänt så mycket på skolan idag, SYO:N kom på mattelektionen (vi "slapp" matten) och snackade om våra individuella val på 300p som vi ska göra inför trean. Tror jag kommer välja Rättskunskap A, Tyska steg 5, Affärsjuridik och sedan står det mellan Matte C eller EngelskaC.
Sedan så fick vi jobba på valfri plats på historian som vi bytt plats med geografin till sista timmen, så jag kunde ta plusbussen hem. Vi håller på och ska förbereda en opposition av våran Afrikauppsats, så jag ska läsa igenom en klasskompis uppsats och sedan ge den feedback/ förebyggande kritik inför lärarna och en liten publik + uppsatsens skribent naturligtvis.
Sedan så har jag stått och gräddat pannkakor till middag här hemma och nu tänkte jag ta en dusch innan jag ska läsa igenom min väns uppsats och titta igenom tyska glosorna jag har tills imorgon. Senare ikväll blir det Lyxfällan & Revenge.

kemi lektion

Nu när kemipartenrn har gått iväg för att prata med läraren tycker jag att jag kan ta mig tid att dela med mig av detta ord som vi upptäckte under denna lektion...
nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsmaterielunderhållsuppföljningssystemdiskussionsinläggsförberedelsearbeten
:D

Just chilling

säsongs premiär!

Idag var det säsongspremiär för oss i Ifk Timrå på 11-manna planen! Vi mötte Alnö If som troligen ville visa oss att det var dem som skulle gå upp en serie förra året och inte vi. Men efter mycket godkända kämparinsatser från laget lyckas vi vinna med 1-0! Bra jobbat säger jag bara! Nu fortsätter vi så här resten av cuppen!

Oh yes

Sanna mina ord, jag tror jag är helt klar med min uppsats och det känns hur bra som helst!!!!!!!!!!!!! Visst, den är inte på tio fakta sidor utan sju, har inte 40 fotnoter utan 14, är inte utskriven än och än mindre bedömd, men jag känner mig lugn ändå! För det är faktiskt den första vetenskapliga uppsatsen jag skrivit i mitt liv, så jag får hoppas på nybörjartur helt enkelt. Tjohoooo!

Trettonde

Vilken daaaaaaag. Haft redovisning ensam inför hela klassen och ganska så oförberett, men tror det gick helt okej ändå. Afrikauppsatsen ska in imorgon och jag kom just på att jag kanske glömt en del eller två i den bläh, trött som bara den är man också. Sitter och funderar lite på hur man ska fira när man är klar med den, förslag?
Nej, nu vet ni var ni har mig i alla fall, tur det finns något som kallas musik. Byyyye.

Euphoria

Loreen vann igår som jag trodde, men tyckte faktiskt lite synd om Danny som aldrig når riktigt fram till förstaplaceringen hua. Blev film långt in på natten i vilket fall, såg bland annat på National Security.
Idag är jag trött på alla sätt och vis, trots jag drömde gott hela natten. Har iallafall varit ute och tagit en promenad runt om i Bergeforsen, skönt men lite blött om fötterna. Sänder jag en tacksam tanke till alla snälla bilförare som tänker på oss trafikanter och faktiskt saktar ner farten för att inte skvätta ner en i detta underbara väder. TACK!
Dagen är ung och jag tänker förbruka den på bästa sätt, ciaooo.

Amazing

Lördag, älskade lördag! Gjort massor av bra saker idag, om inte annat nyttiga. Har städat och hållt på, tagit en prommis ner till ica och bla. köpt ett nytt refilkort till mobilen så nu kan jag använda den igen! Ätit lunch, åkt bil och hämtat mitt första inköp till min så småningom egna hem. Hjälpt till och fixat med lite vickning till middag och tittat på lite skräpteve. Skulle ha myst på med melodifestivalen hemma hos Louise ikväll, men blev inte så, så får istället kolla på finalen hemma i en vattensäng med lite marabou, inte helt fel det heller.
God kväll på er!

Vårsolen

Idag blev det en promenad nere på Smacken med familjen. Var lite mulet ute till en början, men sedan när solen kom fram och värmde med sina strålar (för första gången i år) så blev det riktigt härligt!

Birsta all day long

Nog blev det birsta idag alltid, var ett kärt återseende efter att inte varit där på nästan två månader. Jag och Anna spatserade runt och letade fina saker hela dan. Jag hittade en fin skjorta på Cubus också ett kavajliknade plagg på Vila i sista stund, sedan så blev det en del hygiengrejor också tex. Flux och schampo. Åt en pizzaslize på ikea, tycker de är så goda, fast de kanske inte är så nyttiga.. också köpte även jag nybakta kanelbullar där som jag bjöd Anna och senare familjen på, de var jätte goda! Mmm. Var väl inte så mycket mer tror jag förutom ett fint armband på Six också. Jag har i alla fall haft väldans trevligt! Ha nu en trevlig kväll allesammans!

Just a feeling

IMORGON BLIR EN BRA DAG. DET KÄNNER JAG PÅ MIG!

Lalalala

Hej! Sitter och kollar runt lite på footway.se, mycket intressant vill jag lova! Önskar det vore sommar snart...så man kan bli brun, simma, äta glass, gömma undan alla vinterkläder och återse några arbetskamrater, vilket även innebär jobb hela sommarn lång.
Torsdag redan också, tycker loven går alldeles för fort, man vill ju hinna med så mycket olika saker. Idag har det mest blivit Afrikauppsats, ingen vacker lovdag.. tycker jag skriver och skriver men kommer ingenstans.
Nu ska jag kika vidare. Tjao.
Kan denna vinna melodifestivalen tro?

Bjuder på några bilder

FML

Så ni vet

Nu är det så att jag har fått synpunkter på att jag inte sa vem som fick fisk vid pimplingen idag och vill förtydliga att det var min morbror Bosse som fick två finfina abborrar!

07.03.2012

Jag fattar inte varför Jack aldrig överlever i Titanic, jag sett den hur många gånger som helst men aldrig kan han överleva, blir så less -.-... Inatt så var det väldigt jobbigt att sova kan jag lova. Har ett värmeelement med fläkt i dubbelrummet som jag och brorsan sover i. Så hade morbrorn satt elementet på lägsta värmen för att vi inte skulle dö av värme, men bror min smart som han är tyckte att det var jättevarmt inatt så gick han och trodde att han sänkte värmen till lägsta, fast i själva verket höjde den till högsta. Så vi sov med trettio graders värme, typ som i Thailand fast där har man ju oftast luftkonditionering i alla fall. Så det var ju en historia för sig.
Idag har jag  varit och myst på i Sundsjön, pimplat, grillat och myst på, Bosse fixade med kolbullar också, gott! Synd bara att det blåste så, men på slutet var det riktigt kanonväder >det finns ju inga dåliga väder, bara dåliga kläder< haha, blev inte mycket till fisk för min del, skyller det på att jag tycker synd om dem, för lite kul kan det vara om tålamodet är på topp vill säga. Nu är vi hemma i Krånge igen och ska väl fixa med mat om en stund, vi bara äter och äter haha, tror i alla fall det blir höjdarmat till middag! Sedan senare ikväll blir det att åka hem till Bergeforsen, synd bara att min kamera tog helt slut på batteri och jag tog med mig helt fel kabel för att ladda den, kan kanske stjäla lite bilder från någons mobil.

Titanic

Har pluggat lite och sen så kom kusinen med flickvän hit och åt och fikade, trevligt det! Nu ska jag se på Titanic, älskar den filmen!!! Önskar jag hade den hemma på dvd, kan se den hur många gånger som helst, men det måste vara med Leonardo annars får det vara. Hörs hej, nu ska jag gråta en skvätt!

You´re my angel

Morning!! Här har en ont i halsen och en har bränt sönder foten, själv tog mig en dusch och lite frukost. Bra start på dagen! Idag blir det nog en promenad i det fina vädret också hade jag tänkt att lägga ner lite arbete på min älskade Afrika- uppsats som måste bli klar. Har inte så mycket mer att dela med mig av just nu, hejdåe!

Kvällers

Blev en blåbärskaka bakad förut, kul det! Sedan så har jag myst på lite med Henning och gett han lite vitkål, alltså det är en kanin haha. Sedan så har jag även lagat tacos och lyckats sälja fem burkar kakor till, så nu är tio av elva burkar sålda. Sån tur att man har snälla släktingar, för nu har morbror Bosse köpt tre burkar, morbror Kalle två, extra mamma + extramormor fyra burkar och en granne en burk! Bara en burk Lillebrors kola kvar mohaha! Tittat på 30grader i febuari på också, sånt härligt progam, synd bara att Kjell Bergqvist dog i serien. Nu ska jag gå och lägga mig snart tror jag, så god natt!

Sportlov

Tjenare!! Lever livet tillsammans med mina fina nära och kära jag. Igår så var jag på bio och såg The Journey 2 i 3D. Fösta gången jag såg en film i 3D, men tyker det inte var så himla speciellt dock så blev ju vissa effekter rätt coola. Tycker filmen i överlag var ganska bra, den hade ju såklart en rätt så förutseende handling där Luis Guzman stod för humorn. Efter bion blev det middag på Haga Kvarterskrog, mumsigt! Senare igår kväll åkte vi upp till mitt älskade Krånge, där jag ska vara fram till onsdag tillsammans med min morbror bland annat. Idag har vi gått igenom massor av gamla foton från flera generationer, blev en riktig historielektion om min släkt. Sedan så fanns det ju några bilder mig också vissa fina, andra mindre fina haha. Ska lägga ut lite fina bilder sen på hur det ser ut här och lite så. Är ju typ som min släktgård också gillar vara här nära naturen, dock har det ju vissa nackdelar. Jag har nästan helt slut på pengar på mobilen och så har vi ingen bil, för den är på verkstan.
Har i alla fall lyckats sälja fem av elva burkar av mina kakor/ kolor, sedan så ska jag väl tvinga morbror Kalle att köpa nån burk också. Ja, nu har ni fått en liten uppdatering i alla fall och nu ska jag kanske baka eller så blir det något helt annat, vi får se. Njut av lovet allihopa!

03.03.2012

Tjohoo! Blir ett kort inlägg nu bara. Sitter i stan och har det bra, senare blir det att åka för att hämta kakburkar i Fagervik. Min klass ska nämligen börja sälja saker för att få ihop penger till en studentresa nästa år och nu är det kakor som gäller. Så om någon är sugen på att köpa en burk så är det bara att höra av sig! Ikväll får vi se vad som händer, med mitt sällskap så vet man aldrig. Hare bra!
RSS 2.0