I mysets tecken

Fredagen har kommit och den står i mysets tecken! och lite annat.
Dagen har känts bra, om än tröttsam. Började med tyska där vi hade läxförhör och sedan såg på nån serie på - tyska förstås - fast med turen att ha tysk text. Var en aning ansträngande att hela tiden försöka uppfatta vad dem sa och samtidigt föstå det, hahaa.
Sedan hade jag psykologi, där vi nyss påbörjat ett nytt arbetsområde där vi jobbar i grupp. Hela arbetet går ut på att man ska observera och exprementera med barn i 2-7års åldern. Det kanske låter helt sjukt, men vi ska alltså se och testa deras kunskaper om logik mm. Vi ska alltså besöka ett dagis/förskola och se om det är några barn som vågar vara våra försökskaniner, kommer bli spännande!
Efter det åt vi lunch - TACOS - mumsfilibaba! och sedan hade vi mentorstid, där vi gick igenom olika sorters planer skolan har för kriser mm. och "lekte" heta stolen - som värderingsövning.
Sist men inte minst krävande hade vi engelska där vi fick skriva en "essay" om en film - som en sorts inlämning - fast på lektionstid. När det var klart var det helg!!
Nu ska jag rensa och lägga undan alla sommarkläder och ta en dusch för att sedan ha fredagmys.
Trevlig helg allihop!!


Kommentarer
Anonym

Du får komma o exprimentera med Elicia o Arvid ;)

2011-09-23 @ 19:09:14
annaomikaelas

Tack för erbjudandet, men har redan fixat några försöks kaniner!:)

2011-09-25 @ 19:01:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0